Merhaba. Biraz uzun olacak kusura bakmayın çünkü içimi dökmek istiyorum.Bundan tam bir yıl önce eşimle ayrıldık. Boşanma davamız hala devam ediyor. Eşimle bir buçuk yıl evli kaldık hamileliğimin son zamanlarında arkadaşlarının önerisiyle bir uygulamaya girdi orda biriyle tanışmış kadını Hakan abi diye kaydetmiş ben wpde kadın resmi görünce öyle anladım eşyalarımı toplayıp gitmek istedim inkar etti kadın beni rahatsız ediyodu uygulamadan numaramı bulmuş vs dedi engelledi gitmemi. Tabi içime sinmedi ama doğumuma az kaldı diye gitmekten vazgeçtim bende. Sonra doğum yaptım elinden telefonu düşürmedi devamlı o uygulamada canlı yayın yaptı bir sabah telefonuna gizlice bakıp (normalde vermiyordu) kadınla sevgili olduğunu gördüm. Memleketimize geldik aileler bebeği görsün diye o zaman da gidip buluşmuş yine o uyurken baktım telefonuna öyle gördüm. Ailemi aradım aldılar beni ama çocuk var babasiz büyümesin bir şans daha ver dediler. Geri döndüm bir şans vermek için evimize gittik yaşadığımız şehre. Biraz süre geçti gece uyurken yine içime bir his doğdu gizli dosyalarını resimlerini attığı bir bölüm var telefonda onu keşfettim kadınla konuşmalarını gördüm hamileydim çocuğuma kıydım sen nasıl kıyarsın yavruma vs böyle konuşmalar geçiyordu. Tabi daha fazla dayanamadım babamı aradım bu sefer beni durdurmayın ayrılacağım beni al çocukla ben gelemem tek başıma dedim babama. Sağolsun geldi aldı o günden beridir ailemleyim yarın da bir sene sonra ilk kez çocuğunu görmeye gelecek. Bir senedir hiç görmemiştim. Bunca şeyden sonra ona karşı bir hissim kalmadı geri dönmeyi de kesinlikle düşünmüyorum ama sizlere sormak istediğim bu yaşadıklarımı ne kadar sürede unuturum. Bir sene geçti bir senede elbet toparlandım önceye göre ama tamamen iyileşmiş değilim bize bunları yapmasa yaşanacak çok güzel şeyler vardı çocuğum babasız kaldı vs hep içim acıyor bunları düşünüp nasıl atlatacağım