- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Zaten polis savcı çocuğu alamaz ki hali hazırda evli olduğu kocası, çocuğun babası.Fakat yardım çağrısı yapılmadı mı? Tek başına polis savcı gezmedi mi?
Kim sınırlıyor onu?
Zaten evi ayırmış, çocuklarla baba evine dönmüş, en muhafazakar birileri için bu bile kötü durum
Üstüne çare amaçlı dolanmış, kimseyi takmamış
Canım ben gittim zaten polise polis hiçbirsey yapmıyor anda savcılıktan kagıt gelicek öyleHatta şimdi gidin alın polisleri evindedir basın evini alın çocuğu. Ben duramıyorum şuan yerimde yeminle
Ah canım gülpembem mi yazmam gerekiyor?Zaten aci cekiyor neden uzerine gidiyorsunuz ki?
Farkli konularda da yorumlarinizi gordum daha once uslubunuz hos degil.
Yorumuna cevap vermicem bile demez valla21 Aralık’ta dava açıyordum hani?
Total vekalet 90 lira, sonrası için de tazminat alacaksın, %12 av payı, danışmanlık ücreti vs omdan düşse, ya da senet vb talep et
Elinin altında net var
Savcı polis cart curt gezebilme özgürlüğün var
Kadın dernekleri sor, ücretsiz danışmanlık yapan avukat sor
O kadar mı düşüncesizsin? Buraya mis kokulu yazana kadar, yol yordam sor.
Sabır dileyeni beğenip, diğerlerini es geçmiş
Sen aslında kocan sana dönsün istiyorsun
Çocuk bahanen
Çocuğu alıp, sesini kesince
Anladın ki kocan ciddi, senden bıktı
Şimdi mesele çocuk. Neresi yalan, tut göster
Polis hiçbirsey yapamıyor. Resmi olarak evli ve beraber yasadıgımız göründüğü için yardımcı olamıyorlarPolisle kapisina dayanin suc degil mi acaba anneyi bebeginden ayirmak tam nettw bilmiorum ama polis yardimci olamio mu acaba cok uzuldum benimde oglum var 2 yasinda aksama kadar goremesem cok kotu oluorum ins kavusursunuz biran once
TamamZaten polis savcı çocuğu alamaz ki hali hazırda evli olduğu kocası, çocuğun babası.
Birde Gezdi ama barodan avukat çıkmadı. Bütün altın para ne var ne yoksa almışlar dava açamıyor.
Yol yordam bilmiyor be boğulan biri gibi sağlıklı düşünemiyor.
Bosver canım anlamazlar anda ters tepki yapıp tanınmak. EminimNe kadar ayıp bi anneye karşı evladını bahane ediyorsun deyip suçlamak. Kadın zaten acı çekiyor bi de sizinle mi uğraşsın. Vardır bi sebebi illaki bugünlerde açması gerekiyormus demek ki. Neden bu kadar gaddarsınız evladınız var mı yok mu bilmiyorum da evladı olmayan bile az çok anlar kadının durumunu
Bana bak yorumlarımı okumuyorsun galiba sen. Diger sayfalara vbak ondan sonra yap yorumunu tövbe tövbe gece gece.Tamam
Ama
O ne yapayım diye sormuyor
Gel yazalım dediler
Havada kaldı
Yok yani buraya yazıyorsan
Yardım istersin o durumda
Akıl danışırsın
Bunlardan talebi yok
Oğlum da oğlum
Ee babasın oğlu değil mi? Tut babada kalma kararı çıktı
O evreleri geçti zaten. Ama Müge anlı pek mantıklı değil bana göre.Tamam
Ama
O ne yapayım diye sormuyor
Gel yazalım dediler
Havada kaldı
Yok yani buraya yazıyorsan
Yardım istersin o durumda
Akıl danışırsın
Bunlardan talebi yok
Oğlum da oğlum
Ee babasın oğlu değil mi? Tut babada kalma kararı çıktı
Evin erkekleri evde yokken kaynana yalnizken gidip alma imkanin yokmu... tabi bunun icin evi gozlemen lazim.. yada baska birinin yapmasi lazim o tarafin tanimadigi...Evet var kaynanamın evinde
Canım gitti m açmıyor kaynanamdaEvin erkekleri evde yokken kaynana yalnizken gidip alma imkanin yokmu... tabi bunun icin evi gozlemen lazim
Tekrar gonderiyorum bak burayi bi ara yarin bakalim.Canım gitti m açmıyor kaynanamda
Baskasi calacak kapiyi sen degil once evi gozleyecek evde kaynana yalnizken o baskasi kapiyi calacak o kadar... esin su anda calisiyorsa isin daha kolay. Evde olmaz pek. baskasi calarsa acar kapiyiCanım gitti m açmıyor kaynanamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?