Bu acının tarifi yok

Zaten polis savcı çocuğu alamaz ki hali hazırda evli olduğu kocası, çocuğun babası.
Birde Gezdi ama barodan avukat çıkmadı. Bütün altın para ne var ne yoksa almışlar dava açamıyor.

Yol yordam bilmiyor be boğulan biri gibi sağlıklı düşünemiyor.

Zaten aci cekiyor neden uzerine gidiyorsunuz ki?

Farkli konularda da yorumlarinizi gordum daha once uslubunuz hos degil.
Ah canım gülpembem mi yazmam gerekiyor?

Nötrm artık bu tür konulara,

Üzülüp Allah bir şeyler yapsın yazmam ne değiştirecek?

En azından yol gösteriyorum,

Sizler gibi acıyıp teselli vermiyorum.

Ayrıca çok sık konularını görüyorum, yorumumu yazmak için hassasiyet gözetme durumunu çoktan geçtik.

Ve gözardı edin, görmeyin yorumumu

Allah yardincin olsun cok zor hayal dahi edemedim cok vicdansız biriymiş eşiniz olacak adam.insallah en kisa sürede alırsın yavrunu

Yorumuna cevap vermicem bile demez valla

Polisle kapisina dayanin suc degil mi acaba anneyi bebeginden ayirmak tam nettw bilmiorum ama polis yardimci olamio mu acaba cok uzuldum benimde oglum var 2 yasinda aksama kadar goremesem cok kotu oluorum ins kavusursunuz biran once
Polis hiçbirsey yapamıyor. Resmi olarak evli ve beraber yasadıgımız göründüğü için yardımcı olamıyorlar

Tamam
Ama
O ne yapayım diye sormuyor

Gel yazalım dediler
Havada kaldı

Yok yani buraya yazıyorsan
Yardım istersin o durumda
Akıl danışırsın

Bunlardan talebi yok

Oğlum da oğlum

Ee babasın oğlu değil mi? Tut babada kalma kararı çıktı

Bosver canım anlamazlar anda ters tepki yapıp tanınmak. Eminim

Bana bak yorumlarımı okumuyorsun galiba sen. Diger sayfalara vbak ondan sonra yap yorumunu tövbe tövbe gece gece.

O evreleri geçti zaten. Ama Müge anlı pek mantıklı değil bana göre.
Dava açılmamış henüz Müge napıcak.
İç döküyo eli ayağına dolanıyo bakacağını bilemiyo yazıyo.
Zor bi durum yani, biraz empati yapalım

Hir gur cikarip hakliyken haksiz duruma dusmeyin sakin aleyhinize kullanirlar. Tabii bosta durmayin ulasabildiginiz kadar yere ulasin her kapiyi calin polis adliye biktirana kadar gidin davanizi acin velayet zaten sizindir sizde haftalardir sizden kacirdigini zorla alikoydgunu soylediginizde uzaklastrma bile verebilrler. Sahit delil herseyi toplamaya calisin hatta mesaj atin kiskirtin konusturun yazdiklarii elinizde olsun

Bakın size kısa not geçicem. Ben en son ki konumda annemşn evime geldiğimi çocugumu o adam alıp götürdüğünü vs. herseyi anlatmıştım. Allah razı olsun bir bayan bana esinin avukat oldugunu ve yardımcı olabileceğini söylemişti. Bana numarasını vermişti. Bende aradım. Baskasına olsa 2.telefonu açmazdı. O avukat çok ilgilendi benimle yani yol yordam gösterdi. Ama bana dediği ilk şey avukat sız yapma bşrseyleri yanlıs yaparsın yada bireylerden mahrum kalırsın dedi. Birde avukatla cocugunu hemen alabilirdin dedi. Bende avukatı dinledim. Ve hemen ücretsiz avukata basvurdum. Bana 2 hafta içinde dönecelrrini söylediler mecbur bekledim. Ama Sen dava açmak için bekledim.tabiki de gittin oglumu almaya görmeye ama o kapı açılmadı bana. Dün ücretsiz avukatın bana çıkmadıgını ögrendim. Dünden beri çok kötüyüm. Aglıyorum. Bosuna mı beklemişim diyorum. Cuma günleri dava açılmıyor mus. Bu yuzden pazartesi re kaldı. Ben meraklı degilim o Adi herife. Benim tek derdim oglum. Hee bu a da güneykarımküre konuma yazmazsan sevinirim. Sen kadının dostu degil düşmanısın. Destek yerine köstek olma. Kötü geceler...

Avukatsiz dava acma. Sana yardimci olan avukata git. Gerekirse o baksin davalara. Tek basina dava acma. Yol yordam bilmiyorsun cunku. Kadin dernekleti hukuki danisnanlik da veriyor olabilor, bir arastir.

Canim sen rol yap bence .Tamam de sartlarini kabul ettim de eve git cocugunla ol.Hic birsey belli etme ise gir ardindan ayaklarinin uzerinde dur . Ozel avukat tut isi kokunden hallediceksin. Sabir sadece .

Avukatsiz da olurdu canim ya keske hemen gidip savciliga hakimle birrbr konussaydin dilekçeni verirken hakimin kalemine veriyorsun orada gorusebilme imkani da oluyir hakim yada savciyla. Gerekirse uzaklaştırma alabilirdin 2 yasinda yavrucak sebep ne olursa olsin o senin kokuna mubtac sutune muhtaç m güçlü ol korkma sabret eninde sonunda seninle bebegin gelince hemen toparlar merak etme. Babaya uzun süre ofkesi olacak orasi ayri. Niye el kadar bebeği kullanip alet ederler iliskilere rabbim sen vicdan ver ne olur kiyamam guzel yavruya uzaklastirma almak için elinde tehdit iceren mesajlar yada darp.raporun var mi kullansan baska türlü vermeyecek gibi. Ama gecici velayet davan hemen görülür en gec iki aya. Ins o zmna insafa gelir insaallah cnm

Ben aldatildim sirf velayette sorun yasamayim diye harekete gecmiyorum. Dogru zamani bekliyorum. Biz kadinlar zaten duygularimizla hareket ettigimiz icin depremler yasiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…