- 26 Şubat 2008
- 1.332
- 6
-
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
ooo busem kıss bu senmısın :1hug:
hakkaten yawss artık uyanma vaktı gelmıssstee gecıyorr bilee....
nasılsın gorusmeli busecim ? a.s.
canim nasilsin,katiliyorum sana yauyan eyyyyyy topik uyannn nerelerdesiniz yaaaaaaa
abbam sen nasilsin bitanem.hadii artik canlandiralim surayi,öylece kalmis,ooo busem kıss bu senmısın :1hug:
hakkaten yawss artık uyanma vaktı gelmıssstee gecıyorr bilee....
nasılsın gorusmeli busecim ? a.s.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan oyy oyyy...yafrim benim evet
he yaa baktım topikte çıt yok iyiyim valla sen nasılsın dünya hali yuvalanıp gidiyoruz:dance:
sağol kuzusuuu sen nasılsın? ayol artıkın heç gorusemess olduk :1ninca:canim nasilsin,katiliyorum sana ya
abbam sen nasilsin bitanem.hadii artik canlandiralim surayi,öylece kalmis,
:dance:günaydın hanımlarrr nasılsınızz??:dance:inşallah güzel bi gün olur hepimiz için
canim nasilsin,katiliyorum sana ya
abbam sen nasilsin bitanem.hadii artik canlandiralim surayi,öylece kalmis,
:dance:günaydın hanımlarrr nasılsınızz??:dance:inşallah güzel bi gün olur hepimiz için
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan oyy oyyy...
bende iyiyim tatlım , ne kaaaa sorumsuz bi ev sahıbesıyım yawss açtımısım burayı ,uğradıgım yok :mymeka: bundan sonra budayımmm hihoyyyt delikafadulden
sağol kuzusuuu sen nasılsın? ayol artıkın heç gorusemess olduk :1ninca:
canlandıram anacimmmvereliniortak sositososito sositososito
şimdi halayy zamanıı,sallasana mendilini :teytey:
gunaydınnn a.s. ve hosgeldınn :1hug: insallah hepimiz için guzeeell bir gun olurrrrr....
dün annemle evin esylarının yerlerini değiştirdik öldüm bittim yaaa.. çok yorulmusum ,şimdide birazcık yorgunluk var uzerimde .
bugun ilk gelınlık provama gidiceem (bilmeyenler için nikahlıyım henuz dugunum olmadı)
ayy çokk heyecanlıyımmm :dance: :dance: zemuszemuszemuszemus
öptümm hepiciniziiii.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
modeli butun elbise seklınde oyle fazla kabarak değil aynı senınkısı gibi,buraya koyayım canım bende tabe becerebılrsem :)))ayyy canım benim çok güzel bi gelin olursun sen çıtı pıtı heyecanlı oluyor insan evettt modelini nasıl düşündün gelinliğin
modeli butun elbise seklınde oyle fazla kabarak değil aynı senınkısı gibi,buraya koyayım canım bende tabe becerebılrsem :)))
ayy fıstıgımmm çok cici olmussunsen bu 2008 gelınımısın anacım gelınlıgın bu senenınkıne çok benzıyorda :1rolleyes: :1rolleyes: masallah masalah
okişş canım sıldım hemencık.. :1hug: gelınlıkcın iyiymiş tatlım taa ileriki senenın modasını takıplemıs :teytey:
ben hala eklıcem bakalım rsım benım gelınlıgımde krem kuması ustune fransız gupur olcak askılı çok az kabarık öle tarif edeyim ama yuklemeyı basarırsam koyacam tatlım :):)
kıssss süper valla tek kelimeyle boyunda uzunsa çok güzel olursunŞeniz
ayy canım benımmm beyenmene sevındım zemuszemus zemuszemus zemuszemus
sırığımm kıss,1.82 boyum varoyuzden ayakkabı olaracakta hani koyde giyolarla siyah lastik pabuc onun beyazını alceeem beeen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
emme velakin işte kılomda vaa oyuzden zayıflama derdındeyım..
68 kıloyum mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
eylulle kadar 60 olmak istiyorum fitt bi vucut ;-) benm cıkmam gerek sımdıkk ancak hazırlanrım optumm gorusz sonaa fıstıgım
iyiyim caniiim öyle oldu valla ya,tabii ya cosalim azicik demii:teytey::teytey::dance::sm_cool:opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan oyy oyyy...
bende iyiyim tatlım , ne kaaaa sorumsuz bi ev sahıbesıyım yawss açtımısım burayı ,uğradıgım yok :mymeka: bundan sonra budayımmm hihoyyyt delikafadulden
sağol kuzusuuu sen nasılsın? ayol artıkın heç gorusemess olduk :1ninca:
canlandıram anacimmmvereliniortak sositososito sositososito
şimdi halayy zamanıı,sallasana mendilini :teytey:
gunaydınnn a.s. ve hosgeldınn :1hug: insallah hepimiz için guzeeell bir gun olurrrrr....
ayy senı duyunda 720i devırdın sanır hee.. kuzum daa senın yaın kaçkıne sende AAA zemuszemus zemuszemusŞeniz
ahhh canım kilo sorunu sendede mi var bende 72 kiloyum keşke 68 olsam valla diyetteyim bişeyik olmaz verirsin daha yaşında genç sana güle güle tatlışım topiği boş bırakma öptm
iyiyim caniiim öyle oldu valla ya,tabii ya cosalim azicik demii:teytey::teytey::dance::sm_cool: