- 17 Eylül 2009
- 428
- 460
- 333
- Konu Sahibi Dusuncelibirksi
-
çünkü elde edemedi içine dert oldu bi kere cinsellik yaşasa zaten bir daha yazmayacakYa uzak duruyorum zaten bana ters olduğu için ama neden bu kadar uzun süredir ısrar etti ve yazdı başka birini bulabilirdi neden ben aylarca cevap yazmadım ama devam ediyor görüşelim diyor özür dilerim diyor aradan bir saat geçmiyor msjlar cinsellik dolu
Erkek cunku canim benim. Sandigin kadar etrafinda birlikte olacagi kadin olmayabilir. Sizi kolay lokma saf goruyor olabilir. Birsuru sebebi var. ve hic bir sebep adami masum ask dolu biri yapmiyor yani. Engelleyin her hesabini her numarasini yoksa bir ay sonra kullanildim diye konu acarsiniz…Ya uzak duruyorum zaten bana ters olduğu için ama neden bu kadar uzun süredir ısrar etti ve yazdı başka birini bulabilirdi neden ben aylarca cevap yazmadım ama devam ediyor görüşelim diyor özür dilerim diyor aradan bir saat geçmiyor msjlar cinsellik dolu
Sen istiyor seks o zaman kiyacak nikah diye de not düsünBu güzeldi bunu kesin atarım yazarsa
Bakın siz halâ yazarsa diyorsunuz ne yazarsa yazsın dönmeyin mesajlarınaBu güzeldi bunu kesin atarım yazarsa
Çünkü yeterince ısrar edince ağına düşen kadınlardan zannediyor seni. Klasik orta doğu kafası.Ya uzak duruyorum zaten bana ters olduğu için ama neden bu kadar uzun süredir ısrar etti ve yazdı başka birini bulabilirdi neden ben aylarca cevap yazmadım ama devam ediyor görüşelim diyor özür dilerim diyor aradan bir saat geçmiyor msjlar cinsellik dolu
Ne mi yapmalısın? Biraz daha üstelerse şikayet edeceğini söyleyip artık biraz terslesen nasıl olur?Bilenler bilir önceki konumdan 22 yaşındayım evlendim ayrıldım çocuğum yok ve ailemle birlikte yaşıyorum ve önce ki evliliğimden dolayı tranvalarim var ben bir sene öncesinde biriyle konuştum ve ayrildigimi sorun etmedi hatta ben ailen sorun çıkarırsa başlamadan bitsin dedim oda ben istedikten sonra kimse birşey diyemez dedi bir kez buluştum ve mükemmel bir gün geçirdik yasadigim yerde bulunan güzel bir dogaya sahip turistlik bir yeri gezdik bu dediğim adam belediye de zabıta müdürü ve hiç evlenmemiş o kadar çok ısrar etmişti ki ve onun üzerine buluşmustuk ben eve dönene yakın bana cinsel anlamda yaklaşmaya çalıştı ve ben reddettim, cunki bana evlilik olmadan cinsellik yaşamak tersti. daha sonrasinda da devamlı cinsellik yaşamak istediğini belirten msjlar attı fiziğin çok güzel sürekli seni rüyamda öpüp ileri gidiyorum vs ve ben bu çocuğu defalarca uyardım anlamadı en sonunda aynı frekansta olmadığımızı benim zaten evlilik düşünmediğimi ciddi bir ilişkide olabileceğimi sanıp olamadığımı zaten kendisinin de 30 yaşında olmasına rağmen evlilik düşünmeyip tek derdinin cinsellik olduğunu söylerek muhatap almayıp iletişimi kestim. ama fake olan hesaplardan beni takip ediyormuş zaten daha sonra anladım şimdi tekrar msj atıyor çay içelim diyor tamm olur bir yerde oturup iceriz diyorum olmaz bir bayanla dışarda görünemem herkes beni tanıyor ilçede evime gel dedi.... bende kabul etmedim ve dışarıda benimle görünmek istemeyen adam ya evlidir yada başka bir sebebi vardır yazdım ve tekrar iletişimi kestim benimle aynı memleketli ve küçük bir yer olduğundan ben bu çocuğu araştırdım evli değilmiş . 7 sene önce bir kez nisan atmış falan ama adam bana duygusal yaklaşmayıp tekrar gelip cinsellik konusu açinca çıldırıyorum küfretmesem bile çok sert dılle uyarmama rağmen hala durumlarıma bakıp arada bir yazıyor , derdi ne bunun ya anlam veremiyorum ben bu dönemde ilgi duydum acaba güzel birseyler olurmu diye hayal ediyorum her yazdığında... adam birden yazıp cinsellik de cinsellik diyince buz gibi soğuyorum Napicam kafam allak bullak oldu onun istediği şey cinsellik benim istediğim şey duygu onun istediğini be yapmam o da benim istediğim duyguyu bana karşı hissetmiyor.. hissetmiyorsa da neden 6 ay buluşalim çok etkilendim boyun fiziğin çok güzel gülüşün çok güzel diyip durdu ve bir yıldır pesimi bırakmıyor sıkıldım ne yapmalıyım?
