- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
kiz bunlar adet belirtiside benimsenin kan sonucunu dört gözle bekliyorum yaaa çok heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz bunlar adet belirtiside benimsenin kan sonucunu dört gözle bekliyorum yaaa çok heyecanlıyım
oyle cnm da iste nebilim yaa insallah guzel sonuclanirKız işte bacım zaten hamilelik belirtisi eşittir adet belirtisi ben kaç kişiden duydum adet olcam sandim ama hamileymişim diye hatırla Leman da diyordu
Laboratuvar ortamında çip yöntemiyle en kaliteli ve hızlı spermleri seçerek oluyormuşHayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Çipli aşılama nasıl oluyor
Himm anladimLaboratuvar ortamında çip yöntemiyle en kaliteli ve hızlı spermleri seçerek oluyormuş
saol cnmİnşallah canım dualarım seninle
Benim progestan kullanırken vardı canım onu bırakınca geçti şükürKızlar benim karnım iğnelerden sonra çok şişti sizde de var mı şişkinlik
Göğüs hassasıyetım hiç yok , kasıklarım ağrıyor Şuan gündüz iyi bi nebze ama akşamları artıyo , bugün sordum doktora normal dedi alt karnım komple ağrıyor adet sancısı gibi.
Ve bugün koltukta oturur vazıyette uyumuşum ilk kez böyle bişey oldu, aşırı uykum geliyor
Hayırlı olsun inşallah tutar canım , benim de mikroçip aşılamayla yapıldıLaboratuvar ortamında çip yöntemiyle en kaliteli ve hızlı spermleri seçerek oluyormuş
aslinda simdi yapsan daha iyidi cunku HGC hormonu yukseldiya baya sabah yaptiginda daha yuksek olcak cikar yani simdi yapamazmisinBende de var hala kuzum veee senin için test aldım yarın ilk idrarla yapacağım
Yaparım tabi senın için aldım ne zaman istersen o zaman yaparımaslinda simdi yapsan daha iyidi cunku HGC hormonu yukseldiya baya sabah yaptiginda daha yuksek olcak cikar yani simdi yapamazmisin
canimsin yaaa tesekkur ederim ama pozitif cikacak baya oldu cunku bekliyorum yapcanmiYaparım tabi senın için aldım ne zaman istersen o zaman yaparım
tesekkur ederim cnm beniim saol demekki o zmn bn yapsam olsada cikmazmisBöyle çıktı