Aşılama bu ay aşılama ve tup bebek yaptıracaklar yazın buraya isimlerinizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:1hug:
canım hadi hayırlısı olsun senin için ikimizde aynı gün gitmişiz dr bana ptesi kesin günü verecek yoksa yoksa bayramdan sonra ya kalacak
hayırlısı olsun artık ikimiz için ve tüm arkadaşlar için

canım amin hayatım inşaallah canım bnm çok saol dilerim rabbim önce bana sonra sana sonra tum isteyenlere nasip etsin inşaallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnŞenizŞeniz:1hug:a.s.

aşılama yaptıranların sonuçlar nasıl valla bende bekliyom ..... aşılamadan 2 hafta sonra kan testi yaptır dedi dr. acaba aşılamadan sonra siz nasıl test yaptınız ve kaç gün sonra.....

canım dilerim hamiş olursun hadi bakalım inşaallahhhhh aminnnnnn allahım yanında olsun .....hadi bakalım 14 gün sonra mutlu haberler vermen dileğiyle canım............... canım senin dr un kim ögrenebilir miyim?****:1hug::1hug:

arkadaşlar ben de perşembe günü yani 13 eylül 2007.yaptırdım.hayırlısı olsun

hadi inşaallah tutar canım dilerim ki inşaallah allah buyuktur

bende bu ay inelere başladım aşılama için adetinin kaçıncı günü aşılama oluyo bide aşılama gününü biz mi belirlicez yada saatini

ben 15/09/2007 de ikinci asilamayi yaptim.suanda bekliyorum. 4 gun gecti asilamadan.ama kafayi yiycem.tutacakmi tutmayacakmi.psikolojikman cok kotuyum.kendimi hamile gibi hissediyorum.ama sonunda degilsem kendimi nasil toparlarim bilimiyorum.boyle olmasi iyi degil biliyorum ama elimde degil.allahim hepimizin dilegini kabul etsin.bu gune kadar allahtan ne ev araba nede para diledim.sadece bir evlat.

allahım inşalalah hepimizi mutlu sona saglıkla sıhhatle kavuşturur

evet canım beklemek çok zordur.ama kendini bu kadar sıkma herşeyin hayırlısını dile canım.inşallah tutar

amin cnaım bnm çok teşekkür ederim çok saol bnm için yazdıkların çok mutlu etti beni.................saolllllll aminnnnnnnnnn ayrıca

bende yüreği ağzında bekleyenlerdenim. mübarek ramazan ayında yaptırdım ilk aşılamamı (ekim 12 ) ve bekliyorum işte. sonucu sizinle paylaşırım.

Allah gonlune gore versin insallah.o psikolojiyi biliyorum canim,kendini fazla dinleme kendine mesgale bulursan iyi olur.gerci sende bunu biliyorsundur.bende ikinciye basladim.bugun ignelerimin 2ncisini yaptirdim.HERSEY GUZEL OLACAK INSALLAH[/B]

kızlar bende nasip olursa önümüzdeki ay aşılama yapıracagım allah herkesin gönlüne göre versin

bende bu ay aşılamaya başlayacagım Allahın izniyle doktor gerek yok diyo ama direk tüp bebek de olsa dahamıiyi olur diyorum benim yumurtlamam sorunmuş ama hacmi cok iyiymiş esiminde sperm hareketliligi biraz düşükmüş bide benm tsh3 tsh4 hormon biraz yüksek benim gibi hormonu yüksek olan varmı:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…