Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

ooo busem kıss bu senmısın :1hug:
hakkaten yawss artık uyanma vaktı gelmıssstee gecıyorr bilee....
nasılsın gorusmeli busecim ? a.s.

yafrim benim evet
he yaa baktım topikte çıt yok iyiyim valla sen nasılsın dünya hali yuvalanıp gidiyoruz:dance:

yafrim benim evet
he yaa baktım topikte çıt yok iyiyim valla sen nasılsın dünya hali yuvalanıp gidiyoruz:dance:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan oyy oyyy...
bende iyiyim tatlım , ne kaaaa sorumsuz bi ev sahıbesıyım yawss açtımısım burayı ,uğradıgım yok :mymeka: bundan sonra budayımmm hihoyyyt delikafadulden
canim nasilsin,katiliyorum sana ya

abbam sen nasilsin bitanem.hadii artik canlandiralim surayi,öylece kalmis,
sağol kuzusuuu sen nasılsın? ayol artıkın heç gorusemess olduk :1ninca:
canlandıram anacimmmvereliniortak sositososito sositososito
şimdi halayy zamanıı,sallasana mendilini :teytey:
:dance:günaydın hanımlarrr nasılsınızz??:dance:inşallah güzel bi gün olur hepimiz için

gunaydınnn a.s. ve hosgeldınn :1hug: insallah hepimiz için guzeeell bir gun olurrrrr....

dün annemle evin esylarının yerlerini değiştirdik öldüm bittim yaaa.. çok yorulmusum ,şimdide birazcık yorgunluk var uzerimde .
bugun ilk gelınlık provama gidiceem (bilmeyenler için nikahlıyım henuz dugunum olmadı)
ayy çokk heyecanlıyımmm :dance: :dance: zemuszemuszemuszemus
öptümm hepiciniziiii.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[/IMG]
canim nasilsin,katiliyorum sana ya

abbam sen nasilsin bitanem.hadii artik canlandiralim surayi,öylece kalmis,

:dance:günaydın hanımlarrr nasılsınızz??:dance:inşallah güzel bi gün olur hepimiz için

[/IMG][/IMG]

ayyy canım benim çok güzel bi gelin olursun sen çıtı pıtı heyecanlı oluyor insan evettt modelini nasıl düşündün gelinliğin

bak bu ben tam boydan değil ama idare et canımm kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ayyy canım benim çok güzel bi gelin olursun sen çıtı pıtı heyecanlı oluyor insan evettt modelini nasıl düşündün gelinliğin
modeli butun elbise seklınde oyle fazla kabarak değil aynı senınkısı gibi,buraya koyayım canım bende tabe becerebılrsem :)))

bak bu ben tam boydan değil ama idare et canımm kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

ayy fıstıgımmm çok cici olmussun sen bu 2008 gelınımısın anacım gelınlıgın bu senenınkıne çok benzıyorda :1rolleyes: :1rolleyes: masallah masalah

Son düzenleme:

kuşum benim sağol ozamnalr çok zayıftım belim kırılacaktı nerdeysee yok ben 2007 geliniyim kıss benşm gelinlikçim stlistti kadın süperdi sana bi gelinlik dikicem dedi hiç modası geçmeyecek dedi hakkatende öle oldu çok güzel dikti
canım rica etsem alıntı yaptınya benim resmi silermisin bende silicem şimdi:dance:

okişş canım sıldım hemencık.. :1hug: gelınlıkcın iyiymiş tatlım taa ileriki senenın modasını takıplemıs :teytey:
ben hala eklıcem bakalım rsım benım gelınlıgımde krem kuması ustune fransız gupur olcak askılı çok az kabarık öle tarif edeyim ama yuklemeyı basarırsam koyacam tatlım :):)

evet canım ya hatırlıyorum şu güpürleri fransız bide yerli vardı arasında baya fark oluyo çok zarif duruyo frasız güpür benimde kırık beyasdı

kıssss süper valla tek kelimeyle boyunda uzunsa çok güzel olursunŞeniz

ayy canım benımmm beyenmene sevındım zemuszemus zemuszemus zemuszemus
sırığımm kıss,1.82 boyum var oyuzden ayakkabı olaracakta hani koyde giyolarla siyah lastik pabuc onun beyazını alceeem beeen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
emme velakin işte kılomda vaa oyuzden zayıflama derdındeyım..
68 kıloyum mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
eylulle kadar 60 olmak istiyorum fitt bi vucut ;-) benm cıkmam gerek sımdıkk ancak hazırlanrım optumm gorusz sonaa fıstıgım

Şeniz
ahhh canım kilo sorunu sendede mi var bende 72 kiloyum keşke 68 olsam valla diyetteyim bişeyik olmaz verirsin daha yaşında genç sana güle güle tatlışım topiği boş bırakma öptm

iyiyim caniiim öyle oldu valla ya,tabii ya cosalim azicik demii:teytey::teytey::dance::sm_cool:

Şeniz

ahhh canım kilo sorunu sendede mi var bende 72 kiloyum keşke 68 olsam valla diyetteyim bişeyik olmaz verirsin daha yaşında genç sana güle güle tatlışım topiği boş bırakma öptm
ayy senı duyunda 720i devırdın sanır hee.. kuzum daa senın yaın kaçkıne sende AAA zemuszemus zemuszemus
sabah erken kalkıp yuruys yapmaya karar verdım,basen kısmım benım çok genıs onları erıteyım dugune kadar yeter bana ;-)

iyiyim caniiim öyle oldu valla ya,tabii ya cosalim azicik demii:teytey::teytey::dance::sm_cool:

:)) ascık öle oluverdi.. ama ben pek ugrayamacam malum dugun hazırlıkları kosturmakla gecıyor delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…