Bu adamin derdi ne

Evet galiba öyle ilk defa başıma böyle birşey geliyor kafamın karışması bu yüzden

Benden abla tavsiyesi: Önceligin ilk kendin ol..kendi icinde kendine bir ev kur. Zamanla hayatini yerine oturtup iyilestikten sonra saglikli iliskiler icin de secimler yaparsin. Su anda daha zayifsin ve böyle pis herifler onu hemen seziyor. Sen fark etmeden bile seni konusturup, zayif noktalarini hemen bulurlar. Bu sefer sanslisin: karsindali öyle hirponun teki ki kendini hemen belli etti. Bundan sonra ki daha tilki cikabillir, o yüzden önceligin sen ol simdilik. Yasin cok genc daha. Bu herife gelince cevap vermeden engellemeye devam et. Zamanla pes edecektir.

Öyle yapacağım teşekkür ederim:)

Derdi belli çözümü belli. Engelleyip yolunuza bakabilirsiniz. Istedigini almaya baktığı için nazlandiginizi düşünüyor. Bu yüzden hiç kimsenin size böyle davranmasına izin vermeyin.

hesabınızı gizliye alıp fake hesapları temizlerseniz geriye bir sorun kalmaz. amacı sizle yatıp sonra tamamen bırakmak yemeyin bu abaza ayaklarını. hala devam ederse emniyete şikayet ederim de o korkuyla zaten engeller seni amann sicili bozulmasın müdürümüzün

Hmm uzaklaştırma veya şikayet halinde kariyeri nasıl etkilenir düşünmüyor belli ama ben onun yerine düşündüm sonuçta insanlık ölmedi

Adamla bırak evlenmeyi sevgili bile olmadan sevişmeyi (fuckbady miydi o neydi) istiyorsan kedi fare oynmaya devam et bi yerde pes edersin.
Ama duruşun netse, bu adamdan bi cacık olmayacağını görüyorsan ENGELLE. Engellediğin bi insan sana ulaşamaz ki?
Hele ilçede belediyede çalışıyorsa. Rezil ederim adamı valla

Adam niyetini açıkca belli etmiş sen de gayet net anlamışsın. Başka derdi yok sadece cinsellik bekliyor.

Uzak dur diyeceğim ama adamı bu kadar net anlamana rağmen hala konu açtığına göre seninde hoşuna gitmiş görünüyor.

Hosuma gitse Öyle bir karakterde olsam adama karşılık verir buraya da böyle bir konu açmam adam bir yıl sonra ortaya çıkıyor sebeb nedir anlamıyorum sadece bir kez 2 saat gördüğüm biri üzerinden bir yıl geçmiş tuaf gelmesi de normal bana haliyle

Fake hesap kabul etmiyorum ki arkadaşımın fotografları kullanmış

Adama karşılık vermişsiniz aslında çay teklifini kabul ederek.
Niyeti belli olan birinin herhangi bir teklifine ok verdiğinizde adam ikinciye tekrar deneyecek sansını.

Adam boş kalmış aklına gelmişsin ve sansını tekrar denemiş. Durum hoşunuza gitmese cevap bile vermezdiniz.
Ki siz cevap verip hatta konuyu buraya kadar taşımışsınız.

Belli değil mi istediği şeyi söylüyor işte. Adam yokluyor belki olabilir diye ısrar ediyor. Boşuna güzel hayaller kurma yol ber gitsin arkana bakma

Ayy ben hiç inanmadım konuya.
Adamın babası belediye başkanı kendi zabıta müdürü
Ama 1 senedir sırf cinsellik için kızın birini takip ediyor fake hesap falan açıyor.
Yani siz yediniz mi bunu?
Kız silmemis belli adam da ara ara yokluyor.
Sultan diye bir film vardı Türkan Şoray in.
O geldi aklıma
Cinsellik artık eskisi gibi ulaşılması çok zor bir şey değil.
Net olarak çizgisini çizene de kimse bulaşmaz ağır sapık değilse.

sakın yaklaşmayın bir kere beraber olsa inanın sizi aramayacak. tek derdi sevişmek. hatta tekrarlamanızı isteyip adınızı bile çıkarır ondan uzak durun kesinlikle çok tehlikeli biri bence.

başka birileri olmadığı ne malum?

Adam seni düşürmenin peşinde. Engelle gitsin neden sana ulaşmasını sagliyorsun hala daha

Kafanız boşa karışmasın. Adamın amacı belli.Bence uzaklaşin. Çok gençsiniz yakmayın kendinizi.

Aynen ilçede kadın kalmadı sanki

Tam olarak bu.
Ek olarak senin evlenip boşanmış olman ve bu konuda geçmişinin olması açısından egosal olarak sen reddettikçe seni kafaya takıyor.
Cinsel anlamda istediğini elde etse ve egosunu tatmin etse bak bakalım bir daha haber alabiliyor musun,
o fake hesap seni nasıl engelliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…