- 3 Aralık 2007
- 3.622
- 3
-
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
hosgeldınn canımm a.s. :1hug:selamlar hanimlar bende geldim topigin hayirli olsun abba bol bol sohbetlesiriz insallah firsat buldukca hepiciginize selamlar sevgiler kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
yaptım sonunda canım..dun aksam ugrastım birazcık yerimsenibenahh canim.sana simdiden kolay gelsin.biraz yorulcaksin ama neyse slk disini oda biter.öpt tatliskom.......bu arada cokluyu yapmissin.gördüm.hadi sana iyi coklu alintilar....:sm_cool:
iyigeceler vee gunaydınn canımmselam ii geceler
hosgedınn :1hug: a.s.selam kızlar a.s.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olur arada bölee gaflarr yaff :))) onemlı olan adamın en uzgun gununde guldurmek yerimseniben :roflol:a.s.günaydın kızlarrr ben başımdan geçen bi olayı anlatımda gülün biz yazlıgımıza gitmiştik geçen sene ve sitenının yanında 2 katlı evleri olan ve zeytın işiyle ugraşan bi karı koca var yaşlılar onlarla yazlıga gitikçe görüşüyoruz ve geçen sene gittigimizde atları ölmüş yanına gitiik amca anlatıyo atını çook üzülmüş biz hepimiz üzülme moduna girdik bende bi anda agzımdan kaçtı ve amca başın saolsun dedim üzüntüden nerdeyse aglayan adam ve tüm ordakı bulunanlar gülmektensırnaşık şey öldü ve ben hala aklıma geldikçe gülüyorum delikafaduldennasıl ama atı ölmüş adamın ben başın saolsun diyorum yada ne demeliydim sizce...
kızlarrrr günaydınnnn topiş ilerlemiş maşallah sayfalar çoğalmış herkeze iyi günler diliyorum
güne nasıl başladınız?
hosgeldınn canımm a.s. :1hug:
yaptım sonunda canım..dun aksam ugrastım birazcık yerimseniben
iyigeceler vee gunaydınn canımm
hosgedınn :1hug: a.s.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olur arada bölee gaflarr yaff :))) onemlı olan adamın en uzgun gununde guldurmek yerimseniben :roflol:
canımm gunaydınnn :) suan annemden saklı gırıyom her an cıkabılırım :1ninca:
merak ettım damladım hemen buraya :)) benı yalnız bırakmadınız için hepimize ayrı ayrı tşk ederim canlarım a.s.
malum gun var deli gibi koşturcam pofff :1no2:
sen nasılsın canım ? gununun guzel gecmesı dilegiyle.. :1hug:
komık anılarımızı anlatalım hadi bakalım buyrun ben mısafırler gdince anlatacam :)))
slm kizlar abbacim topigin hayirli olsun canim bende geldim araniza zaten tugbacim burda kanaryacimda burda süper olmus burasi birazda kafamizi dagitalim dimi ama :dance:
iyiyim busemcim sizlerle dahada iyiyim kaydirigubbakcemile5
birazcik uykum var sadece dün gece biraz geç yattim ya her gün tamam diyorum bu gece 10 gibi yaticam ama olmuyo yine 1 geliyodu uyudugumda :bbo:
canım arkadaşım buryada hoşgeldın inş. burdada gülüp eylenecezslm kizlar abbacim topigin hayirli olsun canim bende geldim araniza zaten tugbacim burda kanaryacimda burda süper olmus burasi birazda kafamizi dagitalim dimi ama :dance:
ev isi hiç bitmiyo tabi busemcim ama dün gece film izledim kehanet diye güzel bi filmdi bittiginde bi baktim saat yarima geliyo, o yüzden yaprak dökümünüde yarisina kadar izleyebildim sen izliyomusun tatlim o diziyi merak ettim neler oldu ki
canım arkadaşım buryada hoşgeldın inş. burdada gülüp eylenecez
canım arkadaşım buryada hoşgeldın inş. burdada gülüp eylenecez
aaaaaaaa kimsecikler yok mu yaff
