- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
kullandikya iste igneler falanhangi ilaçlar yapıyor ki bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullandikya iste igneler falanhangi ilaçlar yapıyor ki bunu
kiiiz senin bebegin varmi normaldeeHaaa e biz de kullandık bunu ovitrelle betahcg hormonu demişlerdi ama bugün tık yok bende bel ağrısı karın ağrısı da geçti
Benim oluyor goguslerım acayip ağrıyor ve dokunamıyorum bile bide canımmmm kızlar kiminde belirti var bende nıye yok diye üzülmeyin. Bozmayın moraliniziiii bu belirtiler hamilelik değil ilaçların etkisi ve herkeste aynı olmayabiliyor. Benım bi arkadaşım da aşılama ile gebe kaldı onda hiçbir belirti yoktu o yüzden bunu takmayın kafanıza sonuçları 10 gün sonra ogrenecegız işteadet oncesi gogus agrisi olurmu normalde
evet cok haklisin cnm bnde cok diyorum herkesin vucudu farkli diye ama insaniz iste yinede sormadan duramiyoz biz bi hamile kalsakda herkes rahatlasaBenim oluyor goguslerım acayip ağrıyor ve dokunamıyorum bile bide canımmmm kızlar kiminde belirti var bende nıye yok diye üzülmeyin. Bozmayın moraliniziiii bu belirtiler hamilelik değil ilaçların etkisi ve herkeste aynı olmayabiliyor. Benım bi arkadaşım da aşılama ile gebe kaldı onda hiçbir belirti yoktu o yüzden bunu takmayın kafanıza sonuçları 10 gün sonra ogrenecegız işte
Bide benım dün ve bugün akıntım oldu beyaz meni gibi yumurtlama mıdır
Yok canım sağlıksız gebelikti kese falan görünmedi beta değerim sağlıksız arttı bazen de düştü 10 gün takipten sonra doktorum dış gebelik bile olabilir nerde olduğu ne olduğu görünmüyor kürtaj olman lazım dedi kürtaj oldum 2bucuk yıl öncekiiiz senin bebegin varmi normaldee
progestan fitil kullaniyomusun odur belki o gelen akinti benim oyle oluyo cunkuBenim oluyor goguslerım acayip ağrıyor ve dokunamıyorum bile bide canımmmm kızlar kiminde belirti var bende nıye yok diye üzülmeyin. Bozmayın moraliniziiii bu belirtiler hamilelik değil ilaçların etkisi ve herkeste aynı olmayabiliyor. Benım bi arkadaşım da aşılama ile gebe kaldı onda hiçbir belirti yoktu o yüzden bunu takmayın kafanıza sonuçları 10 gün sonra ogrenecegız işte
Yumurtlama mi bilmiyorum canım ama progestan fitil kullanıyorsan o da olabilirBenim oluyor goguslerım acayip ağrıyor ve dokunamıyorum bile bide canımmmm kızlar kiminde belirti var bende nıye yok diye üzülmeyin. Bozmayın moraliniziiii bu belirtiler hamilelik değil ilaçların etkisi ve herkeste aynı olmayabiliyor. Benım bi arkadaşım da aşılama ile gebe kaldı onda hiçbir belirti yoktu o yüzden bunu takmayın kafanıza sonuçları 10 gün sonra ogrenecegız işte
yaaa oylemi uzuldum ama en azindan hamile kalabiliyosunYok canım sağlıksız gebelikti kese falan görünmedi beta değerim sağlıksız arttı bazen de düştü 10 gün takipten sonra doktorum dış gebelik bile olabilir nerde olduğu ne olduğu görünmüyor kürtaj olman lazım dedi kürtaj oldum 2bucuk yıl önce
demi oyle olduk bn neler denedim neler bir bilsen hic biride fayda etmediUzman olduk uzman Waww
Neler denedin kızdemi oyle olduk bn neler denedim neler bir bilsen hic biride fayda etmedi
Belki yine de o akıntı yapıyor olabilir canım bembeyaz miKızlar fitil kullanmıyorum ve tablet şeklinde alıyorum progestanı
agizdan aliyosun yaniKızlar fitil kullanmıyorum ve tablet şeklinde alıyorum progestanı
acaba agizdan alindiginda da akinti yapiyomukiKızlar fitil kullanmıyorum ve tablet şeklinde alıyorum progestanı
hangi birini sayayim bosver kafan karismasinNeler denedin kız
Kardesim tıp okuyor ben araştırıp şu soyleymis biliyo muydun diyorum bana diyorki bu bilgileri bize anlatmiyorlar sen nerden ogreniyon