13. Gün bugünnnAyyy çok sevindim suan hemmmen kan ver hemmeen bugün senin 12. Günün 12. Gün belli oluyor demişlerdi zaten bana dün dedimya size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13. Gün bugünnnAyyy çok sevindim suan hemmmen kan ver hemmeen bugün senin 12. Günün 12. Gün belli oluyor demişlerdi zaten bana dün dedimya size
yok kiiiz pazartesi gününe kadar hasta olmazsam o zmn veririmNiye kız git ver kanı
cnm sende karin guruldamasi devam ediyomuuKan verdim şimdi kızlar 1 saate çıkar sonuç
Canım acilde ne diye veriyorsun kanı ben bir kere gittim yapmadılar kadın Doğumdan randevu al dediler hep özelde verdim boşunaKan verdim şimdi kızlar 1 saate çıkar sonuç
ne demistim bn sanaaa
Ahh canım benim hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum kendim olmuş gibii
Ağla valla oh mutluluktan ağla artıkAğlıyorum Şuan inanamıyorum
Aaaayy oh beee sonunda olumlu güzel bir haber aldık oh beee hayırlı olsun canım maşallah yaa
Çok sağolun canımAhh canım benim hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum kendim olmuş gibii
kiiz sana diyooom guruldama devam ediyomuu sendeeSağolun kızlar hala inanamıyorum 97 çıkmış değer. 2 gün sonra tekrar gideceğim .
İnşallah sağlıkla sonuçlanır korkuyorum. Değer iyi mi aşılamanın 13.gunu bugün