Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapmak istemiyom cnm yaa valla cikacak sonuc iyimi kotu bilmiyom kotu olursa bnde cok kotu olcam en iyisi boyle beklemek iyi geliyo bana vallaSenınle aynıydı gunlerımız değil mi sabah yapsan çıkmaz mı
Nasıl istersen kuzum , pazartesi inşallah rabbim yüzünü güldürecekyapmak istemiyom cnm yaa valla cikacak sonuc iyimi kotu bilmiyom kotu olursa bnde cok kotu olcam en iyisi boyle beklemek iyi geliyo bana valla
insallah gulum saol ❤Nasıl istersen kuzum , pazartesi inşallah rabbim yüzünü güldürecek
Ne zaman test yaptınız ve ilk belirtileriniz nelerdi acabaHayırlı olsun inşallah tutar canım , benim de mikroçip aşılamayla yapıldı
Aşılamanın 13.gunu sabah evde test yaptım erken gebelik, hayalet çizgi çıkınca kan vermeye gittim öyle ogrendım. Aslında pek bir belirti yoktu hamilelikle ilgili . Aşılama ve iğnenin etkisiyle ilk günden 13.gune kadar ara ara kaSık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti,alt karın ağrısı, bazen sağda bazen solda kramplar . Bunları buradaki bır çok arkadaşım yaşadı ama . İğne etkisi sanırım. O yüzden belirti arama herkeste farklı oluyor.Ne zaman test yaptınız ve ilk belirtileriniz nelerdi acaba
Anladım teşekkür ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahAşılamanın 13.gunu sabah evde test yaptım erken gebelik, hayalet çizgi çıkınca kan vermeye gittim öyle ogrendım. Aslında pek bir belirti yoktu hamilelikle ilgili . Aşılama ve iğnenin etkisiyle ilk günden 13.gune kadar ara ara kaSık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti,alt karın ağrısı, bazen sağda bazen solda kramplar . Bunları buradaki bır çok arkadaşım yaşadı ama . İğne etkisi sanırım. O yüzden belirti arama herkeste farklı oluyor.
Bak göğüs hassasiyeti diyorlar belirti olarak benım ilk 5,6 gün sanırım ciddi vardı sonradan az az yine vardı. Ama Şuan gram yok
Sadece kasıklarım belim çok fena ağrıyor ve kramp giriyor ama bu iğne zamandaki gibi değil, daha dayanılmaz . Doktor yerlesıyor o yüzden dedi . 4. Haftadan sonra geçer dedi
Amin inşalalhAnladım teşekkür ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Asilamanin ertesi günü progestan başlattı canımKızlar bu arada siz aşılamadan hemen sonra mı ilacı kullanmaya başladınız 3 gün sonra içmeye başladım ben
her doktorun tekniği farklı anladığım kadarıylaAsilamanin ertesi günü progestan başlattı canım
Benim doktorum folik asit verdi sadece başka bir ilaç vermedi progestan ilacı nedirAsilamanin ertesi günü progestan başlattı canım
Benim doktorum folik asitle birlikte koenzimQ10 verdi. Hormon ilacını aşılamadan sonra veriyorBenim doktorum folik asit verdi sadece başka bir ilaç vermedi progestan ilacı nedir
Düşük önleyici diyebilirizBenim doktorum folik asit verdi sadece başka bir ilaç vermedi progestan ilacı nedir
Anladım süreç belli olana kadar yine de dikkat etmekte fayda var benceHer doktor farklı demek ki bana yasaklarda koymadı denize bile gidebilirsin herşey serbest dedi
Kesinlikle işten bile izin aldım bu süreçte yatıyorum geneldeAnladım süreç belli olana kadar yine de dikkat etmekte fayda var bence
Bana da havuz yasak denize de güvendiğin yerde girebilirsin dedi artık bu hafta denize girmeyi planlıyorum çok bunaldımHer doktor farklı demek ki bana yasaklarda koymadı denize bile gidebilirsin herşey serbest dedi
Doğru diyorsun bunalıyor insan ama temkinli olmakta fayda var sizin ne zaman oldu aşılamaBana da havuz yasak denize de güvendiğin yerde girebilirsin dedi artık bu hafta denize girmeyi planlıyorum çok bunaldım
14 ağustosta oldu benim aşılama. Ben sadece o hafta evdeydim ama tabi arada çıktım dışarı sonraki hafta işe devamDoğru diyorsun bunalıyor insan ama temkinli olmakta fayda var sizin ne zaman oldu aşılama