Aşılama bu ay aşılama ve tup bebek yaptıracaklar yazın buraya isimlerinizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bu ay ilk aşılamamı olacağım çok korkuyorum hsg den sonra ikinci bir kabus daha. Ama minik bir bebek için herşeye değer. Değer di mi ?

cnm anlaşılan hsg biraz zor geçmiş, benim de öyleydi, ama aşılamada korkulacak bişey yok ki, gerçi ben hap kullandım, iğne verselerdi daha zor olacaktı benim için.. sen başladın mı tedaviye, ne kullanıyosun ?

Evet arkadaşlar. Bu ay bende aranıza katılıyorum. Tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Henüz tam zaman belli değil. Benim adetimin 3. gününü bekliyoruz. İnşallah hayırlı haberler veririm sizlere.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

sevgili tess, ben de klomen kullandım, iki yumurta oluştu:)) ptesi tekrar usg için gideceğim, inşallah çarş veya perş aşılama olacak. bende önceden çikolata kisti ve yapışıklık olduğu için aşılama önerdiler, sizdeki problem neydi?

selam kizlar
bende asilama yaptim uc kez bu dorduncu oluyor .daha oncesinde iki kez normal hamile kalip onbirinci haftanin bitiminde dusuk yaptim........................
sonrasinda tup bebek deniyecegiz ama herseyin bu kadar normal oldugunu soylemelerine ragmen neden bunlari yasiyorum anlamiyorum
dilerim ki birgun o minik eli avucumuzda tutariz

yok yok:)

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar ıkı taraflı sorunlar olunca bebek biraz zor oluyor.tedavı ıcın ikinizimde kosturması gerekiyor.buda olmuyor.calısan ınsanlar olunca.birde toplumumuz pek alısamamıs bu tedavılere soyleyınce yadırgıyorlar.gercı umrumdada degıller.ben anne olucam inanıyorum ve umutluyum.en azından bana dusenı yapıcam.

Bende bu ay adet olabilirsem tup bebk tedavisine baslayacagim,normalde haziranda basliyordum ama stresten adet olamiyorum ve her ay erteleniyor,bugun adet olmam gerekiyordu ama yine olamadim olamadikca dahada stres yapiyorum offf ya off olacaksa olsun artik.

merhaba gülşehri ben haziranda ilk tüp bebeği yaPTIRDIM TUTMADI BU AY TEKRAR BAŞLLIYCAZ AMA BENDE 17GÜNDÜR ADET OLMAYI BEKLİYORUM DOKTORUM İLAç VERDİ ADET OLABİLMEM İÇİN ŞİMDİ ONU KULLANIYORUM SEN BİŞEY KULLANMIYOMUSUN

slm kızlar bende tup bebek yaptıracam dun adet oldum bugun dr gıdıyorum bakalım ne olacak nazaman olacak bılmıyorum ama hayırlısıyla hepımız kavusuruz bıran once mınık bebeklerımze inş bugun kandıl banada dua edın

kandılınız mubarek olsun hepınızın

Herkese merhaba,

bende bu ay tüp bebek yaptırdım. Henüz ilk denemem, herşey şuana kadar olumlu geçti. Tabi bundan sonrası Allaha kalmış. 3 eylülde kan testi yaptırıcam düşünmeyim diyorum ama günleri sayıyorum. Kaldı 4 günüm :) hepinizin dualarına ihyiyacım var. İnşallah herkes için hayırlısı olur.

merhaba arkadaşlar, biraz önce beta hcg sonucum çıktı. 437 hamileymişim. Hala inanamıyorum şaka gibi bu ilk tüp bebek denememdi ve oldu. İki gün sonra tekrar kantesti yaptırıcam. Darısı başınıza.Hepiniz için dua edicem.

hayırlı olsun canım çok sevindim. Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişini kucağına da almayı nasip etsin.
:teytey:

lizah çok sevindim canım ya!inş.sağlıkla doğar bebeğin.bizler için de dua etmeyi unutma olur mu?

artik benim icinde ilk sayfadaki dualardan okursunuz degilmi canlarim biliyorsunuz az kaldi 15 gün sonra transferim var

ay çok sevindiim yaaaaa vakla hadi bakalım allah sag saglim kucagına almayıda nasip etsin
ŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.:1hug:

bende bu ay ilk aşılamamı olucam.enson 7 ağustosta adet olmuştum.şimdi yedisini bekliyorum.zaman geçtikçe içimde sıkıntılar başgösterdi.sürekli o sayfadaki duaları,allahın isimlerini mırıldanır oldum.arkadaşlarım ne mırıldanıyorsun diyolar artık.akşam yatıp sabah kalkıp hep aynı şey var aklımda.
nolur allahım yaaaa.peygamberimizin yüzüsuyu hürmetine diye dua eder oldum.
bu arada günlük tutamayabilirim.çünkü z.burnunda annemlerde kalıp yatmayı düşünüyorum.artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…