- 18 Ekim 2017
- 5.927
- 36.106
- 33
BOŞANMerhaba hanımlar,
2,5 senelik evliyim, evliliğimin bitmesine ramak kaldı.
Nerde nasıl davranacağını bilmiyor, bişeyleri söylediğim zaman duymamazlıktan geliyor.
Beni sürekli ağlatıyor, şiddet uyguluyor ama kimseye bahsedemiyorum…
Maddi olarak evde herşeyi gerçekten ben karşılıyorum kendisi yeni bi işe başladı ona kolaylık olması işin herşeyi ben karşılıyorum.
Hafta sonları ailesini ağırlıyorum ama bi türlü değer göremiyorum. Aptal bi ergen gibi davranıyor. Baba evimi çok özlüyorum…
içimi dökmek istedim… yorumlarınızı bekliyorum..
İyi geceler
Neresi?Rapor aldım ama burada yurt dışında farklı bir sistem işliyor maalesef
Dayak var, psikolojij şiddet var , anasına gönüllü kölelik var,maddi olarak sömürülme var.Ne eksikMerhaba hanımlar,
Nerde nasıl davranacağını bilmiyor, bişeyleri söylediğim zaman duymamazlıktan geliyor.
Maddi olarak evde herşeyi gerçekten ben karşılıyorum kendisi yeni bi işe başladı ona kolaylık olması işin herşeyi ben karşılıyorum.
Hafta sonları ailesini ağırlıyorum ama bi türlü değer göremiyorum. Aptal bi ergen gibi davranıyor. Baba evimi çok özlüyorum…
İyi geceler
Çocuk mutlaka yapılacak sen de yani. Yoksa kaçar kurtulur yiyemez dayakları, edemez hizmetleri. Adam başkasını bulur onu döver ona hizmet ettirir.Dayak var, psikolojij şiddet var , anasına gönüllü kölelik var,maddi olarak sömürülme var.Ne eksikÇocuk eksik.Umarım boşanmak sizin için bir çözüm yoludur.Hem çekerim hem severim derseniz bu iğrenç ortama en azından çocuk getirmeyin lütfen.
Tabi şimdi anayı babayı bahane ediyor ayrı eve çık boşan desek yemez,çocuk olursa en azından onu bahane eder çocuk babasız büyümesin.Neden kendine bu hayatı layık görüyor bilemiyorum.Karakolun kapısında yatarım yinede gidip beni sevmeyen,şiddet uygulayan adamın koynunda yatmam.Kendime saygımdan.Çocuk mutlaka yapılacak sen de yani. Yoksa kaçar kurtulur yiyemez dayakları, edemez hizmetleri. Adam başkasını bulur onu döver ona hizmet ettirir.
Açmaniz için nenyapmasi lazım?Yok bu eski bir görsel, raporum var ama şimdi benim için karar vakti davayı açsam mı açmasam mı
Rapor aldım ama burada yurt dışında farklı bir sistem işliyor maalesef
Ailemin tepkisinden korkuyorum, severek evlendim ama çok pişmanım..
aile evine dönsem oradada rahat yok bana annemin dilinden kurtulamam
Yurtdışındasinz, evin maddi olarak herşeyini siz karsilayabiliyorsaniz, tek başına yaşayabilecek maddi olanaklara sahipsiniz demektir.Maddi olarak evde herşeyi gerçekten ben karşılıyorum kendisi yeni bi işe başladı ona kolaylık olması işin herşeyi ben karşılıyorum.
Zaten evin bütün sorumluluğu sizdeymiş neyin korkusu bu? Asıl siz bu adamla evli kalmakta korkun. Şimdilik genç olduğunuz için bazı şeylerin farkında değil gibisiniz iş işten geçtikten sonra o zaman gerçekleri görürsünüz.Ailemin tepkisinden korkuyorum, severek evlendim ama çok pişmanım..
aile evine dönsem oradada rahat yok bana annemin dilinden kurtulamam
Evet acımasızca vurduğu oldu hemde çoğu kez parmak izleri bile çıkmıştı vücudumda kabarık ve mor oldu
Maddi manevi olarak ihtiyacın olmayan adama neden katlaniyorsun ?Merhaba hanımlar,
İyi geceler
Suanda sevginiz hala bitmediyse de emin olun bu sartlar altinda yakindir. Fikir danismayin direkt olarak icraata gecin derim. Neden bu adamla hala berabersiniz ki? Anladigim kadariyla sevgisini gostermiyor aksine fiziksel siddette bulunuyor. Maddi olarak babasi gibi gecindirmeye calisiyorsunuz onu ve annesi gb muhtemelen evde g.tunu siz topluyorsunuz. K.bakmayin bu yazdigim icin ne olursa olsun esiniz ama bana hic adam kivaminda gelmedi esiniz.. bence bosanin ve ya anasi babasi yada hayatina aldigi yeni sansli kadin ceksin derdini.. deger goruyorsan değer vericeksin, seviliyorsan seviceksin.. o sana bir vuruyosa sen kafasinda bardak falan kiricaksinMerhaba hanımlar,
İyi geceler
Size tek tavsiyem bosanin daha yolun başında siniz hemde çocuk yok bir insan basda neyse sonunda da odur inanın ki asla değişmez yazık etmeyin kendinizeMerhaba hanımlar,
İyi geceler
Sadece şu cumleniz için gerçekten boşanmalı her kadın. Yaa şiddet nedir Allah cezasını versin şiddet uygulayan erkeklerin.Beni sürekli ağlatıyor, şiddet uyguluyor
Lütfen kendin için bu adam baba olmaması için aç davayıYok bu eski bir görsel, raporum var ama şimdi benim için karar vakti davayı açsam mı açmasam mı