Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

abbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

yetttimmmm delikafadulden

biraz geç oldu sanırm kimse kalmamış merhabaa herkesee hayırlı olsn topicimizzzzzzz sengözlerimebaksanab

baby_dilay , _ezgi_ , xxxxxangel , pLnLp .. kısslarrr hoşgeldınızzzzz... a.s. :1hug:

annemden bana ancak geldı sıra hihoyyyt
sımdı yaprak dokumu ve avrupa yakası var benım takıldıklarım :)))
reklamlarda ikisinden birine zapingliyorum kumandaylaa kaydirigubbakcemile3

canlarım yarın giremiyecegım :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bizde gun var .. evin kızı hizmet edecek buraya ugrayamayacak

abbacım topiğin hayırlı olsun canım öğrenince hemen geldim kaydirigubbakcemile2 ben ev hanımıyım ev işleri ve günlernen uğraşıyorum cokacimcoook hihoyyyt ve burası fırsat buldukca uğrarım canım öptüm kaydirigubbakcemile5

hoşgeldınnn seher yelimmm a.s. :1hug: geldıgın için tşk ederim ablam benım.. a.s.
bizdede yarın gun var ablam yaa.. valla koşturcam yine..

hulyalımmm,busemm afiyet şeker olsunnn canlarımm a.s.

evet busem bende sevdigime hasret çekiyorumm.. çokk ama çokk özlüyorumm.. az kaldı bakalım 5aycık ;-)

selamlar hanimlar bende geldim topigin hayirli olsun abba bol bol sohbetlesiriz insallah firsat buldukca hepiciginize selamlar sevgiler kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

slm kızlarrra.s.
kanarya geçmiş olsun canım çok üzüldüüm inşallah allah yeniden nasip eder
sagolasin ezgicim.ayy canim benim.bende üzüntüden kendimi yedim bitirdim ama su anda daha iyiyim.amin insaallah canim.burada haber veririm artik...
mrb arkadaslar ben yenı katıldım aranıza kanaryanın tavsıyesıyle
angelim hosgeldin canim.bak burada sadece kudurcaz tamam mi.üzüntüler geride kaldi artik.biliyorsun konustuklarimizi.öpt.canim.

hoşgeldinnn cnm nasılsınn??a.s.

abbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

yetttimmmm delikafadulden

biraz geç oldu sanırm kimse kalmamış merhabaa herkesee hayırlı olsn topicimizzzzzzz sengözlerimebaksanab

merhaba arkdaşlar ben siteye yeni üye oldum aranıza yeni katıldım merhabalar
hepiniz hosgeldiniz arkadaslar...........
selamlar hanimlar bende geldim topigin hayirli olsun abba bol bol sohbetlesiriz insallah firsat buldukca hepiciginize selamlar sevgiler kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
canim gelmissin iyi olmus.bak burada da görüsürüz ne güsseelll:dance:

ahh canim.sana simdiden kolay gelsin.biraz yorulcaksin ama neyse slk disini oda biter.öpt tatliskom.......bu arada cokluyu yapmissin.gördüm.hadi sana iyi coklu alintilar....:sm_cool:

kanaryacıgım hosbulduk,burası kudurma topigı anladım ben-tatlicadiarzu-bende optm canım aksamları gıremıyorum bende eşim oyun oynuyor ama sabahları fırsat buldukca gırerım canımkaydirigubbakcemile2

a.s.günaydın kızlarrr ben başımdan geçen bi olayı anlatımda gülün biz yazlıgımıza gitmiştik geçen sene ve sitenının yanında 2 katlı evleri olan ve zeytın işiyle ugraşan bi karı koca var yaşlılar onlarla yazlıga gitikçe görüşüyoruz ve geçen sene gittigimizde atları ölmüş yanına gitiik amca anlatıyo atını çook üzülmüş biz hepimiz üzülme moduna girdik bende bi anda agzımdan kaçtı ve amca başın saolsun dedim üzüntüden nerdeyse aglayan adam ve tüm ordakı bulunanlar gülmektensırnaşık şey öldü ve ben hala aklıma geldikçe gülüyorum delikafaduldennasıl ama atı ölmüş adamın ben başın saolsun diyorum yada ne demeliydim sizce...

kızlarrrr günaydınnnn topiş ilerlemiş maşallah sayfalar çoğalmış herkeze iyi günler diliyorum
güne nasıl başladınız?

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ee doğal olarak sen iyi demişsin ölen oluınca başın sağ olsun denir yanee emme tabi biraz komik olmuşşş:roflol::roflol:
sen çok yaşa emiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…