• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Btnlemeye kalanlar..almaya hemen balyor muyuz?

dirmit; hayır senin ek birşey yapmana gerek yok o sınavda aynı vize ve final bigi bir sınav.Hangi derslerden kaldıysan sınav sonuç belgende o kaldığuın derslere hangi gün gireceğin yazacak zaten. O ayrıca senin giriş belgen olacak yani.

Bende 2. sınıftayım. 4 dersten kaldım bir iki konu çalıştım ama tam anlamıyla yarın başlıyorum.

teşekkürler canım ilgilendiğin için opuyorumnanaktan

bende 3.üncü sınıftayım.3 dersı verdım 3 dersten kaldım . bütünlemede verıcem bırını ınsallah geıcem 4 de.bu arada ıngılızce kursunada başlıyorum boş durmamak lazım tabı

geçen sene 3.sınıfken 4 dersten büte kalmıştım...hem ramazandı,halk bankası sınavı,kpss sınavlarım vardı.2 hafta çalıştım hepsini vermiştim.ama denize bile giderken aöf sorularına çalışıyordum :kahve: herşey olur gider kızlarhihoyyyt

kızlarr işletme 3, sınıfa kaydoldum ama hiçbir sınava giremedim.malesef çoçugum vefat etti kendimi toparlayamdım.şimdilerde kendimi biraz daha iyi hissediyorum ama bütlerde geçebilirmiyim.sizce bir ümit varmı kaç almam gerekiyor geçmem için.

ya arkadaşlar bişi sorucam ben bu sene başladım bütünlemeye kaldm tabii kaç dersi
verirsem 2 ye geçebilirim ?

kızlarr işletme 3, sınıfa kaydoldum ama hiçbir sınava giremedim.malesef çoçugum vefat etti kendimi toparlayamdım.şimdilerde kendimi biraz daha iyi hissediyorum ama bütlerde geçebilirmiyim.sizce bir ümit varmı kaç almam gerekiyor geçmem için.

Başın sağolsun canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun kendini derslere verirsen belki biraz kafan dağılır...Ne ara sınava ne finale girmediysen en az 71 alman lazım bütünleme sınavı final sınavı yerine geçiyor yani ara sınavdan 0 almış oluyorsun finale tekrar girecek gibi olacaksın 71 den aşağı alırsan kalırsın 2 dersten fazla bıarkırsan da sınıf takrarı bence verebileceğin derslere çalış bütünlemede ver şurda 40 gün kadar süre var düzenli çalışmayla verirsin geçersin sınıfını moralinde yerine gelir...

Başın sağolsun canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun kendini derslere verirsen belki biraz kafan dağılır...Ne ara sınava ne finale girmediysen en az 71 alman lazım bütünleme sınavı final sınavı yerine geçiyor yani ara sınavdan 0 almış oluyorsun finale tekrar girecek gibi olacaksın 71 den aşağı alırsan kalırsın 2 dersten fazla bıarkırsan da sınıf takrarı bence verebileceğin derslere çalış bütünlemede ver şurda 40 gün kadar süre var düzenli çalışmayla verirsin geçersin sınıfını moralinde yerine gelir...

canım yazdıkların ilaç gibi geldi
deliriyorum sandım bir ara geçemeyecegim diye düşün sıfırdan başlıyorum ara va final konuşarı.zaman az kaldı.inş gecebilirim.yaşadıklarımdan sonra kendimi toparlayıp geçmek istiyorum artık.

başınız sağolsun...:Saruboceq: çok üzüldüm
inanın sınavlarınızda başarılı olacaksınız a.s

Başınız sağolsun... Allah zihin açıklığı versin, inşaAllah geçersiniz.

Bende de 4 ders var bakalım verebileceğim iki tanesine çalııp sınıf geçmeyi istiyorum, hayırlısı artık...

Herkese başarılar dilerim...

arkadaşlar ingilizceyi nasıl geçtiniz ya ben oldum olası anlamam ingilizceyi nasıl geçicem bu sınavı of of

arkadaşlar ingilizceyi nasıl geçtiniz ya ben oldum olası anlamam ingilizceyi nasıl geçicem bu sınavı of of

hhee ben bıtek ingilizceden gectım .
Artık 7dersı vermk zor olck bnde 3 4 unu imdi vercem gerısını seneye veırırm artık

kızlar ben nasipse 6. senemin sonunda artık mezun olmak istiyorum ...1 dersten büt e kaldım finansal ekonomi ..inşallah geçerim de artık mezun olurum..............

kızlar bende 4 dersten bütünlemeye kaldım hiç ders çalışmak içimden gelmiyo off 1 ağustosta çalışmaya başlıcam artık az kaldı

bende 4 dersten kaldım ikisi alttan kalan derslerim o yüzden geçmem lazım. Bunun için bir dersi direk seneye bırakıyorum. 3 dersten gireceğim büte. Matematik, iktisat ve inkılap. İktisat ve inkılaptan geöerim zaten finalde ucu ucuna kaldım ama mat biraz zorluyo arkadaşlar çalışıyorum ama diğer konuya geçtiğimde öbür konuyu unutuyorum gibi geliyor inşallah geçerim..

Back