• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Btnlemeye kalanlar..almaya hemen balyor muyuz?

evet ya o bendede olur çok iyi çalışdığım dersleri bi müddet sonra hiç hatırlamıyor gibi olma...:bbo: bu iyi çalışdığının kanıtı...biraz tekrardan sonra aklından gitmediğini
anlarsın hatta notlara bakınca anlarsın tekrar etmeyede gerek kalmaz....sengözlerimebaksanab

bide kızlar yeni dönem kayıtları ne zman başlıyor???

canm umarım dedigin gibdr valla içim rahat olmuyoo birde bebekle çok zor oluyoooo yavrumla bile ilgilenmiyoummm

7 dersten bütlere kaldım,finallere hiç girmemiştim..
çalışamıyorum,10 gündür yrn başlıcam diyip başlamıyorum.
1 yılım ziyan olucak
5 dersi yetiştirebilrmiyim 20 günde sizce
bide diyelim atıyorum 3 dersi verebildim sadece ve kaldım..
geri kalan 4 dersi mi vermem gerekicek sene içinde,yoksa en bastan hepsini mi yani 7 sini de mi?:gitme:

benimde 7 ders var diyorum 2sini seneye bırakim 5 ini verim ama daha başlamadım bile 1 aydır çalışacam güya ortada bişey yok sizce bukadar az zaman kalmışken 5 ders çalışılır mı kızlar ne diyosunuz bide nsl çalışalım bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun lütfen..

benimde 7 ders var diyorum 2sini seneye bırakim 5 ini verim ama daha başlamadım bile 1 aydır çalışacam güya ortada bişey yok sizce bukadar az zaman kalmışken 5 ders çalışılır mı kızlar ne diyosunuz bide nsl çalışalım bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsun lütfen..

benle aynı durumdasın demek sen de:çok üzgünüm:
hangi bölüm ve kacıncı sınıftasın?

iktisat son sınıfdayım tüm derslerden kaldım.çalışamıyorum hergün yarın diyorum.bu yaştan sonra zor geliyor artık sanırım bir yılım daha gidecek.işten eve dönünce halim kalmıyor.güzel fikri olan varmı???????

ben de yerel yönetimler 1.sınıfta okuyorum 7 dersten kaldım kafamçokkarıştı bütünlemeye girmek istemiyorum off ya okulu mu bıraksam acaba

ancak birbirimizi duyabiliriz. çare kendimiz de haydi bakalım kıpırdama zamanı.hergün atlatarak bi yere varamayacağız kaç ders kurtarırsak kar.

ancak birbirimizi duyabiliriz. çare kendimiz de haydi bakalım kıpırdama zamanı.hergün atlatarak bi yere varamayacağız kaç ders kurtarırsak kar.

Sen başladın mı çalışmaya canım nsl bi yöntemin var nsl çalışıyosun ya yardım et baride bizde başlayalım artık...mafoldumben

ayy kızlar benm adres eski adrestiben taşındm ordan onn için acaba oraya geldimi diyeee soruyum dedim yarın bi gidiyimm

kızlar dün gittim aldım eski adrese gitmişşş şimdi adres degişilgi yapsam yeni adresemi gelirrrr
nasl gidiyo bu arada çalşmalarrr benm 3 dersti ya valla ben hukkla iktsata çalştım muhasebeye bakmadım çünkü 2.sınıf omadn kursa falan itcmm onu bu şeklde halletcmmm

3 dersim var hala çalışmadım:( bari adam gibi sabah akşam 1 tanesine çalışayım da geçeyim, diğerleri için seneye kasayım diyorum, hiç birinden geçememek de var

benım de 3 dersım var sadece bır tanesıne yarım yamalık calıstım..

bır tane deers versem gececek ama yok calısmak zor gleıyor..

sıkılıyorum..evın ıslerı bıle oylece duruyor,ders calıscam dıye..

bir okuyorum ıkı okuyorum sıkılıp baska bırseye dalıyorum..

tek derse mı yuklensem yoksa ıkı derse mı..3 derse yuklenemem,zaman az kaldı cunku :(

Back