Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

hayirli ugurlu olsun a.s.
cildiralim burdaaa deliler gibidelikafadulden
cildiralim demi abba burayi dagatalim diye acti zaten ama ortalarda kendisi yok.kizz nereye kayboldun...
hemen kendimi tanıtıyım ev hanımıyım Ankaradan istanbula geldim ailem ankarada ben buralarda 2 senelik evliyim bebek bekliyorum inş 2 aylık hamişim siz de tanıtın cancanlar.
hayirli olsun canim.Allah kucagina almak nasip etsin.canim bende ev hanimiyim yurt disindayim.5,5 yillik evliyim.henüz cocugum yok.2.5 ay önce bebegimi kaybettim ayy neyse burasi geyik muhabbeti,düzeni bozmayayim

Kızlar bende çorba yapmaya gidiyorum şimdi cokacimcoook

Bende tekrar gelcem şakkıdı

Artık burası bizim mekan sengözlerimebaksanab

Bekleyin anacııııııım :dance:

ooo anamm siz kaynasmıssınız bilem :) hepimiz için hayırlı olsun kısslarr.. a.s.
guzel vakıt gecırelım yerimseniben dertlerimize derman olalım (çok klise bi laf oldu farkettım )
bende tanıtayım kendımı..
anadolu univ maliye okuyorum bu sene son 7.yılı bitircem bi tıp fakultesı okumus kadar oldum :roflol: :roflol:
nıkahlıyım.. dugunum sonbahara kısmetse...
hulyamm balımm benım gozum tuttu senın resımdekı herufee evlen d erim ;-)
cosmogirl hosgeldın canım a.s. :1hug:
busem kolay gelsın canımm..
kanaryam sıra sende tanıt bakem kendını :)

kanaryam öle çoklu alıntı nasıl yapılıyor banada ogretivirsennn ;-)
hulyacım kolay gelsın ne corbası yapacan kıss..
kafamıza gore takılaım arkadaslar.. içinizden nasıl gelıyorsa oyle yazın.. burası içtenlıgın topici olsun yerimseniben
ilkbahardakı gibi çiçek acalım çosalım :)

tanittim ya seker.bi önceki sf da.ama senin icin tekrar tanitirim tatliskom.evliyim.yurt disindayim.(ablanin oldugu yerde neresi oldugunu biliyosun)henüz bebisim yok.olcakti ama gelmedi namussuz.arada calisiyorum.actigin bu topigede nekaaa sevindim bilemezsin...:dance:

Gerçi kanaryama sormuşsun ama ben anlatıvereyim canım sana
Cevap vereceğin mesajların altında sağdaki
bu işarete tıklamak ve en mesajdan alıntı yap kısmından cevaplayarak çoklu cvp yazabilirsin yerimseniben

ayy canım tanıtmıssın gormedım kusura bakma emi ;-) ben ancak gelıyorum topice bende burda benımle olmana o kaaa sevındım bılemezsın :))
busem68 bebısını saglıcakla kucagına alırsın insallah.. Allah kurtarsın canımm.. a.s.

deneme birki olcakmı acba :) zaten bi kaç kez yanlıs yaptıktan sonra dogrusunu ancak bulurum ;-)
adıvar ablam hosgeldınnnn.. çok sevındımmmm gelmenee a.s. a.s. :1hug: :1hug:

abbacım kanaryacım topiginiz hayırlı olsun bende geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

hosgeldın tugbamurat a.s. a.s.
ayy suan çıkmam gerek annem basımda beklıo sonra goruszzz sızleri çokk opuyorumm..
adıvar ablam tekrar saol onu ben biyerde deneme yapayım yoksa ogrenmicem..
iyi aksamlarrr a.s.

abbacim özel msj yazdim sana baktin mi.
abbacım kanaryacım topiginiz hayırlı olsun bende geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
canim arkadsimda gelmis.iyi yaptin canim.burada da görüsürüz.özelden konusuyoz senin topikte bulusuyoz burada da bulusuruz demi canim

hosgeldın tugbamurat a.s. a.s.
ayy suan çıkmam gerek annem basımda beklıo sonra goruszzz sızleri çokk opuyorumm..
adıvar ablam tekrar saol onu ben biyerde deneme yapayım yoksa ogrenmicem..
iyi aksamlarrr a.s.
tamam canim bende cikicam yavas yavas,yemek hazirlamam lazim.seni cok öpt.tatliskom....

Kızlar bende çorba yapmaya gidiyorum şimdi cokacimcoook

Bende tekrar gelcem şakkıdı

Artık burası bizim mekan sengözlerimebaksanab

Bekleyin anacııııııım :dance:

kanaryan sağol canım Allah sanada nasip etsin yaa ne demek bizler burda hem üzüntülerimizi hem sevinçlerimizi paylaşıcaz çok üzüldüm canım ama Rabbim de seni böle imtihan etmiştir sabuırlı ol sanada verir bir bebeiş Allah tan umudu kesme.

abbam sağol anam yaptım çorbamı salatamı bu arada sende hasret çekenlerdensin yane sevdiğine.

ben söyledim adivarcim.sende anlatmissin iyi olmus.bizimkisi ögrenecek bakalim.

abbacim özel msj yazdim sana baktin mi.

canim arkadsimda gelmis.iyi yaptin canim.burada da görüsürüz.özelden konusuyoz senin topikte bulusuyoz burada da bulusuruz demi canim

tabi canım arkadaşım nerde ben orda ben nerde o orada. birimiz hepimiz hepimiz birimizhihoyyyt :teytey:hihoyyyt

sağol canım inşallah inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…