- 31 Ocak 2008
- 3.042
- 5
-
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
cildiralim demi abba burayi dagatalim diye acti zaten ama ortalarda kendisi yok.kizz nereye kayboldun...hayirli ugurlu olsun a.s.
cildiralim burdaaa deliler gibidelikafadulden
hayirli olsun canim.Allah kucagina almak nasip etsin.canim bende ev hanimiyim yurt disindayim.5,5 yillik evliyim.henüz cocugum yok.2.5 ay önce bebegimi kaybettim ayy neyse burasi geyik muhabbeti,düzeni bozmayayimhemen kendimi tanıtıyım ev hanımıyım Ankaradan istanbula geldim ailem ankarada ben buralarda 2 senelik evliyim bebek bekliyorum inş 2 aylık hamişim siz de tanıtın cancanlar.
kanaryam öle çoklu alıntı nasıl yapılıyor banada ogretivirsennn ;-)
hulyacım kolay gelsın ne corbası yapacan kıss..
kafamıza gore takılaım arkadaslar.. içinizden nasıl gelıyorsa oyle yazın.. burası içtenlıgın topici olsun yerimseniben
ilkbahardakı gibi çiçek acalımçosalım :)
abbacim özel msj yazdim sana baktin mi.ayy canım tanıtmıssın gormedım kusura bakma emi ;-) ben ancak gelıyorum topicebende burda benımle olmana o kaaa sevındım bılemezsın :))
busem68 bebısını saglıcakla kucagına alırsın insallah.. Allah kurtarsın canımm.. a.s.
canim arkadsimda gelmis.iyi yaptin canim.burada da görüsürüz.özelden konusuyoz senin topikte bulusuyoz burada da bulusuruz demi canimabbacım kanaryacım topiginiz hayırlı olsun bende geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
tamam canim bende cikicam yavas yavas,yemek hazirlamam lazim.seni cok öpt.tatliskom....hosgeldın tugbamurat a.s. a.s.
ayy suan çıkmam gerek annem basımda beklıo sonra goruszzz sızleri çokk opuyorumm..
adıvar ablam tekrar saol onu ben biyerde deneme yapayım yoksa ogrenmicem..
iyi aksamlarrr a.s.
cildiralim demi abba burayi dagatalim diye acti zaten ama ortalarda kendisi yok.kizz nereye kayboldun...
hayirli olsun canim.Allah kucagina almak nasip etsin.canim bende ev hanimiyim yurt disindayim.5,5 yillik evliyim.henüz cocugum yok.2.5 ay önce bebegimi kaybettim ayy neyse burasi geyik muhabbeti,düzeni bozmayayim
Kızlar bende çorba yapmaya gidiyorum şimdi cokacimcoook
Bende tekrar gelcem şakkıdı
Artık burası bizim mekan sengözlerimebaksanab
Bekleyin anacııııııım :dance:
ooo anamm siz kaynasmıssınız bilem :) hepimiz için hayırlı olsun kısslarr.. a.s.
guzel vakıt gecırelım yerimseniben dertlerimize derman olalım (çok klise bi laf oldu farkettım)
bende tanıtayım kendımı..
anadolu univ maliye okuyorum bu sene son 7.yılı bitircem bi tıp fakultesı okumus kadar oldum :roflol: :roflol:
nıkahlıyım.. dugunum sonbahara kısmetse...
hulyamm balımm benım gozum tuttu senın resımdekı herufee evlen d erim ;-)
cosmogirl hosgeldın canım a.s. :1hug:
busem kolay gelsın canımm..
kanaryam sıra sende tanıt bakem kendını :)
ben söyledim adivarcim.sende anlatmissin iyi olmus.bizimkisi ögrenecek bakalim.
Gerçi kanaryama sormuşsun ama ben anlatıvereyim canım sana
Cevap vereceğin mesajların altında sağdakibu işarete tıklamak ve en mesajdan alıntı yap kısmından cevaplayarak çoklu cvp yazabilirsin yerimseniben
abbacim özel msj yazdim sana baktin mi.
canim arkadsimda gelmis.iyi yaptin canim.burada da görüsürüz.özelden konusuyoz senin topikte bulusuyoz burada da bulusuruz demi canim
Merhaba kızlarrra.s.
ayy canım tanıtmıssın gormedım kusura bakma emi ;-) ben ancak gelıyorum topicebende burda benımle olmana o kaaa sevındım bılemezsın :))
busem68 bebısını saglıcakla kucagına alırsın insallah.. Allah kurtarsın canımm.. a.s.
aynen canim.ben o yüzden burda da olmani istedim ya.en azindan burada biraz samata yapip,biraz kafamizi dagitiriz.....tabi canım arkadaşım nerde ben orda ben nerde o orada. birimiz hepimiz hepimiz birimizhihoyyyt :teytey:hihoyyyt