- 3 Aralık 2007
- 3.622
- 3
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
hosgeldınn canımm a.s. :1hug:selamlar hanimlar bende geldim topigin hayirli olsun abba bol bol sohbetlesiriz insallah firsat buldukca hepiciginize selamlar sevgiler kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
yaptım sonunda canım..dun aksam ugrastım birazcık yerimsenibenahh canim.sana simdiden kolay gelsin.biraz yorulcaksin ama neyse slk disini oda biter.öpt tatliskom.......bu arada cokluyu yapmissin.gördüm.hadi sana iyi coklu alintilar....:sm_cool:
iyigeceler vee gunaydınn canımmselam ii geceler
hosgedınn :1hug: a.s.selam kızlar a.s.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olur arada bölee gaflarr yaff :))) onemlı olan adamın en uzgun gununde guldurmek yerimseniben :roflol:a.s.günaydın kızlarrr ben başımdan geçen bi olayı anlatımda gülün biz yazlıgımıza gitmiştik geçen sene ve sitenının yanında 2 katlı evleri olan ve zeytın işiyle ugraşan bi karı koca var yaşlılar onlarla yazlıga gitikçe görüşüyoruz ve geçen sene gittigimizde atları ölmüş yanına gitiik amca anlatıyo atını çook üzülmüş biz hepimiz üzülme moduna girdik bende bi anda agzımdan kaçtı ve amca başın saolsun dedim üzüntüden nerdeyse aglayan adam ve tüm ordakı bulunanlar gülmektensırnaşık şey öldü ve ben hala aklıma geldikçe gülüyorum delikafaduldennasıl ama atı ölmüş adamın ben başın saolsun diyorum yada ne demeliydim sizce...
kızlarrrr günaydınnnn topiş ilerlemiş maşallah sayfalar çoğalmış herkeze iyi günler diliyorum
güne nasıl başladınız?
canımm gunaydınnn :) suan annemden saklı gırıyom her an cıkabılırım :1ninca:
merak ettım damladım hemen buraya :)) benı yalnız bırakmadınız için hepimize ayrı ayrı tşk ederim canlarım a.s.
malum gun var deli gibi koşturcam pofff :1no2:
sen nasılsın canım ? gununun guzel gecmesı dilegiyle.. :1hug:
komık anılarımızı anlatalım hadi bakalım buyrun ben mısafırler gdince anlatacam :)))