- 18 Kasım 2007
- 1.524
- 5
-
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
kim evleniyo canım bohça felan demişsin kolay gelsin bu arada canım.
erkek kardeşim nişanlanıyo kaydirigubbakcemile2canım nisanın 26 sı nişanımız var :teytey:hazirandada nikah bu pazar günüde nişan bohçası götürecez ondan bahsettim canım saol
ben geldimmmmmmmmmmmmm
hoşgelmişsin can cannn nasılsın bakalım a.s.iyimisin.
Hoş buLduuuukkaydirigubbakcemile2 iyiym ne olsn sengözlerimebaksanab
sen nasılsınnnŞeniz
bende iyiyim canım işlerimi bitirdim oturdum kk nin başına 3 e kadar buralardayım sonra yemek yapıcam.:1hug:
Allah daha iyi eder inşallah:teselli:
ohh maşallah sıra düzeni kurmuşsun ne güzel
heee canım valla bugün temizliğimi yaptım ayarladım herşeyii:dance::dance:
oh sen yine iyisin ben okuldan geliyorum bide anneme yardm ediyorum :roflol: bide aksam yine kursa gidicem hey gidi heyysenağlama bi rahata kavusamadım senağlama
güzelim okuyomusun kaçıncı sınıfsın?
sonrada ararsın öğrencilik günlerini boşver tadını çıkar.:teytey::teytey:
lise 4:çok üzgünüm:
aramıycaam biliyorum 4 sene çok fazla ve uzun geldi bana . sırnaşık şey3 sene olsaydı belki özlerdim kaydirigubbakcemile3
canım bende lisede özlemiyecem diyodum ama özleniyo inan bana şimdi senin tek sorumluluğun der çalışmak sınavlarını vermek büyüyüncede sorumlulukların artar ahhh liseee günlerimm ahhh dersinnn yaaakaydirigubbakcemile2
zaten insanlar hep böyle nankörr:)
hiç yaşadığımız şeylerin kıymetini bilmiyoruz ne zmnki zor günleri yaşarız ah eski günler deriz senağlama
insanların doğasında var sanırım :sm_confused:
eee bunlarda hayatın cilveleri işteee hayat böle bizler ne istediğimi hiç bilmiyoruz
hu huuu kimse yokmu kizlar nerdesiniz benim çok uykum geldi simdi masaya yikilip uyucamm
busem 3 te yemek yapicam demissin ne var bu aksam yemekte