• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Btnlemeye kalanlar..almaya hemen balyor muyuz?

canm aynen bende senn gibiyim yaaa inanırmsnz çıkmş bütün hukk sorularını ezbere biliyom yani ezberlemdm 1 senedr yalayıp yutttm artık ezbere biliyom şıklara bile bakmıyom ama sanki hala bişey bilmiyom sınıfta kalcm diye çok kokuyorum yaaaa

aynı korku bendede var muhasebeden çok korkuyorum finallerdede çalışmıştım ama kaldım bakalım hayırlısıyla veririz inşallah kurtuluruz

canm aynen bende senn gibiyim yaaa inanırmsnz çıkmş bütün hukk sorularını ezbere biliyom yani ezberlemdm 1 senedr yalayıp yutttm artık ezbere biliyom şıklara bile bakmıyom ama sanki hala bişey bilmiyom sınıfta kalcm diye çok kokuyorum yaaaa

canım çıkmış soruları nerden buluyorsun bilgi verirmiisin bende çalışmak istiyorum.

Yarın Allah yardımcımız olsun kader arkadaşlarım:(( duanızda beni de unutmayın başarılar inş gzl haberlerle geliriz AMııNNNNN

hiç çalısmadıgım dersım var bugün oturup hep ona calısıcam ..

cıkmıs soruları cozucem bır umut işte..yoksa onunla zaman kaybetmeyıp calıstıgım derslere mı yuklensem

ayy sıkışıp kaldım..

herkeze bol sans..
herkez sınavı muhtesem gecer umarım :Saruboceq:

arkadaşlar ingilizce sınavını nasıl verdiniz bildiğiniz önemli dikkat edilmesi gereken noktaları söylermisiniz

Back