- Konu Sahibi Halikarnas
-
bu kadın istediğimi yaparım diyorsa ,işte yanlışlarının farkında değil, yada normal görüyor . bu durumda bu kadının, bu çocuğu görmesi çocuğa psikolojik açıdan zarar verecek.....böyle anneyi görüp ne olacak ki allah aşkına... zarardan başka, ne verebilir ki bu kadın bu çocuğa.Neden icra takibi başlatmış ki.
Adam gibi anlamaya çalışsa ya neden görüşmesinin istenmediğini.
ilk boşandıkları zaman görüş günleri haricin de istediğin zaman alabilirsin her hafta sonu bile al istersen demişler gayet iyiniyetli olarak.
bazen 1 ay aramaz sormaz bazen de 2-3 hafta üstüste alırdı.
hani kendisini toplasın diye sadece görüş günlerinde alabilirsin bundan sonra deyince de sıkı durun bomba geliyor; " ben de görüş günlerin de alırım istediğimi yaparım bana engel olamazsınız" demiş.
işte o zaman görüş günü de yok sana deyince icra takibi başlatmış.
Neden icra takibi başlatmış ki.
Adam gibi anlamaya çalışsa ya neden görüşmesinin istenmediğini.
ilk boşandıkları zaman görüş günleri haricin de istediğin zaman alabilirsin her hafta sonu bile al istersen demişler gayet iyiniyetli olarak.
bazen 1 ay aramaz sormaz bazen de 2-3 hafta üstüste alırdı.
hani kendisini toplasın diye sadece görüş günlerinde alabilirsin bundan sonra deyince de sıkı durun bomba geliyor; " ben de görüş günlerin de alırım istediğimi yaparım bana engel olamazsınız" demiş.
işte o zaman görüş günü de yok sana deyince icra takibi başlatmış.
yatılı görmeyi menetseler ne olacak. bu kadın gündüzde ne yapacaksa yapar bu çocuğa...röfleyi gece yaptırmamış ya.. abilerde gündüz görebilir. tek çözümbu çocuğun anneyle görüştürülmemesi....
çok haklısın aslında mantığım kesinlikle bunu diyor ama ya yanılıyorsam diye değişik görüşler almak ihtiyacı duydum
çünkü ana evlat arasına girilmez diye düşünürüm ama bu ana nasıl ana.?
ben babanın yerine olsam, bu annenin çocuğu görmemesi için elimden geleni yaparım. çünkü bu anne bu çocuk için tehlike arz ediyor. bir kere farklı farklı erkekler. aralarından biri ya sapıksa. neler okuyoruz gazetelerde.. Allah korusun.... ve en acısı alkol. içki içirip uyutmak. amaç ne rahat etmek.....bence o arkadaş erkek olmalı... erkek arkadaşla başbaşa kalmak... peki bu tekrarlanırsa ve bu çocuk alkole alışırsane olacak....
5 yaşındaki çocuğun alkol o körpecik karaciğerini mahveder.ya röfle konusu.. bu yaşta çocuğa. röfle...yok.... bu kadın normal değil. .baba ,mutlaka, mahkemeye başvurup bu kadının çocuğu görmesine engel olmalı...
Peki kaynin dava actiginda sahitleride dinletemezmi??:uhm:
Yani mahkeme göz göre göre bir cocugun 2 haftada bir bile olsa böyle uygunsuz bir ortama girmesine izin vermeyecektir...fisfisfis
Türkiyede nasil bilmiyorum ama almanyada annenin evi uygunsuz görüldügü zaman zaten cocugun:
1. yatili kalmasina izin verilmiyor
2. sadece akrabalar esliginde görüstürülüyor
3. akrabalarla gecim yoksa bir pedagog ile beraber kiz anne ile 3 saat falan gecirebiliyor.
Her ne olursa olsun mutlaka müdahale etmeniz lazim, yarin cok gec olabilir
uygunsuz görüldüğü takdirde dediklerin olur
hatta her 2 taraf da uygunsuz görülürse devlet çocuğu kendi korumasına alır
sanırım kaynım bundan endişe ediyor olabilir
kızlar kaynımın şu çekincesi var; 3 oda 1 salon kayınpederimin kendi evinde 6 kişi yaşıyorlar.
3 tane bekar kaynım var....
1 tanesi öğrenci, 1 tanesi babasıyla beraber çalışıyor. biride kendisi, ssk lı olarak iyi bir maaşla çalışıyor.
kızının kendisine ait özel prenses odası gibi odası var
ama bütün bunlara rağmen evde çok kişi kalıyorlar diye elindeki hakkını kaybetmekten korkuyor...
çünkü çocuğun yaşadığı ortamı görmek için bilirkişi eve geliyor...
ailenin sosyal ve ekonomik yapısı inceleniyor
ben diyorum ki olmaz birşey ne varmış yani özel şahane bir odası var...
hem evde yaşayanların hepsi de 1. derceden akrabası
avukatlara bile inanmıyor iş inada binip de kızının velayetini kaybedecek diye korkuyor
ben bu anaya daha fazla tahammül edemediğim için de konu açtım....
kaynıma okutmaya zaten ilk mesajlardan sonra karar verdim okusun da kızına neler oluyor iyice anlasın ve cesaretli davransın istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?