Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

kim evleniyo canım bohça felan demişsin kolay gelsin bu arada canım.

erkek kardeşim nişanlanıyo kaydirigubbakcemile2canım nisanın 26 sı nişanımız var :teytey:hazirandada nikah bu pazar günüde nişan bohçası götürecez ondan bahsettim canım saol

erkek kardeşim nişanlanıyo kaydirigubbakcemile2canım nisanın 26 sı nişanımız var :teytey:hazirandada nikah bu pazar günüde nişan bohçası götürecez ondan bahsettim canım saol

oooo düğün sezonu açıldı hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden Allah tamammına erdirsin .
benimde teyzemin oğlu evleniyor mayıs 16 sında Ankaradan gelin alıyolar
ben daha düğünde giyeceğimelbisemi ayarlayamadım yaaaa:1rolleyes:

abbacığım topiğin hayırlı olsun canım.Sınavını atlattın sanırım.Nihayet kesintisiz yine birlikteyiz.Öptüm seni canımcım...

oh sen yine iyisin ben okuldan geliyorum bide anneme yardm ediyorum :roflol: bide aksam yine kursa gidicem hey gidi heyysenağlama bi rahata kavusamadım senağlama

güzelim okuyomusun kaçıncı sınıfsın?
sonrada ararsın öğrencilik günlerini boşver tadını çıkar.:teytey::teytey:

güzelim okuyomusun kaçıncı sınıfsın?
sonrada ararsın öğrencilik günlerini boşver tadını çıkar.:teytey::teytey:

lise 4:çok üzgünüm:

aramıycaam biliyorum 4 sene çok fazla ve uzun geldi bana . sırnaşık şey3 sene olsaydı belki özlerdim kaydirigubbakcemile3

lise 4:çok üzgünüm:

aramıycaam biliyorum 4 sene çok fazla ve uzun geldi bana . sırnaşık şey3 sene olsaydı belki özlerdim kaydirigubbakcemile3

canım bende lisede özlemiyecem diyodum ama özleniyo inan bana şimdi senin tek sorumluluğun der çalışmak sınavlarını vermek büyüyüncede sorumlulukların artar ahhh liseee günlerimm ahhh dersinnn yaaakaydirigubbakcemile2

zaten insanlar hep böyle nankörr:)
hiç yaşadığımız şeylerin kıymetini bilmiyoruz ne zmnki zor günleri yaşarız ah eski günler deriz senağlama
insanların doğasında var sanırım :sm_confused:

zaten insanlar hep böyle nankörr:)
hiç yaşadığımız şeylerin kıymetini bilmiyoruz ne zmnki zor günleri yaşarız ah eski günler deriz senağlama
insanların doğasında var sanırım :sm_confused:

eee bunlarda hayatın cilveleri işteee hayat böle bizler ne istediğimi hiç bilmiyoruz

hu huuu kimse yokmu kizlar nerdesiniz benim çok uykum geldi simdi masaya yikilip uyucamm
busem 3 te yemek yapicam demissin ne var bu aksam yemekte

hu huuu kimse yokmu kizlar nerdesiniz benim çok uykum geldi simdi masaya yikilip uyucamm
busem 3 te yemek yapicam demissin ne var bu aksam yemekte

kıss gece uyuyamadınmı heee
canım akşama enginar ve patatez yemeği var dündende tarhana çorbası var hihoyyyt

pLnLp cnmcım ben liseyi bitireli üç sene oldu hiç özlemiyorum iyiki bitmiş diyorum delikafadulden

Üniversite ortam olarak çok daha güzel ama bölümün zor olursa dersler berbat ötesi
bir sene uzucak bu gidişle lanet olsun klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…