Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Videoyu usulüyle almadigimiz için gondermedim kimseye mekani zor durumda birakmamak icin. Karakolda yazi yazdircik savcilik istemiyle alacagiz.Videoyu gönderip hasarı karsılatmıssınızdır ins Mehmet kisisine.
Hayir henuz konusamadim aradim tam giriş yapiodum konuya, musait değilmiş bana dönecekmiş akşam. Konusamadikca şişiyorum su an.samantha konuştunuz mu annesiyle
terbiyesiz!! bide diyor ki hatırlamıyorum
hesabı da Erdem' e kilitlemiş dimi durumum yok ayağına
kaçmış benceHayir henuz konusamadim aradim tam giriş yapiodum konuya, musait değilmiş bana dönecekmiş akşam. Konusamadikca şişiyorum su an.
Nasıl yani. Hiç mi giriş yapamadınız. İki evladım var. Allah korusun evladım suç işlemiş olacak. Birisi bundan bana söz edecek. O an hayatımdaki diğer tüm işler durur. O anda müsait oluveririmHayir henuz konusamadim aradim tam giriş yapiodum konuya, musait değilmiş bana dönecekmiş akşam. Konusamadikca şişiyorum su an.
Yok anlamadi suc isledigini baya bi nebuladan aldim ben falanca filancanin kuzeniyim teyzesi sayılırım bi sey konusmak istedim aksam bi yere gitmislere kadar anlatabildim haberi yok kadinin su an.Nasıl yani. Hiç mi giriş yapamadınız. İki evladım var. Allah korusun evladım suç işlemiş olacak. Birisi bundan bana söz edecek. O an hayatımdaki diğer tüm işler durur. O anda müsait oluveririm
Bence yediği tek nane bu değil. Anne önce oğlunu yoklamak istedi.Yok anlamadi suc isledigini baya bi nebuladan aldim ben falanca filancanin kuzeniyim teyzesi sayılırım bi sey konusmak istedim aksam bi yere gitmislere kadar anlatabildim haberi yok kadinin su an.
Belki de biliyor oglan soylediyse dün korkup da, annesi de düşüncek zaman yaratmak istedi.Bence yediği tek nane bu değil. Anne önce oğlunu yoklamak istedi.
Ben herhangi bir erkeğin yaptığı hata yüzüne vurulmadan itiraf etme becerisine sahip olmadığına inandığım için shshsh haklı olabilirsinizBelki de biliyor oglan soylediyse dün korkup da, annesi de düşüncek zaman yaratmak istedi.
Güncelleme:
Kuzenim dün Mehmet denen aramizdaki şeytanla konuşmuş. Cevabi ne olsa beğenirsiniz: Hatirlamiyorum. Cok da özür dilemis gercekten hatirlamiorum diye. Tum gece karakoldan alinan kağıdı saklamaya calistigini da mi hatirlamiosun adi. Gittikce daha cok sinir oluyorum. Bugun ailesini aramayi düşünüyorum çünkü ne demek hatirlamamak zerre inanmadim da madem öyle bi episode geçiriyorsa bilsin ailesi.
Ya vala nasil tipler bilemedim mesaj atmış simdi babasi sizi arayacak diye.Samanthacım sana dedim, direkt savcılık, hiç muhatap almadan direkt adli yola git dedik. Çünkü telafiye yönelik adım gelirdi şimdiye, yaptığı şeyi isteyerek yapmamış olsaydı.
Gayet bilerek yaptığı şeyin hesabını elbette alkole kesip işin içinden sıyrılmaya çalışacaktı. Sizin "Noooldu bulabildiniz mi kimmiş" diye utanmadan ağzınızı yoklayıp zekanızı küçümseyen tip, ben yaptım şu yüzden yaptım mı diyecekti sanki.
Boşuna vakit harcıyorsunuz. Annesi ile konuşmanızdan da istediğiniz reaksiyonu alamayacaksınız bence. Ki 20 yaşında koca gencin anneye şikayet edilmesi çok hafif kalır. 5 yaşında çocuk değil.
İşte şöyle sicili bozulursa daha mı suça alışır, şöyle yaparsa şöyle mi olur diye aşırı analiz ediyorsun. Gerek yok bu kadarına, saçmalatır fazlası.
Katılıyorum, gelen hesabın çok olduğunu bilip kaçmaya yeltenecek kadar ayık ama arabanın aynalarını kırıp karakoldan alınan belgeyi saklayıp unutacak kadar sarhoşSamanthacım sana dedim, direkt savcılık, hiç muhatap almadan direkt adli yola git dedik. Çünkü telafiye yönelik adım gelirdi şimdiye, yaptığı şeyi isteyerek yapmamış olsaydı.
Aile oğlunun bugüne kadar yaptığı her şeyi biliyor, neden siz anneyi aramışken telefon bahaneyle kapatılıp baba arayacak diye mesaj atılıyor?Ya vala nasil tipler bilemedim mesaj atmış simdi babasi sizi arayacak diye.
Yok ya fesatlik degil bana da öyle geliyor arasin bakalim ne diyecek. Anne anne olsa zaten cocugun basinda dururdu adama birakmis gitmis cocuk kucukken.Katılıyorum, gelen hesabın çok olduğunu bilip kaçmaya yeltenecek kadar ayık ama arabanın aynalarını kırıp karakoldan alınan belgeyi saklayıp unutacak kadar sarhoş
Aile oğlunun bugüne kadar yaptığı her şeyi biliyor, neden siz anneyi aramışken telefon bahaneyle kapatılıp baba arayacak diye mesaj atılıyor?
Sizin muhatabınız anneydi baba değil, baştan beri söylediğim gibi bu delikanlının ilk vukuatı değil, aile de oğlunu biliyor şimdi suç kapatmak için baba arayacak, biraz daha ileri gideyim belki de erkek bir kadının ağzını daha güzel kapatır biraz da bağırır pıstırır diye düşünmüş bile olabilirler, ben böyle şeylerde biraz fesatımdırda
Yok ya fesatlik degil bana da öyle geliyor arasin bakalim ne diyecek. Anne anne olsa zaten cocugun basinda dururdu adama birakmis gitmis cocuk kucukken.
Ailevi meseleleridir bir şey diyemem ama herkes doğurduğunu bilir, bu çocuk oldum bittim sorumsuzsa aile biliyordur ve sürekli arkasını topluyorlardır, ki ne yaptığını bilen yaşta bir çocuğun suçunu örtbas etmek iyilik değil kötülüktür.Yok ya fesatlik degil bana da öyle geliyor arasin bakalim ne diyecek. Anne anne olsa zaten cocugun basinda dururdu adama birakmis gitmis cocuk kucukken.