Maalesef o işler dediğiniz gibi olmuyor henüz resmiyette evli görünen çiftlerin çocuklarını anne veya baba alıkoyduğunda geçici velayet kararı yoksa polis gelmiyor.
Sizin dediğiniz anca nasıl olur biliyor musunuz? Pammik kalabalık halde kayınvalidenin kapısına dayanacak, kayınvalidenin kapısını ısrarla çalacaklar, açmayınca kavga çıkarıp polis çağıracaklar, polis gelince de bebeğimi rehin aldılar vermiyorlar diyecek, bunun yollarından biri bu, eşi çocuğu 3 haftadır getirmiyor, üstelik sana göndereceğim kağıtta şartlarım yazıyor demiş ki büyük ihtimalle kocası oğlunun velayetini almak kaydıyla boşanmayı kabul ettiğini yazan bir anlaşma protokolü düzenliyor, Pammik bu şartları kabul ederse oğlunu mahkemenin belirlediği günlerde göreceğini sanacak ve ailesi imzala kızım diyecek ama ben sonunu söyleyeyim eğer adam bu şartlarda bir anlaşma protokolü hazırlar ve Pammik'te imzalarsa bir daha çocuğunu asla göremez.
Bu arada hanımlar lütfen konu da tartışma çıkmasın, üsluplara da dikkat edilsin, ne olursa olsun bir annenin evladını haftalarca görememesi çok acı, arkanızda maddi manevi destek yoksa çocuğunuzu alıkoyan kişiden almanız kolay değil, bu kadın hala evli görünüyor, evliyken çocuk kaçırma suç sayılmıyor maalesef ve hiçbir yaptırımı yok, kaldı ki velayeti anneye verilen çocukların bile baba tarafından alıkonduğuna ve annenin alamadığına şahit oldum.