Aşılama bu ay aşılama ve tup bebek yaptıracaklar yazın buraya isimlerinizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
arkadaşlar bu ay tüp bebek ve aşılama yaptıracakalr lütfen buraya isimlerini yazsın dualara başlayalım artık hadi bekliyorum canlarım bizimde olacak bnd edün dr a gittim dr bana yaşımın çok genç oldugunu söyledi hiçbişey için geç kalmadıgımı ama yavaş yavaş aşılama safhasına geldiğimi söyledi eşimin sperm tahlili yapılacak daha adetliyken nasipse gidecegim ama 3 4 ay sonra düşünüoyrum kafamı rahatlatmam lazım biliyor musunuz artık sanırım alıştım bu duruma yani aşılamaya da artık çok dogal bakıyorum tup bebegede hatta bunların insna hayatında olmak zorunda oldugnu bile düşünür oldum ayrıca dr dün bana dediki kendini hemen hamile kalanlarla kıyaslama uzun zamandan beri çocuk sahibi olmak için çaba sarfeden insnaalr var dedi onlara bakmalısın dedi artık ben bu iş için olursa olur diyorum olmazsada olmaz diyorum ne yapalım sonuçta bunu da kabul ettim ya bravo bana kızlar brova dün bekarken hep çalışıyordum bekarkende hep bindiğim duraktan bindim otobüse ve bebek magazası vardı tam arkdasında oraya her gidişimde bekarken bakıoyrdum bebek eşyalarına ay diyordum hamile alınca bebegim olunca kesinlikle bunud aalcam bunuda alcam dioyrdum evlendim bebek denemelerine başladım gene bebek magazalarının önünden geçerken ay kızım olursa bunu alcam oglum olunca bunu alcam demeye başladım ama aylar geçtikçe hüzünler kaldı bana sonun baktım ki ben buna da alışır olmuşum dün baktım bebek eşylarına gördüm ki hiç bir hevesim kalmamış bnm yani nötr duygula rbndekiler nötr elimde nötr duygular kalmış artık anladım ki insan oglunun alışamayacagı hiç birşley yokmuş bende alıştım buna sizler bu konuda bana çok yardımcı oldunuz allah sizlerden razı olsun sizler bu yolda bnm en yakınlarımsınız çünkü beni sizlerden başka kimse anlamıoyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................. szleri oh iyki tanımışımben yahu neyse hade yazın bakalım............lülülülülülünaniknaniksırnaşık şey:1hug:a.s.:1hug:

• Konu Sahibi EU1
cnm seni çok iyi anlıyorum. alışma konusuna gelince, belki alışabilirsin ama hevesinin kalmamasını asla kabul etmiyorum !! ayrıca beklemek falan yok, tahlillerini yaptırıp tedaviye başla, tedavi sürecinde kafayı daha rahatlatırsın, inan bana.. en azından denedim, bana düşeni yaptım dersin. bikaç kötü tecrübeden sonra, ki bu bana 2 seneye maloldu, sağlıkla hele de bebekle ilgili hiçbirşeyi ertelememek gerektiğini öğrendim..........

• Konu Sahibi EU1
1...........cebid.............................AŞILAMA
2...........sabihamazı......................AŞILAMA

• Konu Sahibi EU1
şekerlik canım arkadaşlar doğru söylemiş bencede hiç vakit kaybetmeden tahlillerini yaptır ve başla bazen insanın aklına gelmeyen olumsuzluklar yüzünden ister istemz ara verebiliyosun ben 2 ay kist yüzünden bekledim bu ay da dr. tatile gitti onun içn bekliyorum az bi zaman değil 30 gün bu tür şeyler çıkıyor mutlaka bir an önce başla derim bende

bu arada ben bu ay birşey kullanmayacağım normal kendi kendimize denicez dr. tatilde olduğu için sizin için dua etmeye hazırım canım arkadaşlarım benim içinde önümüzdeki ay ederiz

• Konu Sahibi EU1
haklısın yaptıracam heralde bnde aşılama ama bir kaç ay sonra şimdi yaptıramam zaten kistim var

• Konu Sahibi EU1
Şekercim benim asla umudunu kaybetme bunu bir daha duymayacağım.vazgeçecek yaştada değilsin ayrıca bu kadar düz mantıklı olma her yaptığın hareket yeni bir adım olacak ve bunu kendi ruh halin için yapacaksın zaten biliyorsun geriri ALLAH 'a kalıyo o ol derse olur inşallah bu arada benim 12.07.2007 aşılama sırnaşık şey sırnaşık şey

1.....cebid aşılama
2.....sabihamazı aşılama
3.....acarboncuk aşılama
4.....esma buyuk çatlatma ignesi

EVET YA nerdesiniz kızlar hadi bir an önce başlayalım bu dua işine

şekerlik kimse yok ya nasıl yapcaz bu işi hadi kızlar birlik olmamız lazım başlayalım bir an öncede bebişlerimiz gelsin artık

:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused::dilcikar::sm_confused::sm_confused:

07/07/2007 de aşılamam yapıldı sonuç bekliyorum..

ya canım arkadaşlarım ben aşılama yaptırmadım yumurta takibiyle doğal yollardan hamile kalabilme için uğraşıyorum. ve benim de duaya öyle ihtiyacım varki şekerlikcim canım benim.benide eklermisin listeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…