• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Btnlemeye kalanlar..almaya hemen balyor muyuz?

kızlar yaa 1 hafta kaldı ama benim 4 dersim var işletme,muhasebe,temel bilgi teknolojileri ve hukuka giriş.ama ben hepsi kolay ders diye hep salladım.geçen hafta çalışmaya başladım ama hukuktan çalıştıklarım hiç aklıma kalmıyo daha hukuku bile bitiremedim.nasıl çalışayım ben çok stres yaptım yardım edin nolur

gaasem; bağlı olduğun açıköğretim bürosuna git ve giriş belgeni kaybettiğini çıkartmak istediğini söyle zaten giriş kağıdı eline ulaşmayan yada senin gibi kaybeden birçok kişide orda olacak. Sana bilgisayardan bir çıktı verecekler. Orada aynı şekilde hangi okullarda sınava gireceğin yazıyor olacak sadece final sınav notların yazmaz. Ama kesinlikle orda gidip almalısın. Merak etme sınavda da bir sorun çıkmıyor.

gülin-89; dört dersin varmış ve sen geçen hafta başlamışsın önünde sınav sonuçları açıklandıktan sonra iki aydan fazla zamanın vardı çalışsaydın azar azar böyle kasılmazdın hiç olmazsa ikisini versen yeter. Bu yüzden tavsiyem, temel bilgi teknolojileri ve işletmeye ağırlık ver. Onlar öbürkülere nazaran daha kolay. Şu an vaktin olmadığına göre iki dersi seneye bırakmaya razı olacaksın kalmaktan daha iyidir.ışletmeden konu sonlarındaki soruların cevaplarını ezberleyebilirsin. Temel bilgi teknolojilerinden de okuyup geç ve yine konu sonundaki soru türlerine bak cevaplarını ezberlemeye çalış. Ama ben sadece hukuka çalıştım diyorsan işletme ile hukuku değişebilirsin hukuka çalışabilirsin. Birini seç fazla da zamanın yok ama gece gündüz çalışırsan şu andan itibaren bir şansın olur. Başarılar..

gaasem; bağlı olduğun açıköğretim bürosuna git ve giriş belgeni kaybettiğini çıkartmak istediğini söyle zaten giriş kağıdı eline ulaşmayan yada senin gibi kaybeden birçok kişide orda olacak. Sana bilgisayardan bir çıktı verecekler. Orada aynı şekilde hangi okullarda sınava gireceğin yazıyor olacak sadece final sınav notların yazmaz. Ama kesinlikle orda gidip almalısın. Merak etme sınavda da bir sorun çıkmıyor.

Canım çok teşekkürler Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu sınavları anlımızın akıyla geçeriz

arkadaşlar sınav giriş belgemi kaybettim acaba tekrar çıkarma imkanım var mı?

gaasem herhangi bir internet cafeden de cıkartırabiliyorsun.sınav giriş belgeni.

ben işletme 2 deyim vizelere girmiştim ama finallere bi takım sebeplerden dolayı girmedim..7 dersten de büt e kaldım.2 sini eledim amacım 5 ders vermek.hayatımda oturup 2 saat ders calısmıs biri diilim ama bu sefer azimliyim vericem inş.günde 7-8 ünite calısıyorum.3 dersim bitti 2 ders kaldı onu da 5 günde halledicem.bence 2-3 dersi kalanlar için hala umut var kızlar yılmayın günde 7-8 ünite calısarak yetiştirebilirsiniz.süprizzzzz

gamzei

canım bende büte kaldım günde nasıl 7-8 ünite çalışıyorsun bana da yardımcı olurmusun yetiştiremediğim dersler var sınavlarımı vermek istiyorum ilgilenirsen sevinirim...

gaasem herhangi bir internet cafeden de cıkartırabiliyorsun.sınav giriş belgeni.

ben işletme 2 deyim vizelere girmiştim ama finallere bi takım sebeplerden dolayı girmedim..7 dersten de büt e kaldım.2 sini eledim amacım 5 ders vermek.hayatımda oturup 2 saat ders calısmıs biri diilim ama bu sefer azimliyim vericem inş.günde 7-8 ünite calısıyorum.3 dersim bitti 2 ders kaldı onu da 5 günde halledicem.bence 2-3 dersi kalanlar için hala umut var kızlar yılmayın günde 7-8 ünite calısarak yetiştirebilirsiniz.süprizzzzz
ben 3 dersten giriyorum cnmm inşallah geçer kurtuluruz stres yaptı biran önce geçsek de kurtulsak ben üniteleri bitirdim çıkmış sorulara çalışıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

gamzei

canım bende büte kaldım günde nasıl 7-8 ünite çalışıyorsun bana da yardımcı olurmusun yetiştiremediğim dersler var sınavlarımı vermek istiyorum ilgilenirsen sevinirim...

