Bu adamin derdi ne

çünkü elde edemedi içine dert oldu bi kere cinsellik yaşasa zaten bir daha yazmayacak

Erkek cunku canim benim. Sandigin kadar etrafinda birlikte olacagi kadin olmayabilir. Sizi kolay lokma saf goruyor olabilir. Birsuru sebebi var. ve hic bir sebep adami masum ask dolu biri yapmiyor yani. Engelleyin her hesabini her numarasini yoksa bir ay sonra kullanildim diye konu acarsiniz…

Bu güzeldi bunu kesin atarım yazarsa
Bakın siz halâ yazarsa diyorsunuz ne yazarsa yazsın dönmeyin mesajlarına
Siz cevap verdikçe kendini bi halt sanıyo
Bide zabıta elinizde koz var ekran görüntüsü alın çalıştığı şubeye şikayet edin
Sizinle dışarda görüşmek istemeyen adamın başka ne derdi olabilir?

Adam senden ışık almış yürüyor.
Bilmem kaç kere bozduğunu söylüyorsun da yani kimsede ağır sapık değilse bu kadar zorlamaz.fake hesap açıp falan ne alaka yani
Bu hikayede kafama oturmayan şeyler var kusura bakma.

Çünkü yeterince ısrar edince ağına düşen kadınlardan zannediyor seni. Klasik orta doğu kafası.
Israr etmesini senden çok etkilendiğinden aşık oldugundan olduğunu zannetmiyorsundur herlade . Yoksa sevdiğini mi düşündün

O boy pos değil.Sizin zerafetinizle veya isvenizle alkali da değil.
Bu adama disi timsah verseniz,ona da size duzmus olduğu methiyelerin aynısını söyler.
"Zaten evlenip boşanmış bir kadın,ha bir eksik ha bir fazla" şeklinde düşünüyor sizinle görüşmeye çalışan kişi.
Rahat olmasının nedeni de bu.
Her yazdığında cevap vermeyin,profilinizi gizleyin,her arkadaşlık teklifine onay vermeyin.
Size ulasmasin.
Bu kadar diretmesinin nedeni ise ona evet diyeceğinizi düşünmesi.
Zaten bekar,başından evlilik geçmemiş bir kadın olsa bu kadar diretmezdi bence.
Derdi sadece seks..
Aslında siz de biliyorsunuz..

Ne mi yapmalısın? Biraz daha üstelerse şikayet edeceğini söyleyip artık biraz terslesen nasıl olur?
Adamın tek niyeti çükü.

Adamı heryerden engellemiştim arkadaşımın fotoğraflarıyla sosyal medya açmış istek atmış arkadaşım sandım ve arkadaşımı onun arkadaşlarını hep engellemiş babası belediye başkanı sanırım iş babasına kadar gidecek cunki hiç normal hareketler yapmıyor

Bir buçuk yıldır kesin bir şekilde reddedilmesine enegllenmesine rağmen çok ciddi ustalıkla arkadaşımın fotolarını kullanılarak hesap açıp bana yazması kafamı daha çok bulandiriyor

E tamam arkadaşım ve ben seni başka hesabı taklit etmekten şikayetçi olacağız görürsün yazsaydın tutuşurdu
Sen hala işin dalgasındasın
Yok babası başkan bilmemne
Daha iyi işte başı belaya girmesin diye çeker elini eteğini
Denemiyorsun ki yazarsa şunu yazarım diyorsun hala
Çözesin de yok gibi zaten konuyu

Kesin bir dille bir buçuk reddedildi üzerinde durmadım engeedim ta ki bir arkadaşımın fotoğraflarıyla sahte hesap açıp bana istek atana kadar ben tesadüfen arkadaşıma neden ikinci hesap açtın falan diye laf arasında konuşurken ortaya çıktii

Bir buçuk yıldır kesin bir şekilde reddedilmesine enegllenmesine rağmen çok ciddi ustalıkla arkadaşımın fotolarını kullanılarak hesap açıp bana yazması kafamı daha çok bulandiriyor
Arkadaşınızın sizde teli vardır böyle fake hesaplardan şüphe ediyorsanız bi zahmet bu senin hesabınmı diye arayın sorun

Kusura bakmayin da ama biraz hizli degilmisiniz? 22 yasindayim bosandim ve travmalarim var diyorsunuz. Profesyonel destek aliyormusunuz travmalarin üstünden gelmek icin? Biraz kendi hayatiniza mi baksaniz yeni biri ile tanismadan önce. Adam zaten ne istedigini gayet acik ve net belirtiyor, siz cay icebiliriz diyorsunuz hala.

Babasına söylemek şikayet etmekle zaten tehtit ettim selâmda söylersin dedi hatta zahmet etme diyip babasının numarasını attı arkadaşımda şikayetçi oldu ve bir sonuç olmadı kavuşturmaya yer verilmedi dedi dava açılmadan kapandı yani

Bu mesele aylar önce ki mesele evet 22 yaşındayım ve adamla sevgili olmayıp ilk buluşmadan sonra görüşmek istemedim olay kapandı sandım bir yıl sonra tekrar karşıma çıktı ve hiç beklemediğim şekilde

Arkadaşınızın sizde teli vardır böyle fake hesaplardan şüphe ediyorsanız bi zahmet bu senin hesabınmı diye arayın sorun
Her hesap açan arkadaşımı aramıyorum ki sadece laf arasında neden ikinci hesap açtın diye sordum o zaman çıktı ortaya hesabim sahte olduğunu kızı zaten engellemiş fotolarını alıp

Valla arkadaşım neyi soruyorsun anlamadım.
Adamın niyeti belli.
Küçük bir yerde yasiyormussunux.
Bu zihniyet boşanmış kadınları maalesef bu gözle görebiliyor.
Adamın sana duygusu yok.
Açık açık söylüyor.
Hesabını gizle muhattap olma.
Bu adamdan sana koca olmaz..

Babasına şikayet etmyceksin okul mu burası?
Babana söylerim haa demek zaten saçma
Gideceksin adliyeye şu şahıs beni msjlarıyla taciz ediyor diyeceksin engelledim başka nolardan ulaşıyor hesap açıyor diyeceksin uzaklaştırma isteyeceksin ona da yazı gidecek tekrar ulaşırsa ihlal etmiş olacak ve yaptırım uygulanacak
Yaptın mı bunu?

Aylar öncesi oldugu ne fark eder. Sizce yasca uygun olmayan biri oldugunu gectim. Diger soruma cevap vermediniz: profesyonel destek aliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…