Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gaasem; bağlı olduğun açıköğretim bürosuna git ve giriş belgeni kaybettiğini çıkartmak istediğini söyle zaten giriş kağıdı eline ulaşmayan yada senin gibi kaybeden birçok kişide orda olacak. Sana bilgisayardan bir çıktı verecekler. Orada aynı şekilde hangi okullarda sınava gireceğin yazıyor olacak sadece final sınav notların yazmaz. Ama kesinlikle orda gidip almalısın. Merak etme sınavda da bir sorun çıkmıyor.
arkadaşlar sınav giriş belgemi kaybettim acaba tekrar çıkarma imkanım var mı?
ben 3 dersten giriyorum cnmm inşallah geçer kurtuluruz stres yaptı biran önce geçsek de kurtulsak ben üniteleri bitirdim çıkmış sorulara çalışıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsungaasem herhangi bir internet cafeden de cıkartırabiliyorsun.sınav giriş belgeni.
ben işletme 2 deyim vizelere girmiştim ama finallere bi takım sebeplerden dolayı girmedim..7 dersten de büt e kaldım.2 sini eledim amacım 5 ders vermek.hayatımda oturup 2 saat ders calısmıs biri diilim ama bu sefer azimliyim vericem inş.günde 7-8 ünite calısıyorum.3 dersim bitti 2 ders kaldı onu da 5 günde halledicem.bence 2-3 dersi kalanlar için hala umut var kızlar yılmayın günde 7-8 ünite calısarak yetiştirebilirsiniz.süprizzzzz
gamzei
canım bende büte kaldım günde nasıl 7-8 ünite çalışıyorsun bana da yardımcı olurmusun yetiştiremediğim dersler var sınavlarımı vermek istiyorum ilgilenirsen sevinirim...
ben 3 dersten giriyorum cnmm inşallah geçer kurtuluruz stres yaptı biran önce geçsek de kurtulsak ben üniteleri bitirdim çıkmış sorulara çalışıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
burada söylemem uygun olur mu bilmiyorum ama murat açıköğretim yayınlarından calısıyorum.cok güzel şekilde özeti cıkarılmış oluyor ve deneme sınavları gerçek sınavlarla cok paralel gidiyor..2 yada 3 ünite calısıp mola veriyorum daha sonra tekrar tekrar..günde 6 saat falan calısıyorum toplamda ama 2 2 bölünce daha kolay oluyor.inşallah verebilirim kafam karışıcak hepsi çorba olucak diye korkuyorummafoldumben
ya sanki sınavda hepsini birbirine karıştırcam çorba etcem gibi geliyo niye acaba ooofff.Şu sınavı hayrılısıyla atlatsaydık yaa bu ne bölee ölcem stresten.Sanki şu sınavı bayramdan sonra yapsalar bişey olurdu senağlama