Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınMerhaba bende dün aşılama oldum çipli aşılama yapıldı kasıklarımda ağrılarım var sürekli normal mi bu sizde de oldu mu
evet gulum saol insallah bekleyen herkes olumlu sonuc alir insallahAaa sen adeti beklemek için mi gitmedin ay Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah en yakın senin haberin o zaman
aboooo yok yapmam bacim test falanevet sağlık ocağında cuma verilince haftabaşına bırakıyorlar. Test felan alsaydın bari zaten olsa çıkar artık herhalde 2 gün beklemek zor
oy ben senin merakini seveyim ❤❤❤❤Akıllı bıdığım benim biz de burda senle beraber çatlıyoruz
Evet bende de olmuştu söylemişti zaten doktorMerhaba bende dün aşılama oldum çipli aşılama yapıldı kasıklarımda ağrılarım var sürekli normal mi bu sizde de oldu mu
sorma bacim eski heycanimiz kalmadi hem sanki sen cok konusuyonyaAy siz nerdesiniz anam noldu sizin ilk günlerdeki enerjinizeeee huuuuu
cnm bn igne degilde 1.asilamada 14.gun 2.asilamada 15.gun adet olmustumCanım daha önceki aşılamanda ignenin kaçıncı günü regl olmustun
Anladım canım normalde catlamadan yani yumurtlamadan 14 gün sonra adet olur bu genel ya hani ben de bekliyom yok acaba ben bu ay yumurtlamadimmki ya da catlamadi micnm bn igne degilde 1.asilamada 14.gun 2.asilamada 15.gun adet olmustum
kiz acaba gec dollenme falanmi olduuAnladım canım normalde catlamadan yani yumurtlamadan 14 gün sonra adet olur bu genel ya hani ben de bekliyom yok acaba ben bu ay yumurtlamadimmki ya da catlamadi mi
hic o toplara girmiyorum desem adet olurum diyordum olmadıkça daralıyorum ben bi ateş basıyor ağrım oluyor falan o yüzden acaba ne zaman olurumkj diye merak içindeyimkiz acaba gec dollenme falanmi olduu
kiz sorma o kadar sinirimi bozuyoki karnima bi yumruk atasim geliyo sanki bagirsaklarim birbirine dolanmis gibiO da farklıymış ha kanki
yok cnm siskinligim arada bel agrim var gogus agrim temmeli gecti hic yok agrisi ha birde 2 gundur midem agriyoAllah Allah siskinligin var mı peki bacım