burada söylemem uygun olur mu bilmiyorum ama murat açıköğretim yayınlarından calısıyorum.cok güzel şekilde özeti cıkarılmış oluyor ve deneme sınavları gerçek sınavlarla cok paralel gidiyor..2 yada 3 ünite calısıp mola veriyorum daha sonra tekrar tekrar..günde 6 saat falan calısıyorum toplamda ama 2 2 bölünce daha kolay oluyor.inşallah verebilirim kafam karışıcak hepsi çorba olucak diye korkuyorummafoldumben

ben 3 dersten giriyorum cnmm inşallah geçer kurtuluruz stres yaptı biran önce geçsek de kurtulsak ben üniteleri bitirdim çıkmış sorulara çalışıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

inşallah vericez canım yaa calıstık karşılığını alıcaza.s.

burada söylemem uygun olur mu bilmiyorum ama murat açıköğretim yayınlarından calısıyorum.cok güzel şekilde özeti cıkarılmış oluyor ve deneme sınavları gerçek sınavlarla cok paralel gidiyor..2 yada 3 ünite calısıp mola veriyorum daha sonra tekrar tekrar..günde 6 saat falan calısıyorum toplamda ama 2 2 bölünce daha kolay oluyor.inşallah verebilirim kafam karışıcak hepsi çorba olucak diye korkuyorummafoldumben

inş. verirsin derslerini tüm arkadaşlara başarılar diliyorum şimdiden ...

off kızlar yaaa bende 3 derstn kalmştım ama 2sini vercm inşş sadece muhasebeyi bıraktım onuda sene inşş bizim burda kurs falan yok halk egitimde varsa oraya gitcmm başka türlü nasl verbilrimn kızlar yaaaa

bende mat v muhasebenin üzerine düştüm inşallah ikisini veririm benimde ingilizce seneye kalacak sanırım senağlama

oooof 2-3 dersten bahsediyosunuz ben 8 dersten giricem büte hiç çalışmamştım ve sadece 2.sınıftan 2 ders verebilmişim 1 dende var 2 dersim offffffffff bayılazammm sanurumakannehirakannehirakannehir

muhasebe
iktisat
bankacılık uygulamalrı
sigortacılık uygulamalrı
banka ve sigorta hukuku
banka ve sigprta muhasebesi
istatistik
inkilap tariihi

sizce hangisini verem hangisini bırakam seneye offfffffffff

benimde 3ders kaldı.. bir hafta kala bailadım..sadece çıkmış sorulara bakıyorum..,k, ders bitti..şimde sadece tek dersin çıkmış soruları ve konular sonundaki sorularına bakıcam..zaten 6 senenin ara,yılsonu ve bütlerine baksam konuları çalışmış gibi olurum..inş 3ünüde verririm..

benimde 4 dersim var en çok iktisatla matematikten korkuyodum kesin 2si kalır diyodum ama 2sindende geçtim saçma sapan 4 dersten kaldım.hukuk ve temel bilgi teknolojilerini bitirdim bugün ve yarında muhasebeyi bitiricem inş.cumartesi günü de sınavdan sonra biraz dinlenip işletmeyi bitiricem umarım hepsinden geçeriz :Saruboceq:

ya sanki sınavda hepsini birbirine karıştırcam çorba etcem gibi geliyo niye acaba ooofff.Şu sınavı hayrılısıyla atlatsaydık yaa bu ne bölee ölcem stresten.Sanki şu sınavı bayramdan sonra yapsalar bişey olurdu senağlama

ya sanki sınavda hepsini birbirine karıştırcam çorba etcem gibi geliyo niye acaba ooofff.Şu sınavı hayrılısıyla atlatsaydık yaa bu ne bölee ölcem stresten.Sanki şu sınavı bayramdan sonra yapsalar bişey olurdu senağlama

canm aynen bende senn gibiyim yaaa inanırmsnz çıkmş bütün hukk sorularını ezbere biliyom yani ezberlemdm 1 senedr yalayıp yutttm artık ezbere biliyom şıklara bile bakmıyom ama sanki hala bişey bilmiyom sınıfta kalcm diye çok kokuyorum yaaaa

Back