- 3 Aralık 2007
- 3.622
- 3
-
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
olur böyle seyler hemen cabuk ver linkini yoksa kizlar oraya toplancak acele et.............:roflol::)) ayy canım varyaa benım açtım topigin adresını atcama kısslaraa.. bi arkadasın ruyasını atmısım :roflol: şimdi bastan basliceeem :)
hayırlı olsun hepimiz için a.s. a.s.
merhaba arkadaşlarrr :1hug:
hoşgeldın canım a.s. :1hug:
nasılsın ? (ilk defa böle bi topicik acıyorum ascık tecrubesızım mazur gorun benı bu konuda :ecrin_bebek: )
iyi yapmissin canim.bende arkadaslara haber verdim.kendi topigimde de senin linki verdim canim.ama suanda benim arkadaslar yok.ooooo arkadaslar sizede mrh.abbanin bu topigi iyi ldu demi,ne güssssel burasi tam curcuna olcak bence...........:sm_cool:sağol hülyamm balımmm..kaynasalım..sırnasalım..çıldıralım -tatlicadiarzu- :roflol:
sorma kanaryam yaa hemen yanlısımı duzelttım yerimseniben
iyi yapmissin canim.bende arkadaslara haber verdim.kendi topigimde de senin linki verdim canim.ama suanda benim arkadaslar yok.ooooo arkadaslar sizede mrh.abbanin bu topigi iyi ldu demi,ne güssssel burasi tam curcuna olcak bence...........:sm_cool:
costurmazmiyiz busemcim ni demek.hadi abba kaynastir bizi............:sm_cool:olsun tabi biz coşturalım topiği cıvıl cıvıll bahar topişi olsun hihoyyyt