• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Btnlemeye kalanlar..almaya hemen balyor muyuz?

Sen başladın mı çalışmaya canım nsl bi yöntemin var nsl çalışıyosun ya yardım et baride bizde başlayalım artık...mafoldumben

malesef çalışamıyorum bunları kendime de söylüyorum ama gerçekden çok zorlanıyorum hem iş hem ev hem okul artık kaldıramıyorum.diğer bölümleri okurken son 1 ay okur özet çıkarır test çözerdim ama ya bu bölüm zor(iktisat) ya da be yaşlandımmmm.CADIARZU

benimde vermek istediğim 3 dersim var ikisi alttan kalan matla iktisat biri de inkılap. İktisattan bir, inkılaptan iki soruyla kaldım finalde. Bu sefer geçerim onlardan heralde iktisat bitti inkılaptan yarıya geldim. Matdan da arasınav konuları bitti bu akşam inşallah final konularına geçcem. Tek matı düşünüyorum geçemezsem bir ders için sınıf tekrarı yapcam yaa. KOnuşarı çalıştıkça diğer konuları unutuyorum. Bu hafta konuları bitirip haftaya sırf soru çözmek istiyorum. Zamanı yetiştiremiyorum ve heyecan yapıyorum matdan inşallah bu sınavı rahat atlatırım..

Boğuluyorum limit fonksiton türevlerin arasında..bi geçsem yakıcam matematik kitabını yavaş yavaş ..:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba ben bu yıl intibakla 3.sınıftan işletme okuyorum.2 dersetn gectım 4 dersten büt e kaldım yine kalırsam ne olur seneye diğerleriyle birlikte mi alırım sene tekrarımı olur bilen varmı?

üstten ders almazsın ama verdiklerinden sorumlu değilsin yanlızca kaldığın 4 dersten tekrar sınava girersin cnmm

kızlar tek bir dersten kaldım finansal ekonomi ama yeni başladım çalışmaya inşşallah veririm de artık biter bu okul......hepimize başarılar inşallaaaaaaaaaah:Saruboceq:

Boğuluyorum limit fonksiton türevlerin arasında..bi geçsem yakıcam matematik kitabını yavaş yavaş ..:Saruboceq:

aynen şekerim sana katılıyorum zemuszemus3 dersten kaldım büte işletme 3 e geçemicem bu mat illeti olduğu müddetçe mafoldumbenalt yapımda yok zaten hiç bişey anlamıyorum kalıcam bu sene kesin :sinifsinif:

bır hafta kala bır dersı bıtırdım ama hala hıc bısey bılmyorum sorular cıktıkca bu neydi bu neydi dıyorum ..

uf ya

ooff kızlar ben matematigi çok seviyorum büte kalmadan verdm benm başımn belasıda muhasebe matematgm bu kadar ii oldgu halde niye muh yapamıyorum anlamdım yaaaaa

arkadaşlar ne durumdasınız ben muhasebe mat biraz ilerledim gibi bana yetcek netleri çıkarıyorum inşallah sınavdada yapabilirimde kurtulurum

Back