- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
Mümkünse geri dönülmez bir ayrılık yaşayın. O görsel şuana mı ait yoksa daha önce mi? Şuan ise darp raporunuzu alın.Düzelir diye düşündüm uzun zaman… aile baskısıda var tabiki.. geri dönülmez bi ayrılık yaşamaktanda korkuyorum
Rapor aldım ama burada yurt dışında farklı bir sistem işliyor maalesefKardeş sen mi gider rapor alırsın buradan biz mi
polisi arayalım???
Yok bu eski bir görsel, raporum var ama şimdi benim için karar vakti davayı açsam mı açmasam mıMümkünse geri dönülmez bir ayrılık yaşayın. O görsel şuana mı ait yoksa daha önce mi? Şuan ise darp raporunuzu alın.
Kardeş raporun var, boşanmak için geçerli tüm sebeplere sahipsin, orada kalmak için tek bir nedenin bile yok, hala soruyor musun?Yok bu eski bir görsel, raporum var ama şimdi benim için karar vakti davayı açsam mı açmasam mı
Ailemin tepkisinden korkuyorum, severek evlendim ama çok pişmanım..Boşanmak için başka ne olması lazım? Bi aldatma eksik heralde
Nerede yaşıyorsunuz? Aile evine dönmeden bir düzen kuramaz mısınız kendinize?Ailemin tepkisinden korkuyorum, severek evlendim ama çok pişmanım..
aile evine dönsem oradada rahat yok bana annemin dilinden kurtulamam
Aile tepkisi derken?Ailemin tepkisinden korkuyorum, severek evlendim ama çok pişmanım..
Aile evine dönmek zorunda değilsiniz, çalışıyorsanız kendi evinizi tutun. Ömrünüzü heba etmeyin. Kimse boşanmak için evlenmez sonuçta, sizde böyle olsun istemediniz.Ailemin tepkisinden korkuyorum, severek evlendim ama çok pişmanım..
Şiddet uyguluyor dediğin an zaten düşünecek bir şey yok.Merhaba hanımlar,
2,5 senelik evliyim, evliliğimin bitmesine ramak kaldı.
Nerde nasıl davranacağını bilmiyor, bişeyleri söylediğim zaman duymamazlıktan geliyor.
Beni sürekli ağlatıyor, şiddet uyguluyor ama kimseye bahsedemiyorum…
Maddi olarak evde herşeyi gerçekten ben karşılıyorum kendisi yeni bi işe başladı ona kolaylık olması işin herşeyi ben karşılıyorum.
Hafta sonları ailesini ağırlıyorum ama bi türlü değer göremiyorum. Aptal bi ergen gibi davranıyor. Baba evimi çok özlüyorum…
içimi dökmek istedim… yorumlarınızı bekliyorum..
İyi geceler
Çocuk eksik kız çocuk olsa düzelirYok canım ne boşanması. Abartıyorsun. Adamın bir eksiği yok.
Kesinlikle katılıyorum size. Bana da çocuk için geç kalınmış gibi geldi. Eğer hamilelik ve çocuk yoksa hemen çalışmalara başlamalı konu sahibi.Yok canım ne boşanması. Abartıyorsun. Adamın bir eksiği yok.
Cocuk yoksa asla da yapma ve icsel olarak hazirlanip en kisa surede bosan bence. Bu arada cocuk falan olursa cok pisman olursun.Merhaba hanımlar,
2,5 senelik evliyim, evliliğimin bitmesine ramak kaldı.
Nerde nasıl davranacağını bilmiyor, bişeyleri söylediğim zaman duymamazlıktan geliyor.
Beni sürekli ağlatıyor, şiddet uyguluyor ama kimseye bahsedemiyorum…
Maddi olarak evde herşeyi gerçekten ben karşılıyorum kendisi yeni bi işe başladı ona kolaylık olması işin herşeyi ben karşılıyorum.
Hafta sonları ailesini ağırlıyorum ama bi türlü değer göremiyorum. Aptal bi ergen gibi davranıyor. Baba evimi çok özlüyorum…
içimi dökmek istedim… yorumlarınızı bekliyorum..
İyi geceler