Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok az kalmış öğrenmenize hayırlı sonuçlar olur inşallah Bende doktor izin almana gerek yok dedi ama ben yinede 1 hafta izin aldım iyi ki de almışım bu ağrıyla çalışamazdım biraz ayakta kaldığımda ağrı oluyor direk14 ağustosta oldu benim aşılama. Ben sadece o hafta evdeydim ama tabi arada çıktım dışarı sonraki hafta işe devam
Amin hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah senin ne zaman oldu aşılamaAy çok az kalmış öğrenmenize hayırlı sonuçlar olur inşallah Bende doktor izin almana gerek yok dedi ama ben yinede 1 hafta izin aldım iyi ki de almışım bu ağrıyla çalışamazdım biraz ayakta kaldığımda ağrı oluyor direk
Ya bir gün kalmış sadece bıgun de kullan yarın belli olur zaten kuzummmm bırakma. Bak ağrılarım geçti ya benim 10 11.gunlerdi galiba ben 1 gün hiç progestan içmedim sinir olup dedim kesin yoktur boşuna içiyorum felan , ama bak oldu. Pişman oluyor insan sonra . Ben alarm kurmuşum hep aynı saatte içiyorum ilaçları
2 gün önce oldu çipli aşılamaAmin hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah senin ne zaman oldu aşılama
Oo daha çok yeni bence o sıralar daha hızlı geçiyor 9.-10. Günden sonra geçmiyor gibi2 gün önce oldu çipli aşılama
oylemi peki cnm kullanim madem❤Ya bir gün kalmış sadece bıgun de kullan yarın belli olur zaten kuzummmm bırakma. Bak ağrılarım geçti ya benim 10 11.gunlerdi galiba ben 1 gün hiç progestan içmedim sinir olup dedim kesin yoktur boşuna içiyorum felan , ama bak oldu. Pişman oluyor insan sonra . Ben alarm kurmuşum hep aynı saatte içiyorum ilaçları
Yok ya geçmiyor inan düşün düşün beynim yandı iyiceOo daha çok yeni bence o sıralar daha hızlı geçiyor 9.-10. Günden sonra geçmiyor gibi
kiz acaba fitil adet gecikmesi yapiyomkiBence de kullanmalisin
Zannetmiyorum canım ben günümde oldum dün gece ağrım vardı tahmin ettim dedim olcam herhalde bugün oldum hem de leke ile falan değil baya direk basladikiz acaba fitil adet gecikmesi yapiyomki
Kaçıncı günde adet oldun canım senZannetmiyorum canım ben günümde oldum dün gece ağrım vardı tahmin ettim dedim olcam herhalde bugün oldum hem de leke ile falan değil baya direk basladi
yaaa basladimii☹Zannetmiyorum canım ben günümde oldum dün gece ağrım vardı tahmin ettim dedim olcam herhalde bugün oldum hem de leke ile falan değil baya direk basladi
hmm anladim cicegim saol❤Canım progesteron içiren her ilaç gecikme yapabilir . Ama bıraktıktan sonra bı kaç gün içinde adet olman lazım
Aşılama 17 iğne 19. Gunde adet oldum canımKaçıncı günde adet oldun canım sen
Başladı canım çok şükür gününde oldu yoksa bi de niye olmuyo acaba var mı toplarina girecektimyaaa basladimii☹
Ağrılı gecıyor şimdilik. Düşük riskinden korkuyorum sadece inşalalh sağlıkla doğar. adenomiyozisim var ya ondan korkuyorum biraz. Progestan devam bide oksapar diye iğne verdi pıhtılaşma için, düşük riski içinmiş. Günde bitane göbekten yapıyorum o kadar acı verıyor ki 30 dk uzanıyorum anca gecıyor . Onun dışı da kasıklarım ağrıyor biraz dolansam hemen belim ağrıyor , ama normalmiş sanırım bunlar ilk 4 hafta .