Bu acının tarifi yok

Oncelikle Rabbim sabir versin ben anne degilim ama gercekten cok aci bi durum oncelikle zorda olsa sabretmeniz gerekiyo oglunuz icin güçlü olmalisiniz Türkiye'de nasil oluyonbilmiyorum ama cocuk cok kucuk size veriler galiba zaten anneye muhtac zamanlari Rabbim yar ve yardimciniz olsun

Ya sinir küpü oldum burda. üç hafta ayrı kalacak parmak kadar çocuk annesinden polis bir işe yaramiyor. Ben yasayla halledemiyorsam, yasadışı yollar denerdim herhalde. Birilerine uç beş kuruş verip ağzıni burnunu kirdirtip çocuğumu almak gibi. Bilmiyorum ya aklıma manyak manyak şeyler geliyor. Yani söz konusu çocuk olunca nevrim dönüyor. Kızımı üç saat babasına birakamiyorum aklım kalıyor çocuk rahat edemez diye, ağlar üzülür diye. Bu anne ne yapsın ya? Çıldırmamak elde degil. En azından bütün tvlerin watsapp hatlarına ihbarda bulunun durumunuzu anlatın.
Allah yardım etsin, tez zamanda kuzunuza kavusun inşallah.

Baskasi calacak kapiyi sen degil once evi gozleyecek evde kaynana yalnizken o baskasi kapiyi calacak o kadar... esin su anda calisiyorsa isin daha kolay. Evde olmaz pek. baskasi calarsa acar kapiyi
Apartmanda ki herkes beni tanıyor ve bu olayları da biliyorlar kimse çalmaz ki

Avukatsiz dava acma. Sana yardimci olan avukata git. Gerekirse o baksin davalara. Tek basina dava acma. Yol yordam bilmiyorsun cunku. Kadin dernekleti hukuki danisnanlik da veriyor olabilor, bir arastir.
O avukat burda degil ama annemle babamla simdi konustuk pazartesi iyi bir avukata gidip dilekçe yazdıracak herseyi ögrencez. Dava açıcaz

Darp raporu yok canm

O sekilde yaparsam geçici velayet le bile alamam

O halde kadin disari cikarir mi cocugu gezmeye filan hastane park devamli evde tutacak halleri yok bu cocugu... ayrica nasil apartmandan harici kimseye acmiyo sacmalik...
Hava soguk oldugu için kesinlikle çıkarmaz cocugu. Ki hiç de çıkarmadı yazın bile. Çok nadir.

Hava soguk oldugu için kesinlikle çıkarmaz cocugu. Ki hiç de çıkarmadı yazın bile. Çok nadir.
Emin ol mecburi cikar o cocuk o evden onemli olan bir erkekle degil bir kadinla cikmasi(basedebilmen acisindan) cocugun tc yi biliyorsan 182 de ara ara sor randevu alindiginda bilgin olur... dedigim gibi evi gizetlemek gerekiyo o yuzde birlik sans icin

Bizede hava soguk ama mecburi durumlarda cikariyoruz cocugu disariya ve bu genelde hastane icin olur yuzde 90

Suan esimin kardesi üniversiteden gelmiş instagramdan gördüm. Bakkal ihtiyacını falan onu gönderir, gercekten çıkarmazlar hele ki en son gittiğimde rezillik çıkarmıştımı. Hiç çıkarmazlar

Suan esimin kardesi üniversiteden gelmiş instagramdan gördüm. Bakkal ihtiyacını falan onu gönderir, gercekten çıkarmazlar hele ki en son gittiğimde rezillik çıkarmıştımı. Hiç çıkarmazlar
Cikarda neyse size zor geliyo benim fikrim... ne diyim allah yardimciniz olsun o halde... ama sunu da bil o cocuk o evden omur boyu cikarsa senin bilmedigin baska yere gonderilirse o zaman velayet sana verilse dahi bulmaniz zorlasabilir... boyle insanlar onu da yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…