Bu adam boşanmayı hak etti mi

miray_sdk

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
44
43
28
Merhaba hanımlar,

2,5 senelik evliyim, evliliğimin bitmesine ramak kaldı.
Nerde nasıl davranacağını bilmiyor, bişeyleri söylediğim zaman duymamazlıktan geliyor.
Beni sürekli ağlatıyor, şiddet uyguluyor ama kimseye bahsedemiyorum…
Maddi olarak evde herşeyi gerçekten ben karşılıyorum kendisi yeni bi işe başladı ona kolaylık olması işin herşeyi ben karşılıyorum.
Hafta sonları ailesini ağırlıyorum ama bi türlü değer göremiyorum. Aptal bi ergen gibi davranıyor. Baba evimi çok özlüyorum…

içimi dökmek istedim… yorumlarınızı bekliyorum..

İyi geceler 😞

Merhaba hanımlar,

Nerde nasıl davranacağını bilmiyor, bişeyleri söylediğim zaman duymamazlıktan geliyor.
Maddi olarak evde herşeyi gerçekten ben karşılıyorum kendisi yeni bi işe başladı ona kolaylık olması işin herşeyi ben karşılıyorum.
Hafta sonları ailesini ağırlıyorum ama bi türlü değer göremiyorum. Aptal bi ergen gibi davranıyor. Baba evimi çok özlüyorum…

İyi geceler 😞

Yok canım ne boşanması. Abartıyorsun. Adamın bir eksiği yok.

Merhaba hanımlar,

İyi geceler 😞
Kesinlikle boşan...

Evet acımasızca vurduğu oldu hemde çoğu kez parmak izleri bile çıkmıştı vücudumda kabarık ve mor oldu
Bu yaşandıktan sonra o evde durma güdünüz neydi, bunu merak ettim açıkcası.
Boşanabilecek güçte iseniz diğer sebeplere gerek kalmadan ya da doldum demeden o dakika yapmanız lazımdı.

Evi siz geçindiriyorsunuz, ailesini ağırlıyorsunuz o da utanmadan size şiddet mi uyguluyor. Burda işi olmayan kadınlara bile boşan diyoruz. Şiddetin hiçbir türlü affı olmamalı. Kaçın kendinizi kurtarın. Elin adamından şiddet görmek için mi evlendiniz. Evde babanız azıcık sesini yükseltse sabaha kadar ağlarsınız. O kim oluyo. Çok sinirlendim.

X