Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10. Gün bugünEvet tam sınırda kalmış . Aşılamanızın kaçıncı günü peki
İkizlerde genetik çok önemli aşılamada da öyle bi şans yüksek oluyor olabilirKızlar o aralıklara bakılırsa benim değer aralığım 4 haftalık gebelik aralığı bu neden ailede ikiz var aşılamayla ikiz olur mu ki bilemedim. Annemin teyzesi , teyzem, teyzemın kızı hepsi ikiz doğurmuş
Daha çok çok yeniii bence yükselecek seninki10. Gün bugün
Öyle mi bilmiyordumİkizlerde genetik çok önemli aşılamada da öyle bi şans yüksek oluyor olabilir
İnşallahDaha çok çok yeniii bence yükselecek seninki
Sonucunuz 5’den küçük anlamına geliyor.Bak canım sonucum böyle yanında < işareti var bunun bi anlamı var mı
Canım 1 hafta bekle doktorun dediği gibiGebelik yok o halde öyle mi doktoruma gösterdim sınırda dedi ama hiç bilemedim
değere göre değil canım son adet tarihine göre bakılıyor haftasına. Ki zaten şuan 4 haftalık felandır son adet tariihin neydi ilk günü. Bir de ikiz genetik olduğu için zaten ihtimalin yüksekmiş senin, aşılamada da gonal-f ten dolayı ikiz ihtimali artıyorKızlar o aralıklara bakılırsa benim değer aralığım 4 haftalık gebelik aralığı bu neden ailede ikiz var aşılamayla ikiz olur mu ki bilemedim. Annemin teyzesi , teyzem, teyzemın kızı hepsi ikiz doğurmuş
10. Gün zaten çok erken canım iğne etkisi de bitmek üzere olabilir, merak ederim dersen 2 gün sonra tekrar ver belli olur yoksa 4-5 gün daha bekle sonra testi tekrarla10. Gün bugün
Aa öyle mı . Aşılama günü verilen spermden sonra dollenmemiş mıdır , öyle nasıl 4 haftalık oluyor ki hiç bilmiyorum bunlarıdeğere göre değil canım son adet tarihine göre bakılıyor haftasına. Ki zaten şuan 4 haftalık felandır son adet tariihin neydi ilk günü. Bir de ikiz genetik olduğu için zaten ihtimalin yüksekmiş senin, aşılamada da gonal-f ten dolayı ikiz ihtimali artıyor
Sağol canım benim rabbim isteyen herkese versin 2 gün sonra gidecegım kan tekrar bakalım nasıl artacak
Son adet tarıhımın ilk günü 30 temmuzdeğere göre değil canım son adet tarihine göre bakılıyor haftasına. Ki zaten şuan 4 haftalık felandır son adet tariihin neydi ilk günü. Bir de ikiz genetik olduğu için zaten ihtimalin yüksekmiş senin, aşılamada da gonal-f ten dolayı ikiz ihtimali artıyor
Oh oh mis inşallah güzel güzel sağlıklı sağlıklı artar canım dualarım seninleSağol canım benim rabbim isteyen herkese versin 2 gün sonra gidecegım kan tekrar bakalım nasıl artacak
amin cicegim bnde yarin vercem galiba kan
Canım o gün dollenmistir de ordan değil de yumurtanın oluştuğu zamandan yani son adetinjn ilk gününden itibaren sayılırAa öyle mı . Aşılama günü verilen spermden sonra dollenmemiş mıdır , öyle nasıl 4 haftalık oluyor ki hiç bilmiyorum bunları