Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamabu ay aşılama ve tup bebek yaptıracaklar yazın buraya isimlerinizi
Canımcım bence öncelikle eşini ikna etmeye zorlama sadece zamana bırak bi ara bi boşlukta oonu dr.umla tanıştır inan onu görünce güvenir ama inatlaşırsan ters teper allah heppimizin yardımcısı olsun
sağol terecim bu ay içimde farklı bir sevinç var normalde adet olunca hüngür hüngür ağlamam lazımdı... inşallah bebişime çok yaklaşmışımdır da ondandır bu sevinç
aşılama yaptıracak arkadaşlar ne olur birbirimizi haberdar edelim aşamalardan ben adetimin 3. günü gonal-f iğne vurulmaya başlayacam size neler yapılıyor
aşılama yaptıracak arkadaşlar ne olur birbirimizi haberdar edelim aşamalardan ben adetimin 3. günü gonal-f iğne vurulmaya başlayacam size neler yapılıyor
cnm meraba..belki günlüğümden takip ediyorsun ama ben soruna cvp olması için yazıyım istedim. adetin 2. gününden itibaren 7 gün klomen kullandım ben, şimdide endometriumun kalınlaşması için bi ilaç kullanıyorum.ptesi usg ye gidicem yumurtaların ve endo.nun durumuna göre de inşallah çarş veya perş aşılama :dance: bende iki yumurta oluştu, zaten ikiden fazla olduğunda tedaviyi iptal ediyorlarmış...