• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Btnlemeye kalanlar..almaya hemen balyor muyuz?

bende 4 dersten kaldım ikisi alttan kalan derslerim o yüzden geçmem lazım. Bunun için bir dersi direk seneye bırakıyorum. 3 dersten gireceğim büte. Matematik, iktisat ve inkılap. İktisat ve inkılaptan geöerim zaten finalde ucu ucuna kaldım ama mat biraz zorluyo arkadaşlar çalışıyorum ama diğer konuya geçtiğimde öbür konuyu unutuyorum gibi geliyor inşallah geçerim..

bende aynısı canım
çalışıyorum hiç hatırlamıyor gibi oluyorum
bir ay kaldı nasıl yetişecek onuda bilmiyorum valla

bende tek dersten kaldım büte hiç önemsemediğim bir dersten hemde çalışmaya başlasam iyi olacak aslında

sudesıla; ben iktisatı bitirdim, matemaikten yarıya geldim konularda bir de inkılap var onda biraz daha yavaş gittim 5 konu çalıştım daha ondan ama bu hafta matta bitecek. ınkılaba da çalışacağım bu hafta. Haftaya tatile gideceğim. Güneşlenirken matı tekrar ederim ve inkılaptan kalan birkaç konumu da çalışırım. Sende hızlansan iyi olur ancak biter.Tekrar gözden geçirmeye zamanım kalsın. Bir de bol bol soru çöz yanlışlarını gör oraları tekrar et..

slm arkadaslar ya bn bi hata yaptım 2.üni ye baswurdum aslında hacettepe alman dili edebiyatında okuyorum ama ilerde gümrük düşünüyorum meslek olarak o yüzden açıköğretim dış ticarete baswurmuştum şimdi sadece ingilizce we davranış bilimlerinden geçtim ing 100 dvrnş bilimleri 58 ortalamayla şimdi mat muhasebe iktisat işletme hukuk temel bilgi tekno.duruyo çıkmış sorulara çalışsam sadece geçermiyim gerçekten teyzem 40 küsür yasında sadece çıkan sorulara çalışmış geçmiş o dedi banada onlara çalış geçersin die matematiğe hiç basmıyo kafam en son lise 1 de gördüm 4 sene önce nolur yardım edin

ben 4 dersten bütünlemeye kaldım.temmuzun başında başladım çalışmaya iktisat kaldı sadece.eksiklerimi kapatıp genel tekrar bile yaptım en baştan hihoyyyt

benimde mattan birkaç konum kaldı tatilden dönünce çalışacağım. ınkılabı da tatilde bitireceğim sözel zaten. ıkstisatı da bitirdim. ıznim bitince 2 haftam kalacak bir tekrar yapcam ve son hafta sırf çıkan soruları çözcem eksiklerimi görüp çalışacağım.

arkadaslar ben açıköğretim iktisat fakültesinde 1. sınıfım ben 2.kayıtta yerlestim ek kayıttta yani anllıcağınız vizelere 3ay kala kayıtt oldum haliyle cok ii geçmedi sınavlar yani özettle 7 dersten büte kaldım bana nasıl calısmam lasım tiyolar verirmisiniz 5 derstenmi geçeyim 7 dersedemi yükleneyim anlamadın bana yardım edin lütfen

Maliyedeyim bir tek mat tan büte kaldım ama keşke çoktan başlasaymışım çalışmaya...bitmez bu konular kalcam sanırsam..

arkadaslar ben açıköğretim iktisat fakültesinde 1. sınıfım ben 2.kayıtta yerlestim ek kayıttta yani anllıcağınız vizelere 3ay kala kayıtt oldum haliyle cok ii geçmedi sınavlar yani özettle 7 dersten büte kaldım bana nasıl calısmam lasım tiyolar verirmisiniz 5 derstenmi geçeyim 7 dersedemi yükleneyim anlamadın bana yardım edin lütfen

kesinlikle 5 ine çalış, en kolayları hangileri geliyorsa..

arkadaşlar sorumlu geçmek için en fazla 2 dersten kalabiliyoruz değil mi?

bütünlemelere girmicem
sınıfta kaldım kabul ediyorum
yazın sıcaklardaçalışamadım
artık çalışamam da
off
gitti koca sene

ben bir dersten kaldım yavaş yavaş çalışıyorum 5 6 eylüle kadar da yetişir herhalde
kızlar kayıtlar bütünlemelerden ne zaman sonra başlar acaba bileniniz var mı?

ay kızlar ben hukk ve iktsat bittti gibi ama sanki hiç ders çalşmamışm hepsi aklımdan uçup gitmiş gibi sizdede var mı böle bişeyyy deliricm yaaaaaa bi daha bütee kalan ne olsnnnn

başlamdım bile tek dersden kaldım ama çalışmadım...kaydirigubbakcemile
finalde çok çalışmışdım vize kötü olunca ortalamdan kaldım şimdide çalışasım gelmiyo soğudum resmen...napcam bilmiorummm acilen çalışmaya başlamam lazım...:gitme:

ay kızlar ben hukk ve iktsat bittti gibi ama sanki hiç ders çalşmamışm hepsi aklımdan uçup gitmiş gibi sizdede var mı böle bişeyyy deliricm yaaaaaa bi daha bütee kalan ne olsnnnn

evet ya o bendede olur çok iyi çalışdığım dersleri bi müddet sonra hiç hatırlamıyor gibi olma...:bbo: bu iyi çalışdığının kanıtı...biraz tekrardan sonra aklından gitmediğini
anlarsın hatta notlara bakınca anlarsın tekrar etmeyede gerek kalmaz....sengözlerimebaksanab

bide kızlar yeni dönem kayıtları ne zman başlıyor???

evet ya o bendede olur çok iyi çalışdığım dersleri bi müddet sonra hiç hatırlamıyor gibi olma...:bbo: bu iyi çalışdığının kanıtı...biraz tekrardan sonra aklından gitmediğini
anlarsın hatta notlara bakınca anlarsın tekrar etmeyede gerek kalmaz....sengözlerimebaksanab

bide kızlar yeni dönem kayıtları ne zman başlıyor???

bütünlemelerden sonradır ama tarih olarak bilemiyrm bileniniz varsa yardım lütfen

Back