Bu acının tarifi yok

Ayetelkürsi okudum sana kardeşim. Allah yardım etsin sana. Az sabır.

Kizlar atiyo muyuz maili ? Ya ben olsam kocama sahteden yalvarir yakarir yine de donerdim eve.Evlat bu.Dayanilir mi. Yoklugu ölüm.Katlanilir mi.Allah kimseyi evladindan ayri koymasin, evladiyla sinamasin ..
Şu an mail falan atsak da geri dönüş aldığımızda ulaşacak kişi yok. Muhattap almaları için mağdur kişinin ismi soyismi ya da tel numarası gerekli. Konu sahibi bunları kendi isteğiyle paylaşmalı. Tereddüt ediyor da olabilir, şimdi mail atsak mağdur kişi Kadınlar kulübündeki xxx isimli üye mi diyeceğiz ? Bu şekilde sonuç alamayız henüz. Konu sahibi pazartesi dava dilekçesini versin bakalım yazar buraya.

Çok çok üzüldüm
Rabbim yar ve yardımcınız olsun, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla evladınıza kavuşursunuz.

Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı'nı arayıp durumunuzu anlatsanız, onlar yardımcı olurlar belki.
Ne diyeceğimi bilmiyorum ama bunu deneyin derim.

Bir de Müge Anlı' ya gidip avukat konusunda yardım isteyin. Ekrana çıkmak istemezseniz de sorun olmuyor diye biliyorum.

Ben eski konularınızı bilmiyorum, ama Allah korusun bir an yavrunuzu kaybettiniz sandım. Rabbim uzun ömür versin evladınıza. Çok şükür hayattaymış. Sizi üzen ona uzak kalmak. Kızmayın bana ama bir an içim rahatladı..
Duanızı edin, inşallah Rabbim sizi tez zamanda kavuştursun bebeğinize. Rabbim bebeğinize sağlıklı, huzurlu ve "sizli" ömürler nasip etsin.

Allah razı olsun haber vericem.

Bi nöbetçi savcıya çıkıp durumu anlatacak .Onlarda insan .Polis nezaretinde gider alırlar çocuğu .Bi gariplik var ama neyse .

Polis bulamıyormu babayı gidip alsın , hala neden bukadar pasifler . Bakın yarın gidin karakolu ayağa kaldırın bişey yapsınlar gidip alsınlar çocuğu. Velayet kimseye verilmemiş tamm babada da kalabilir derler sana ama baba bana göstermiyor deyin pasif durmayın . Bu bebekler oyuncak mı yahu ne biçim insansınız.

Hatta şimdi gidin alın polisleri evindedir basın evini alın çocuğu. Ben duramıyorum şuan yerimde yeminle

Evet bugünlerde iyice hassasız bu konuda , müge anlı da dinler sizi , hızlandırır enazınfan süreci belki

Polisle kapisina dayanin suc degil mi acaba anneyi bebeginden ayirmak tam nettw bilmiorum ama polis yardimci olamio mu acaba cok uzuldum benimde oglum var 2 yasinda aksama kadar goremesem cok kotu oluorum ins kavusursunuz biran once

Çocuğum olmadığı halde içime koca bi taş olurdu gözlerim doldu okurken..
Nasıl bi vicdansızslıktır bu ya babalık değil bu el insaf...
Allah yardımcınız olsun kalbine ferahlık versin tez zamanda kavusursun inşallah yavruna
Bi sarılışı bu zamanlarını unutturur umarım.

Tamam canım sagol. Acar acımaz size yazıcam
21 Aralık’ta dava açıyordum hani?
Total vekalet 90 lira, sonrası için de tazminat alacaksın, %12 av payı, danışmanlık ücreti vs omdan düşse, ya da senet vb talep et
Elinin altında net var
Savcı polis cart curt gezebilme özgürlüğün var

Kadın dernekleri sor, ücretsiz danışmanlık yapan avukat sor

O kadar mı düşüncesizsin? Buraya mis kokulu yazana kadar, yol yordam sor.

Sabır dileyeni beğenip, diğerlerini es geçmiş

Sen aslında kocan sana dönsün istiyorsun
Çocuk bahanen

Çocuğu alıp, sesini kesince
Anladın ki kocan ciddi, senden bıktı

Şimdi mesele çocuk. Neresi yalan, tut göster

Ne kadar ayıp bi anneye karşı evladını bahane ediyorsun deyip suçlamak. Kadın zaten acı çekiyor bi de sizinle mi uğraşsın. Vardır bi sebebi illaki bugünlerde açması gerekiyormus demek ki. Neden bu kadar gaddarsınız evladınız var mı yok mu bilmiyorum da evladı olmayan bile az çok anlar kadının durumunu

Öyle deme Güney, ilk başta belki yuvasını tekrar kurtarmak için belki kullanmış olabilir bilemeyiz.

Ama evlat hasreti hele ki emen çocuğa hasretlik işin içine girince ne koca tanırsın ne ana baba.
Sütün bile rahat bırakmaz seni öyle diyim, sızım sızım sızlar.

Şu an çocuğu için çırpınıyor ama etrafında ki kimse bu kıza elini uzatmıyor anlamadığım şekilde.
Bi amca, bi dayı bi dede. Kimseden tek kuruş çıkmıyo kimse görmüyor kızı.

Evlat gerçekten başka. İnşallah sende birgün tadarsın :)

Fakat yardım çağrısı yapılmadı mı? Tek başına polis savcı gezmedi mi?
Kim sınırlıyor onu?
Zaten evi ayırmış, çocuklarla baba evine dönmüş, en muhafazakar birileri için bu bile kötü durum
Üstüne çare amaçlı dolanmış, kimseyi takmamış

Zaten aci cekiyor neden uzerine gidiyorsunuz ki?

Farkli konularda da yorumlarinizi gordum daha once uslubunuz hos degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…