E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
canım hadi hayırlısı olsun senin için ikimizde aynı gün gitmişiz dr bana ptesi kesin günü verecek yoksa yoksa bayramdan sonra ya kalacak
hayırlısı olsun artık ikimiz için ve tüm arkadaşlar için
merhaba arkadaşlar ben bir yıldır tedavi görüyorum ilaçlarla yumurtlamam düzgün çatlamada oluyor ama bir türlü hamile kalamadım. bu ay ilk defa gonal-f kullandım çatlama iğneside yapıldı bu gün aşılama yapılacak inşallah olur. allah isteyen herkese yardım etsin
ben 15/09/2007 de ikinci asilamayi yaptim.suanda bekliyorum. 4 gun gecti asilamadan.ama kafayi yiycem.tutacakmi tutmayacakmi.psikolojikman cok kotuyum.kendimi hamile gibi hissediyorum.ama sonunda degilsem kendimi nasil toparlarim bilimiyorum.boyle olmasi iyi degil biliyorum ama elimde degil.allahim hepimizin dilegini kabul etsin.bu gune kadar allahtan ne ev araba nede para diledim.sadece bir evlat.
Allah gonlune gore versin insallah.o psikolojiyi biliyorum canim,kendini fazla dinleme kendine mesgale bulursan iyi olur.gerci sende bunu biliyorsundur.bende ikinciye basladim.bugun ignelerimin 2ncisini yaptirdim.HERSEY GUZEL OLACAK INSALLAH[/B]ben 15/09/2007 de ikinci asilamayi yaptim.suanda bekliyorum. 4 gun gecti asilamadan.ama kafayi yiycem.tutacakmi tutmayacakmi.psikolojikman cok kotuyum.kendimi hamile gibi hissediyorum.ama sonunda degilsem kendimi nasil toparlarim bilimiyorum.boyle olmasi iyi degil biliyorum ama elimde degil.allahim hepimizin dilegini kabul etsin.bu gune kadar allahtan ne ev araba nede para diledim.sadece bir evlat.