Adamı heryerden engellemiştim arkadaşımın fotoğraflarıyla sosyal medya açmış istek atmış arkadaşım sandım ve arkadaşımı onun arkadaşlarını hep engellemiş babası belediye başkanı sanırım iş babasına kadar gidecek cunki hiç normal hareketler yapmıyorAdam kalbine vuruldum demiyor boyun gülüşün fiziğin diyor sana
Sende çok rahatsız olsan engellerdin zaten
Fake hesapları da bulur yine engellerdin
Bi daha yazarsan attığın msjları ilçeye yayabilirim dersin daha da bulaşmaz
Sen bi yandan rahatsız oluyorken diğer yandan fiziğini beğeniyor olması hoşuna gidiyor gibi geldi bana
Adam başka nolar alsa arasa karşına çıksa taciz etse şikayet edersin işinden bile olur
Ama sen hikaye atıp uff yine yazdı yhaa modundasın
Bir buçuk yıldır kesin bir şekilde reddedilmesine enegllenmesine rağmen çok ciddi ustalıkla arkadaşımın fotolarını kullanılarak hesap açıp bana yazması kafamı daha çok bulandiriyorO boy pos değil.Sizin zerafetinizle veya isvenizle alkali da değil.
Bu adama disi timsah verseniz,ona da size duzmus olduğu methiyelerin aynısını söyler.
"Zaten evlenip boşanmış bir kadın,ha bir eksik ha bir fazla" şeklinde düşünüyor sizinle görüşmeye çalışan kişi.
Rahat olmasının nedeni de bu.
Her yazdığında cevap vermeyin,profilinizi gizleyin,her arkadaşlık teklifine onay vermeyin.
Size ulasmasin.
Bu kadar diretmesinin nedeni ise ona evet diyeceğinizi düşünmesi.
Zaten bekar,başından evlilik geçmemiş bir kadın olsa bu kadar diretmezdi bence.
Derdi sadece seks..
Aslında siz de biliyorsunuz..
E tamam arkadaşım ve ben seni başka hesabı taklit etmekten şikayetçi olacağız görürsün yazsaydın tutuşurduAdamı heryerden engellemiştim arkadaşımın fotoğraflarıyla sosyal medya açmış istek atmış arkadaşım sandım ve arkadaşımı onun arkadaşlarını hep engellemiş babası belediye başkanı sanırım iş babasına kadar gidecek cunki hiç normal hareketler yapmıyor
Kesin bir dille bir buçuk reddedildi üzerinde durmadım engeedim ta ki bir arkadaşımın fotoğraflarıyla sahte hesap açıp bana istek atana kadar ben tesadüfen arkadaşıma neden ikinci hesap açtın falan diye laf arasında konuşurken ortaya çıktiiAdam senden ışık almış yürüyor.
Bilmem kaç kere bozduğunu söylüyorsun da yani kimsede ağır sapık değilse bu kadar zorlamaz.fake hesap açıp falan ne alaka yani
Bu hikayede kafama oturmayan şeyler var kusura bakma.
Arkadaşınızın sizde teli vardır böyle fake hesaplardan şüphe ediyorsanız bi zahmet bu senin hesabınmı diye arayın sorunBir buçuk yıldır kesin bir şekilde reddedilmesine enegllenmesine rağmen çok ciddi ustalıkla arkadaşımın fotolarını kullanılarak hesap açıp bana yazması kafamı daha çok bulandiriyor
Babasına söylemek şikayet etmekle zaten tehtit ettim selâmda söylersin dedi hatta zahmet etme diyip babasının numarasını attı arkadaşımda şikayetçi oldu ve bir sonuç olmadı kavuşturmaya yer verilmedi dedi dava açılmadan kapandı yaniE tamam arkadaşım ve ben seni başka hesabı taklit etmekten şikayetçi olacağız görürsün yazsaydın tutuşurdu
Sen hala işin dalgasındasın
Yok babası başkan bilmemne
Daha iyi işte başı belaya girmesin diye çeker elini eteğini
Denemiyorsun ki yazarsa şunu yazarım diyorsun hala
Çözesin de yok gibi zaten konuyu
Bu mesele aylar önce ki mesele evet 22 yaşındayım ve adamla sevgili olmayıp ilk buluşmadan sonra görüşmek istemedim olay kapandı sandım bir yıl sonra tekrar karşıma çıktı ve hiç beklemediğim şekildeKusura bakmayin da ama biraz hizli degilmisiniz? 22 yasindayim bosandim ve travmalarim var diyorsunuz. Profesyonel destek aliyormusunuz travmalarin üstünden gelmek icin? Biraz kendi hayatiniza mi baksaniz yeni biri ile tanismadan önce. Adam zaten ne istedigini gayet acik ve net belirtiyor, siz cay icebiliriz diyorsunuz hala.
Her hesap açan arkadaşımı aramıyorum ki sadece laf arasında neden ikinci hesap açtın diye sordum o zaman çıktı ortaya hesabim sahte olduğunu kızı zaten engellemiş fotolarını alıpArkadaşınızın sizde teli vardır böyle fake hesaplardan şüphe ediyorsanız bi zahmet bu senin hesabınmı diye arayın sorun
Valla arkadaşım neyi soruyorsun anlamadım.Kesin bir dille bir buçuk reddedildi üzerinde durmadım engeedim ta ki bir arkadaşımın fotoğraflarıyla sahte hesap açıp bana istek atana kadar ben tesadüfen arkadaşıma neden ikinci hesap açtın falan diye laf arasında konuşurken ortaya çıktii
Babasına şikayet etmyceksin okul mu burası?Babasına söylemek şikayet etmekle zaten tehtit ettim selâmda söylersin dedi hatta zahmet etme diyip babasının numarasını attı arkadaşımda şikayetçi oldu ve bir sonuç olmadı kavuşturmaya yer verilmedi dedi dava açılmadan kapandı yani
Bu mesele aylar önce ki mesele evet 22 yaşındayım ve adamla sevgili olmayıp ilk buluşmadan sonra görüşmek istemedim olay kapandı sandım bir yıl sonra tekrar karşıma çıktı ve hiç beklemediğim şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?