Dualarımdasınız hiç kendime yalnız dua etmedim hep sizi de kattım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarımdasınız hiç kendime yalnız dua etmedim hep sizi de kattım
bn hiiiic sasirmadim hep hissetmistim valla hamile oldugunu şaka maka benimde hislerim guclu haaaDualarımdasınız hiç kendime yalnız dua etmedim hep sizi de kattım
tuvalete nicin kaciyodun kiz onu anlamadimDualarımdasınız hiç kendime yalnız dua etmedim hep sizi de kattım
haa anladim cnmmSıkışıyordum hep
gogus agrin varmi ya yoksa gectimiSıkışıyordum hep
coooooooook iyi masallah hic endise etmeDeğer nasıl peki elif
Ayyyy çok sevindim gerçekten burda çok aktif değilim çalıştıgım için ama ara ara okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı hayırlı olsun Allah sağlikla kucağına almayı nasip etsin bana da biraz Umut oldu
Kızlar bende kan vermeye gidiyorum doktor bugün için yaptır demişti eşimi beklemeye ikna edemedim şuan yolda beni almaya geliyor dua edin bana daAminn inşallah
Hayırlı haberler ver inşallahKızlar bende kan vermeye gidiyorum doktor bugün için yaptır demişti eşimi beklemeye ikna edemedim şuan yolda beni almaya geliyor dua edin bana da
Sonuç 5 çıktı doktoruma gönderdim tam sınırda bir hafta sonra tekrarla dedi sanırım olmadı çok düşük çünküHayırlı haberler ver inşallah
Ama 5 ve üstü gebelik demek benim bildiğim. Yükselebilir ayy inşallah rabbim artırsın bu degeri , inan lütfenSonuç 5 çıktı doktoruma gönderdim tam sınırda bir hafta sonra tekrarla dedi sanırım olmadı çok düşük çünkü
Daha var 6 , 7 gün kadar bilemedim ki vallaAma 5 ve üstü gebelik demek benim bildiğim. Yükselebilir ayy inşallah rabbim artırsın bu degeri , inan lütfen
Adetine kaç gün var
Bak canım sonucum böyle yanında < işareti var bunun bi anlamı var mıAma 5 ve üstü gebelik demek benim bildiğim. Yükselebilir ayy inşallah rabbim artırsın bu degeri , inan lütfen
Adetine kaç gün var
Seninki değişikmiş ama sağda aralık göstergelerinde hamile olmayan 5 ve 5 altı diyor işaretler.Bak canım sonucum böyle yanında < işareti var bunun bi anlamı var mı
Evet tam sınırda kalmış . Aşılamanızın kaçıncı günü pekiBak canım sonucum böyle yanında < işareti var bunun bi anlamı var mı