Merhaba hanımlar,
2,5 senelik evliyim, evliliğimin bitmesine ramak kaldı.
Nerde nasıl davranacağını bilmiyor, bişeyleri söylediğim zaman duymamazlıktan geliyor.
Beni sürekli ağlatıyor, şiddet uyguluyor ama kimseye bahsedemiyorum…
Maddi olarak evde herşeyi gerçekten ben karşılıyorum kendisi yeni bi işe başladı ona kolaylık olması işin herşeyi ben karşılıyorum.
Hafta sonları ailesini ağırlıyorum ama bi türlü değer göremiyorum. Aptal bi ergen gibi davranıyor. Baba evimi çok özlüyorum…
içimi dökmek istedim… yorumlarınızı bekliyorum..
İyi geceler
Kesinlikle boşan...Merhaba hanımlar,
2,5 senelik evliyim, evliliğimin bitmesine ramak kaldı.
Nerde nasıl davranacağını bilmiyor, bişeyleri söylediğim zaman duymamazlıktan geliyor.
Beni sürekli ağlatıyor, şiddet uyguluyor ama kimseye bahsedemiyorum…
Maddi olarak evde herşeyi gerçekten ben karşılıyorum kendisi yeni bi işe başladı ona kolaylık olması işin herşeyi ben karşılıyorum.
Hafta sonları ailesini ağırlıyorum ama bi türlü değer göremiyorum. Aptal bi ergen gibi davranıyor. Baba evimi çok özlüyorum…
içimi dökmek istedim… yorumlarınızı bekliyorum..
İyi geceler
Evet acımasızca vurduğu oldu hemde çoğu kez parmak izleri bile çıkmıştı vücudumda kabarık ve mor olduŞiddet derken fiziksel mi?
Boşanmayı hak etti mi demişsin başlıkta başka şeylerde hak etmiş…Evet acımasızca vurduğu oldu hemde çoğu kez parmak izleri bile çıkmıştı vücudumda kabarık ve mor oldu
Bu yaşandıktan sonra o evde durma güdünüz neydi, bunu merak ettim açıkcası.Evet acımasızca vurduğu oldu hemde çoğu kez parmak izleri bile çıkmıştı vücudumda kabarık ve mor oldu
Yok öyle izle olmaz bir iki kırık falan lazım bosanmayı haketmesi için. Böyle bir şey mi yazılsın istiyorsunuz?Evet acımasızca vurduğu oldu hemde çoğu kez parmak izleri bile çıkmıştı vücudumda kabarık ve mor oldu
AslaBaba evinde dayak yiyor muydunuz çok normal bir şey gibi bahsediyorsunuz şaşırdım
Kardeş sen mi gider rapor alırsın buradan biz miAsla
Evlendikten sonra oldu ne olduysa. Bir kez değil çoğu kez dövdü beni çoğu zamanda hiç pişmanlık göstermedi. Tek kuru bi özürle işi kapattı.
Eki Görüntüle 3498302
Düzelir diye düşündüm uzun zaman… aile baskısıda var tabiki.. geri dönülmez bi ayrılık yaşamaktanda korkuyorumBu yaşandıktan sonra o evde durma güdünüz neydi, bunu merak ettim açıkcası.
Boşanabilecek güçte iseniz diğer sebeplere gerek kalmadan ya da doldum demeden o dakika yapmanız lazımdı.