• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Btnlemeye kalanlar..almaya hemen balyor muyuz?

benım de 3 dersım var sadece bır tanesıne yarım yamalık calıstım..

bır tane deers versem gececek ama yok calısmak zor gleıyor..

sıkılıyorum..evın ıslerı bıle oylece duruyor,ders calıscam dıye..

bir okuyorum ıkı okuyorum sıkılıp baska bırseye dalıyorum..

tek derse mı yuklensem yoksa ıkı derse mı..3 derse yuklenemem,zaman az kaldı cunku :(

Bence tek derse yüklen batın bitirdin o dersi sonra diğer derse çalışısın ya sizce ben seneye muhasabeyi mi iktisadı mı işletmeyi mi bırakim nediyosunuz?mafoldumben

kızlar dün gittim aldım eski adrese gitmişşş şimdi adres degişilgi yapsam yeni adresemi gelirrrr
nasl gidiyo bu arada çalşmalarrr benm 3 dersti ya valla ben hukkla iktsata çalştım muhasebeye bakmadım çünkü 2.sınıf omadn kursa falan itcmm onu bu şeklde halletcmmm

Gözün aydın canım artık yeni kayıt olcaz ya bu sınavdan sonra ozaman adres değişikliğini yaptırırsın artık.. Ay ne gzl ya 2 ders bitmiş yaa off ben napcam bilmiyorummafoldumben

Gözün aydın canım artık yeni kayıt olcaz ya bu sınavdan sonra ozaman adres değişikliğini yaptırırsın artık.. Ay ne gzl ya 2 ders bitmiş yaa off ben napcam bilmiyorummafoldumben

ayy canm bitti ama sen ban sorr hala korku var sanki bişey bilmiyorum gibi çünkü finalde resmen şokkk oldumm düşünçıkmş sorulara çalştım kitaptan çalştım ama sanki hiç görmedgm yerlerden çıkmşş sorular öle olacak diye korkuyorummmm am ara sınav gibi olursa biiti bu işşş ay bide düşün 5 aylık kızım var hem ders hem bebek hem evi çevirr oooo

inş öle bişey olmaz bundada senin bebek var evle uğraşıyosun hadi bana nedemeli kaydirigubbakcemile3sen yine 3 dersten kalmışsın benim hiç bişey yok 5 ders dile kolay ya napcam bilmiyrm 1 seneminde boşa gitmesini istemiyrm bilmiyrm napcam mafoldumben murat yayınlarının kitapları var diyorum özet şekilde çalışim onu nsl yapsam onuda bilmiyrm offfff yannii zamanında çalışmamamın cezasını çekiyrm anlıycağın bidaha kesinlikle böle bişey yapmıycam

off kızlar ya bende 1.sınıf bankacılık ve sıgortacılık okuyorum 8 aylık da hamıleyım cokk zorr gelıyo valla ya dua edelım barı öff cok sıkıcı bu sıcaklarda calışmak

özlem arda benm öle oldu 1 sene gittii valla ben çok pişmannm bu murat yayınlarnn kitabını başta almadıgma almştım ama sadece soru bankası şimdi konu anlatımlı ver soru var ve çok hoşuma gitti 2 ye bi geçiyimm tamm birdaha hem murat yayınlarııı

off kızlar ya bende 1.sınıf bankacılık ve sıgortacılık okuyorum 8 aylık da hamıleyım cokk zorr gelıyo valla ya dua edelım barı öff cok sıkıcı bu sıcaklarda calışmak

canmm inşşşşş bişey olmazzz verrsnde bende hamileydm ve dogumm 5 veya 6 nisandıı ama bi aksilik oldu mart17 yaptım hemde sezaryan sonrada kalktım sınava gittiim ve aldım not 63 58 33 tüü

Ekim inş ya kurtuluruz yoksa gitti herşey bendede var murat yayınları olmasa yandık yoksa vardikleri kitaba çalışsak yanmıştık ya ben nsl çalışım son ünitelerimi çalışsam napcamı şaşırdım gerçekten 16 gün kalmış sınava baktımda şimdi...

selam arkdaşlar.bende sınavlra kaldım.çok yoğun geçirdim şu birkaç ayımı.o yüzden halaa hiç çalışamadım.sanırım kalıcam ben bu sene mafoldumben 2yıllık inşaat bitirdim. şimdi işletme okuorum açıköğretimdn.o yüzden hazırlktan bşlattılar. 2 dersten geçebilirsem 3. sınıfa geçicem.ama çok umutsuzum :1no2:

Ekim inş ya kurtuluruz yoksa gitti herşey bendede var murat yayınları olmasa yandık yoksa vardikleri kitaba çalışsak yanmıştık ya ben nsl çalışım son ünitelerimi çalışsam napcamı şaşırdım gerçekten 16 gün kalmış sınava baktımda şimdi...

inşşşş canım yaaa valla ben konulara aşınaydm birazzz çünkü 1 sene uzadı doum falan derkenn o yüzden öncee iice bi bakıyorum konulara sonraaa sorusunu çözüyorum son 3 4 günde son çıkan soruları çözcemm nasip artıkk umarım emeklerimz zayii olmazz

bende 3 taneden birine çalışıp onu vermeye karar verdim inşallah verebilirim:(

bende 3 dersse bute kaldım bu sıcakta ders calısmak zor gelıyor ama bu derslerı vermezsem 1.sınıfı tekrar yapacam umarım olmaz:Saruboceq:

off kızlar hem bu sıcakta çalışılmıyo hemde çalışıyorum vaktim olmuyo.

geçmiş yıl sorulaerını çözüyorum bi ben yeterli olur heralde aynı sorular çıkıyo genelde.

az zman kaldımafoldumben

ben de çalışmak istemiyorum ama konuları birer tekrar yaptıum bundan sonra geçmiş yıl sorularını çözsem geçerim sanırım inşallah hepimiz verirde kurtuluruz

Back