Bende bu ay ilk aşılamamı olacağım çok korkuyorum hsg den sonra ikinci bir kabus daha. Ama minik bir bebek için herşeye değer. Değer di mi ?
cnm anlaşılan hsg biraz zor geçmiş, benim de öyleydi, ama aşılamada korkulacak bişey yok ki, gerçi ben hap kullandım, iğne verselerdi daha zor olacaktı benim için.. sen başladın mı tedaviye, ne kullanıyosun ?[/QUOTEhsg sırasında bayıldım birazda geç ayıldım :) Klomen kullanacağım. Bu ay aşılamam var
sevgili tess, ben de klomen kullandım, iki yumurta oluştu:)) ptesi tekrar usg için gideceğim, inşallah çarş veya perş aşılama olacak. bende önceden çikolata kisti ve yapışıklık olduğu için aşılama önerdiler, sizdeki problem neydi?
07/07/2007 de aşılamam yapıldı sonuç bekliyorum..
Bende bu ay adet olabilirsem tup bebk tedavisine baslayacagim,normalde haziranda basliyordum ama stresten adet olamiyorum ve her ay erteleniyor,bugun adet olmam gerekiyordu ama yine olamadim olamadikca dahada stres yapiyorum offf ya off olacaksa olsun artik.
merhaba arkadaşlar, biraz önce beta hcg sonucum çıktı. 437 hamileymişim. Hala inanamıyorum şaka gibi bu ilk tüp bebek denememdi ve oldu. İki gün sonra tekrar kantesti yaptırıcam. Darısı başınıza.Hepiniz için dua edicem.
merhaba arkadaşlar, biraz önce beta hcg sonucum çıktı. 437 hamileymişim. Hala inanamıyorum şaka gibi bu ilk tüp bebek denememdi ve oldu. İki gün sonra tekrar kantesti yaptırıcam. Darısı başınıza.Hepiniz için dua edicem.