Aşılama bu ay aşılama ve tup bebek yaptıracaklar yazın buraya isimlerinizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şekerlicim canım bende yeni doktora ve merkeze başlıyorum. bakalım bu ne yapacak yani dualarınıza ihtiyacım var.listeye girermiyim bilmiyorum. belki ekim'e kalabilirim.

şekerlik merhaba canımbende dün dr gittim yumurta takibi yapılıyor perşembe tekrar gdcem inşallah bu hafta sonuna kadar yapılır aşılamam yoksa bir ay daha beklemek zorunda kalacam ya çok zormuş allah bütün isteyenlere bir an önce nasıp eder inşallah

amin cnaım hadi bakalım kolay gelsin inşaallah

kizlar bende 3. asilamayi insallah ocak ayinda yaptiricam olmassa artik mikroenjeksiyon yada tup bebege gecicem vakit kaybetmeden !!sekerlikcim belki senle ayni ayda yaptiririz ikimizinde bebisi olur ve yasit olurlar (boyle dusunmek bile ne guzel dimi?) :))

evet yaw gerçekten çok güzel ne güzel olur inşaallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Arkadaşlar hepinizin güzel dilekleri için teşekkürler. İnşallah herşey güzel gelişir. İnanın hepiniz için dua ediyorum. Ne olur çok kafanıza takmayın biliyorum zor ama ben öyle yapmaya çalıştım hiçbirşey olmamış gibi işime gücüme devam ettim fazla düşünmemeye çalıştım ama test yaptırmama bir gün kala heycandan uyuyamadım mideme kramplar girdi. Tedavi boyunca dışarı çıkın farklı konulardan sohbet edin kafanızı çok yormamaya çalışın piskoloji çok önemliymiş. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

inşallah siz arkadaşların sayesinde atlatacağım bu günleri yoksa akşama kadar yalnızım kafaya takmamak mümkün diil

evet kesinlikle degil
bnm de bu işe canım çok sıkılıyor

valla beni çevremdeki insanlarda çok sıkıyorlar canımya ikiyıllık evliyim daha altıncı ayda başladılar dr git die inanın daha annemin bile haberi yok aşılama olacağından bu site yi bulmam iyi oldu sizlerle paylaşıyorum

ah kıyamam sana evet bizlerle herşeyini paylaşabilirsin hayatım herşeyiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ama insnala rböyle
nişanlanırsın evlilik ne zaman evlenirsin çocuk ne zaman çocuk yaprsın (tabi bazıları hariç bern gibiler mesela :)) ) 2 ci ne aman ikinci yi yaparsın okul ne zaman eeeeeeeeeeeeeeeeee size ne beeeeeeeeeeeee size neeeeeeeeeeee sizler hyatlarımıza karışmasanaız belkide bizler bu kaar stres yapmayacagız

şekerlik canım sen kaç yıllık evlisin
sende benim gibi olacak ama zamanı var diyenlerdensin ve ben inanıyorum ki olacak canım
k.i.b

Kızlar bu ay sonunda inşaallah bana da transver yapılcak.tüpbebekde ilk denememiz olcak . yalnız ben de daha annemlere söylemedim. şimdi meraklanırlar hep bu mesele konuşulur falan. Aşılamaları da söylememiştim. iyi de oldu yoksa 3 kez onlar da beklentiye girip sonra üzüleceklerdi... 3yıldır torun bekliyolar. inşaallah rabbim güzel haberler vermeyi nasip eder.

merhaba ben gn sitenize üye oldum ben dah yolun başındayım aslında bu pazaretsi üroloji bölümüe gidicez ve ondan sonra herşey belli olcak ama aşılama hakkında bilg istiyorum sizden lütfen içimi rahatlatın lütfen

Kızlar dün ikince beta hcg testimi yaptırdım 911 çıktı. Yani herşey yolunda gözüküyor. 20 gün sonra utrasyonda bakıcaklar. çoğul gebelik olma ihtimali varmış. Hepinizin geçtiği tedavilerden bende geçtim iki kere aşılama yaptırdım, rahim filmi çektirdim sonunda tüp bebek ve nihayet oldu. Ne zaman yardıma ve desteğe ihtiyacınız olursa çekinmeden yazın. İnşallah hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz.

şekerlik canım sen kaç yıllık evlisin
sende benim gibi olacak ama zamanı var diyenlerdensin ve ben inanıyorum ki olacak canım
k.i.b

hayatım ben 2 senelik evliyim dün dr uma gittim drum ramazandan sonra aşılama yapacak bu ay kendi halimize bıraktı bizi seninde stresin geçsin dedi bakalım hayırlısı belkid ebu ay hamişl olurum inşaallah hayırlısı bakalım

peki çoğul gebelik önlenebiliyrmuş doğru mu bu?

Evet doğru, bana 3 tane embiryo verildi üçününde tutma ihtimali var, birininde. Doktorlar çoğul gebeliğe karşı Anne sağlığı ve bebek sağlı açısından tavsiye etmiyorlar. 3 tanenin bizde altından kalkamayız . Zor bir karar bir belli olsun düşünmeye başlayacağız.

canım hadi hayırlısı olsun senin için ikimizde aynı gün gitmişiz dr bana ptesi kesin günü verecek yoksa yoksa bayramdan sonra ya kalacak
hayırlısı olsun artık ikimiz için ve tüm arkadaşlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…