eveet tatlim eglenmeye geldik bence hakkimiz :)
nasilsin bakalim bugün tugbacim evdemisin bugün yoksa hazirliklara devammii
izliyorum evet sana özetleyim şevketin temek atma töreni vardı herkez geldi fikretlerde sonra akşam nejlanın evine doğum gününü kutlamaya gideceklerdi nejlaylada babası barıştılar kahveci ahmet bey nehir hanımı istemeye gitti ali rıza beyle o arada leylayla annesi nehir hanımlarda buluşmuştu babasının geldğini görünce odaya saklandı nehir hanımda ahmet beyin evlenme teklifini kabul etti ordada bitti zaten önemli olaylar bunlar.kaydirigubbakcemile3
ewt canım yaa ali rıza bey nasıl dayanıyo bu kadar acıya vallayaaa.saol canim beniiim, yani umarim o dizidede artik kötüler kazanmaya devam etmez ne geliyosa iyilerin basina geliyo :uhm: hem babalari madem nejlayi affetmis leylaida affetsin madem al birini vur ötekineklava:
ben şuan evdeyımde bugunde kayınvaldeme misafir geliyo oraya çıkıcam şimdi hazırlık için yarın gidecem anneme pazar günü bohça gidiyo öyle işte canım
a.s.günaydın kızlarrr ben başımdan geçen bi olayı anlatımda gülün biz yazlıgımıza gitmiştik geçen sene ve sitenının yanında 2 katlı evleri olan ve zeytın işiyle ugraşan bi karı koca var yaşlılar onlarla yazlıga gitikçe görüşüyoruz ve geçen sene gittigimizde atları ölmüş yanına gitiik amca anlatıyo atını çook üzülmüş biz hepimiz üzülme moduna girdik bende bi anda agzımdan kaçtı ve amca başın saolsun dedim üzüntüden nerdeyse aglayan adam ve tüm ordakı bulunanlar gülmektensırnaşık şey öldü ve ben hala aklıma geldikçe gülüyorum delikafaduldennasıl ama atı ölmüş adamın ben başın saolsun diyorum yada ne demeliydim sizce...
baby_dilay , _ezgi_ , xxxxxangel , pLnLp .. kısslarrr hoşgeldınızzzzz... a.s. :1hug:
annemden bana ancak geldı sıra hihoyyyt
sımdı yaprak dokumu ve avrupa yakası var benım takıldıklarım :)))
reklamlarda ikisinden birine zapingliyorum kumandaylaa kaydirigubbakcemile3
canlarım yarın giremiyecegım :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bizde gun var .. evin kızı hizmet edecek buraya ugrayamayacak
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biraz komik ama hakatten baska ne denilebilirki :lepi: ağız alıskanlığı işte kaydirigubbakcemile3
abbaaa yorulmadın dimiiii .:jeyyar:
benim hayatım fıkra zaten hangi birini anlatıcam bilmiyorum sırnaşık şey
~Fare Maceram~
bi aksam hep beraber ailece oturuyoruz. Dayım teyzem vs.. Dolu ev:1closedeyes:
Zil çaldı. ( evde kapıları ve telefonlara hep ben bakarım :çok üzgünüm:) koştum hemen. Aşağıdan basmış Megafondn (kimoo?) dedim :smiley-cool: komşunun cocugu. Kirayı getirmişti sanırm.
Neyse Kapıyı açtım yukarı çıkarken onun bagırdıgını duydum Bn o ara o gelene kdr kapıyı kapamıştım.
korkuyla aşağı indi aşağıdan tekrar zile bastı bu seferde ben kapıya geldini sanaeak kapıyı açtım ki
Karşımda
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare
Fareyle göz göze geldik resmen o bana bakıyo ben ona.
Bi an dedim Faremi zile Bastı kaydirigubbakcemile3
kafamdan asağı kaynar sular döküldü sanki direk kapıyı vurdum üztüne direk dayıma bagırdıııııııııııııım
kapıda Fare var diye:roflol:
o açtı kapıyı fare hala orda (yüssüz şey)
neyse öyle kovaladı çıkarttı ilaç fln koydular siteye de yok oldu gitti
göz göze geldigmiz aanı unutamam hala çok romantikti kaydirigubbakcemile3