- 22 Kasım 2017
- 575
- 397
- 53
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Apartmanda ki herkes beni tanıyor ve bu olayları da biliyorlar kimse çalmaz kiBaskasi calacak kapiyi sen degil once evi gozleyecek evde kaynana yalnizken o baskasi kapiyi calacak o kadar... esin su anda calisiyorsa isin daha kolay. Evde olmaz pek. baskasi calarsa acar kapiyi
O avukat burda degil ama annemle babamla simdi konustuk pazartesi iyi bir avukata gidip dilekçe yazdıracak herseyi ögrencez. Dava açıcazAvukatsiz dava acma. Sana yardimci olan avukata git. Gerekirse o baksin davalara. Tek basina dava acma. Yol yordam bilmiyorsun cunku. Kadin dernekleti hukuki danisnanlik da veriyor olabilor, bir arastir.
Çalıstırmaz kesinlikle. Artı onu da dedim annenin evinde dur acı çek diyorCanim sen rol yap bence .Tamam de sartlarini kabul ettim de eve git cocugunla ol.Hic birsey belli etme ise gir ardindan ayaklarinin uzerinde dur . Ozel avukat tut isi kokunden hallediceksin. Sabir sadece .
Hafta sonu açıktır insallah arıcamTekrar gonderiyorum bak burayi bi ara yarin bakalim.
Tanidigin guvendigin kimse yokmu... p yuzden diyoruz zaten onlarin tanimadigi biriApartmanda ki herkes beni tanıyor ve bu olayları da biliyorlar kimse çalmaz ki
Darp raporu yok canmAvukatsiz da olurdu canim ya keske hemen gidip savciliga hakimle birrbr konussaydin dilekçeni verirken hakimin kalemine veriyorsun orada gorusebilme imkani da oluyir hakim yada savciyla. Gerekirse uzaklaştırma alabilirdin 2 yasinda yavrucak sebep ne olursa olsin o senin kokuna mubtac sutune muhtaç m güçlü ol korkma sabret eninde sonunda seninle bebegin gelince hemen toparlar merak etme. Babaya uzun süre ofkesi olacak orasi ayri. Niye el kadar bebeği kullanip alet ederler iliskilere rabbim sen vicdan ver ne olur kiyamam guzel yavruyauzaklastirma almak için elinde tehdit iceren mesajlar yada darp.raporun var mi kullansan baska türlü vermeyecek gibi. Ama gecici velayet davan hemen görülür en gec iki aya. Ins o zmna insafa gelir insaallah cnm
O sekilde yaparsam geçici velayet le bile alamamYa sinir küpü oldum burda. üç hafta ayrı kalacak parmak kadar çocuk annesinden polis bir işe yaramiyor. Ben yasayla halledemiyorsam, yasadışı yollar denerdim herhalde. Birilerine uç beş kuruş verip ağzıni burnunu kirdirtip çocuğumu almak gibi. Bilmiyorum ya aklıma manyak manyak şeyler geliyor. Yani söz konusu çocuk olunca nevrim dönüyor. Kızımı üç saat babasına birakamiyorum aklım kalıyor çocuk rahat edemez diye, ağlar üzülür diye. Bu anne ne yapsın ya? Çıldırmamak elde degil. En azından bütün tvlerin watsapp hatlarına ihbarda bulunun durumunuzu anlatın.
Allah yardım etsin, tez zamanda kuzunuza kavusun inşallah.
Yok ki kaynanam denilecek o kadın sadece aparmandskilerle konusur ki onların hiçbiri bana yardım etmezTanidigin guvendigin kimse yokmu... p yuzden diyoruz zaten onlarin tanimadigi biri
O halde kadin disari cikarir mi cocugu gezmeye filan hastane park devamli evde tutacak halleri yok bu cocugu... ayrica nasil apartmandan harici kimseye acmiyo sacmalik...Yok ki kaynanam denilecek o kadın sadece aparmandskilerle konusur ki onların hiçbiri bana yardım etmez
Hava soguk oldugu için kesinlikle çıkarmaz cocugu. Ki hiç de çıkarmadı yazın bile. Çok nadir.O halde kadin disari cikarir mi cocugu gezmeye filan hastane park devamli evde tutacak halleri yok bu cocugu... ayrica nasil apartmandan harici kimseye acmiyo sacmalik...
Konustu güm veya numarası olan kimse yok ki olsa dahi yapmazlarEvi gizetlecek birini bulursan yuzde 1 dahi olsa sansin var
Emin ol mecburi cikar o cocuk o evden onemli olan bir erkekle degil bir kadinla cikmasi(basedebilmen acisindan) cocugun tc yi biliyorsan 182 de ara ara sor randevu alindiginda bilgin olur... dedigim gibi evi gizetlemek gerekiyo o yuzde birlik sans icinHava soguk oldugu için kesinlikle çıkarmaz cocugu. Ki hiç de çıkarmadı yazın bile. Çok nadir.
Suan esimin kardesi üniversiteden gelmiş instagramdan gördüm. Bakkal ihtiyacını falan onu gönderir, gercekten çıkarmazlar hele ki en son gittiğimde rezillik çıkarmıştımı. Hiç çıkarmazlarEmin ol mecburi cikar o cocuk o evden onemli olan bir erkekle degil bir kadinla cikmasi(basedebilmen acisindan) cocugun tc yi biliyorsan 182 de ara ara sor randevu alindiginda bilgin olur... dedigim gibi evi gizetlemek gerekiyo o yuzde birlik sans icin
Cikarda neyse size zor geliyo benim fikrim... ne diyim allah yardimciniz olsun o halde... ama sunu da bil o cocuk o evden omur boyu cikarsa senin bilmedigin baska yere gonderilirse o zaman velayet sana verilse dahi bulmaniz zorlasabilir... boyle insanlar onu da yapar...Suan esimin kardesi üniversiteden gelmiş instagramdan gördüm. Bakkal ihtiyacını falan onu gönderir, gercekten çıkarmazlar hele ki en son gittiğimde rezillik çıkarmıştımı. Hiç çıkarmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?