Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnce bar ben basindan beri senden umutluyum bacimDizime koyup çektim böyle ışık var yoksa aşırı belli silik çizgi bilemedim .
Eki Görüntüle 3469292
Hayır görmedim. Direkt negatifti.Merhaba eski mesajlarınızı bilmiyorum ancak hiç awox marka ile yalancı negatif gördünüz mü ?
Kesinlikle vaarrrr hadi inşallah güzel haberler verirsinDizime koyup çektim böyle ışık var yoksa aşırı belli silik çizgi bilemedim .
Eki Görüntüle 3469292
Var kız vaaaarDizime koyup çektim böyle ışık var yoksa aşırı belli silik çizgi bilemedim .
Eki Görüntüle 3469292
Ya inşallah ya inşallah hatalı değildirVar kız vaaaar
İnşallah canım benim kan vericegımKesinlikle vaarrrr hadi inşallah güzel haberler verirsin
Basbaya var vallaİnşallah canım benim kan vericegım
Ne desek boş canım kan vermeden bilemezsin strese sokma kendini büyük ihtimal var gibi duruyor o ikinci çizgi boşuna çıkmaz silikte olsa iğne etkisi falanda kalmaz artık pozitif testlerde genellikle şüphe edilmiyor sen git kan ver sonucuna doktorunla paylaş en doğru bilgiyi o verecek bizimkiler hep tahmin hakkında hayırlısı olsunİnşallah vardır kızlar
Aklımda şu soru var ben toplam 3 test yaptım
10,11. Günlerde yapmıştım diğer ikisini biliyorsunuz. Onlarda sonradan çıkmıştı hayalet çizgi bunda 4,5 dk içinde çıktı .
Yani yaptığım tüm testlerde hayalet çizgi vardı . En belirgini de bu son yaptığım. Testte sorun yoktur dimi
Çok sağol canım evet öğleden sonra gidip kan vereceğim acilde bı kaç saate çıkar bakalımNe desek boş canım kan vermeden bilemezsin strese sokma kendini büyük ihtimal var gibi duruyor o ikinci çizgi boşuna çıkmaz silikte olsa iğne etkisi falanda kalmaz artık pozitif testlerde genellikle şüphe edilmiyor sen git kan ver sonucuna doktorunla paylaş en doğru bilgiyi o verecek bizimkiler hep tahmin hakkında hayırlısı olsun
tübeeeee yapmadim bacim valla bn zaten hamileyim dermisimKuzum sen test yapmadın mı
ayyyyyy heycanlandim hediyemi isterim ona goreÇok sağol canım evet öğleden sonra gidip kan vereceğim acilde bı kaç saate çıkar bakalım
oylemii iyi bklm cnm bnde oylesine bekliyom valla yarin kan verme gunum ama veremiycem galibaYok ay beklemedeyimm