- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
evet cnm yarin belli olcakWaww Yarın belli olacak dimi sonucun tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm yarin belli olcakWaww Yarın belli olacak dimi sonucun tatlım
Oy oy maşallah dikkat et kendine canım hayirlica sagliklica geçir sürecini sagliklica doğsun inşallah bebisAğrılı gecıyor şimdilik. Düşük riskinden korkuyorum sadece inşalalh sağlıkla doğar. adenomiyozisim var ya ondan korkuyorum biraz. Progestan devam bide oksapar diye iğne verdi pıhtılaşma için, düşük riski içinmiş. Günde bitane göbekten yapıyorum o kadar acı verıyor ki 30 dk uzanıyorum anca gecıyor . Onun dışı da kasıklarım ağrıyor biraz dolansam hemen belim ağrıyor , ama normalmiş sanırım bunlar ilk 4 hafta .
Şuan 26 günlük
Ay hadi güzel haberler alalım yarın tatlımevet cnm yarin belli olcak
insallah cnm insallah saolOy oy maşallah dikkat et kendine canım hayirlica sagliklica geçir sürecini sagliklica doğsun inşallah bebis
Ay hadi güzel haberler alalım yarın tatlım
Amin inşallah canım yarın kuran hatmıme başlayacağım , ahd etmiştim dualarımda olacaksınız . Bu ay olmadı diğer ay olmadı bi sonraki ay. Olacak ben inanıyorum . Ciddi bir sorununuz yok olacak allahın izniyleOy oy maşallah dikkat et kendine canım hayirlica sagliklica geçir sürecini sagliklica doğsun inşallah bebis
Ay hadi güzel haberler alalım yarın tatlım
İnşallah canımAmin inşallah canım yarın kuran hatmıme başlayacağım , ahd etmiştim dualarımda olacaksınız . Bu ay olmadı diğer ay olmadı bi sonraki ay. Olacak ben inanıyorum . Ciddi bir sorununuz yok olacak allahın izniyle
Yakındır olmasıİnşallah canım
İçime bir rahatlama geldi ya ben ilk defa bu ay tedaviye başlamıştım olmadı ama öncekiler kadar da yıkmadı beni tabiki üzüldüm ama bilmiyorum içimde bi ferahlama var
Hayırlısı olsun kuzum demek ki zamanı bu değilmiş . Çok üzüldüm biliyorum teselli edecek hiçbir söz yok. Ama üzülme ben 3. İlaç kullanmamda aşılama olabildim. Düşün o kadar ilacı kullan kullan son gün aşılama iptal sözünü duydum hepKızlar benimde tutmadı bu sabah adet oldum hemde aşılamanın 10. Gününde
baktim bacim cikmamis daha vallaaCanım sonucuna baktın mı
yol cicegim e nabizdan bakarsin demisti kiz adet de olmadim haaa acaba varmiki yaaa bgn 17.gunum olmadim halâAnam neyi bekliyor buuu çatladık 2 gündür acaba aile hekimine mi gitmen gerekiyor canım tekrar belki gidip öğrenmen gerekiyordur
Çok haklısın da işte...Hayırlısı olsun kuzum demek ki zamanı bu değilmiş . Çok üzüldüm biliyorum teselli edecek hiçbir söz yok. Ama üzülme ben 3. İlaç kullanmamda aşılama olabildim. Düşün o kadar ilacı kullan kullan son gün aşılama iptal sözünü duydum hep
Olsun hayırlısı olsun bi dahakine inşallah kaçıncı günündü bugünAyy ben adet oldum sabah bide sancılandım yarın yine doktor yolları göründü bana waww bari senin olsun hadi güzel haberler
alcaz kiz dur bekleyin accik artik aglarmiyiz gulermiyiz bilmiyomAyy ben adet oldum sabah bide sancılandım yarın yine doktor yolları göründü bana waww bari senin olsun hadi güzel haberler
insallah cnm yaaa yavas yavas cikiyo sonuclar ama hcg cikmadi dahaAy hadi inşallah vardirr
sen kacinci gunde adet oldun cnmAyy ben adet oldum sabah bide sancılandım yarın yine doktor yolları göründü bana waww bari senin olsun hadi güzel haberler