Aşılama bu ay aşılama ve tup bebek yaptıracaklar yazın buraya isimlerinizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla ben cok arzu ederim benim icin dua edilsin ama asilama yada baska bir tedavi surecinde degilim bu ay sadece onlar yazsin demissinde :))

benim içinde dua edin kızlar ben aşılama yaptırmadım bekliyorum bakalım bebişim bana tekrar gelecek Allah'ın izniyle:a015::çok üzgünüm:

Ewt ne güzel ben yarın aşıya gidiyorum hehe kurbanlık gibiyim ha

hadi allah sana yardım etsin inşaallah acarım canım duacınım ve doktorumu kesinlikledegiştirecegim allaha dua etde bnde gidebileyim .........

Canımcım bence öncelikle eşini ikna etmeye zorlama sadece zamana bırak bi ara bi boşlukta oonu dr.umla tanıştır inan onu görünce güvenir ama inatlaşırsan ters teper allah heppimizin yardımcısı olsun

kızlar bugün adet oldum ve 3. gün iğnelerime başlıyorum ve sonrasında da aşılama yapılacak dualarınızı bekliyorum

allah yardımcın olsun canım
olumlu düşün ve güzel sonuçlarını al inşallah canım
sevgilerimle...
a.s.a.s.a.s

sağol terecim bu ay içimde farklı bir sevinç var normalde adet olunca hüngür hüngür ağlamam lazımdı... inşallah bebişime çok yaklaşmışımdır da ondandır bu sevinç

Bende bu ay ilk aşılamamı olacağım çok korkuyorum hsg den sonra ikinci bir kabus daha. Ama minik bir bebek için herşeye değer. Değer di mi ?:emir_bebek:

bende varım aşılama yaptıranlar arasında yani bu ay yaptırıcam.allah yardımcımız olsun inşallah.

aşılama yaptıracak arkadaşlar ne olur birbirimizi haberdar edelim aşamalardan ben adetimin 3. günü gonal-f iğne vurulmaya başlayacam size neler yapılıyor

aşılama yaptıracak arkadaşlar ne olur birbirimizi haberdar edelim aşamalardan ben adetimin 3. günü gonal-f iğne vurulmaya başlayacam size neler yapılıyor

cnm meraba..belki günlüğümden takip ediyorsun ama ben soruna cvp olması için yazıyım istedim. adetin 2. gününden itibaren 7 gün klomen kullandım ben, şimdide endometriumun kalınlaşması için bi ilaç kullanıyorum.ptesi usg ye gidicem yumurtaların ve endo.nun durumuna göre de inşallah çarş veya perş aşılama :dance: bende iki yumurta oluştu, zaten ikiden fazla olduğunda tedaviyi iptal ediyorlarmış...

X