- 18 Kasım 2007
- 1.524
- 5
-
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
hosgeldın tugbamurat a.s. a.s.
ayy suan çıkmam gerek annem basımda beklıo sonra goruszzz sızleri çokk opuyorumm..
adıvar ablam tekrar saol onu ben biyerde deneme yapayım yoksa ogrenmicem..
iyi aksamlarrr a.s.
aynen canim.ben o yüzden burda da olmani istedim ya.en azindan burada biraz samata yapip,biraz kafamizi dagitiriz.....
baby canım hoşgeldin bitanemma.s.
sagolasin canim.nasip böyleymis.zaten burada toparlanabildim.siz arkadaslar sagolun.sizin desteklerinizle kendimi iyi hissediyorum.Allah isteyen herkesin kucagina versin.ohh busemcim sen yemekleri bitirdin bende kalkip yapacam da suradan bir ayrilsam.kanaryan sağol canım Allah sanada nasip etsin yaa ne demek bizler burda hem üzüntülerimizi hem sevinçlerimizi paylaşıcaz çok üzüldüm canım ama Rabbim de seni böle imtihan etmiştir sabuırlı ol sanada verir bir bebeiş Allah tan umudu kesme.
abbam sağol anam yaptım çorbamı salatamı bu arada sende hasret çekenlerdensin yane sevdiğine.
demi bitanem cok bunalmistik senin benim yasadiklarimizdan dolayi burasida cildirma yeri olsun.kuduralim valladelikafaduldendagıtalım canım benım çıldıralım oda lazımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canim sana özel msj attim simdi.bak oldumu......hoşbulduk canım görüşürüz iyi akşamlarrrrrsırnaşık şey
Ankara da yaşıyodum 2 sene önce evlendim istanbula geldimHoşbulduk Busecima.s.
Sen Ankaralı mısın:1hug:
sagolasin canim.nasip böyleymis.zaten burada toparlanabildim.siz arkadaslar sagolun.sizin desteklerinizle kendimi iyi hissediyorum.Allah isteyen herkesin kucagina versin.ohh busemcim sen yemekleri bitirdin bende kalkip yapacam da suradan bir ayrilsam.
Ankara da yaşıyodum 2 sene önce evlendim istanbula geldim
ewt canım yemek telaşı kalktı aradan Allah isteyen herkeze nasip etsin tabi canım sanada en kısa zamanda üzme tatlı canını.
canim sana özel msj attim simdi.bak oldumu......
kıslar goncam geldi yemek yiyecez yemek sonra uğrayabilirsem görüşürüz yoksa sabah görüşürüz cancanlar öptm hepinizikaydirigubbakcemile5
bak ben hala kalkicam görüyomusun.ama simdi hemen kalkip yetistiriyorum.malum.bugün crs.dizim baslicak biraz sonra o baslamadan halletmem lazim.cok üzüldüm canim sorma.ama daha iyiyim.Allah sabrini veriyor.Ankara da yaşıyodum 2 sene önce evlendim istanbula geldim
ewt canım yemek telaşı kalktı aradan Allah isteyen herkeze nasip etsin tabi canım sanada en kısa zamanda üzme tatlı canını.
tamam canim.bende seni öpt.kendine iyi bak.artik cikmam lazim.görüsürüz canim.....oldu canım aldım mesajını öpüldün .....
Ben geldim kıslarrr delikafadulden
Çorbam tarhanaydı kolay olanından yanee
Çorbamı içtim geldimmmmmmm gamyoncuiremsu
Güle güle busecimmm:a015:
Şeniz
bak ben hala kalkicam görüyomusun.ama simdi hemen kalkip yetistiriyorum.malum.bugün crs.dizim baslicak biraz sonra o baslamadan halletmem lazim.cok üzüldüm canim sorma.ama daha iyiyim.Allah sabrini veriyor.
kısss evet yaprak dökümü var bu akşam dimi hemen soframı toplıyım.
tamam canim.bende seni öpt.kendine iyi bak.artik cikmam lazim.görüsürüz canim.....
Ben geldim kıslarrr delikafadulden
Çorbam tarhanaydı kolay olanından yanee
Çorbamı içtim geldimmmmmmm gamyoncuiremsu
Hoşgeldin canımyerimseniben
slm kızlarrra.s.
kanarya geçmiş olsun canım çok üzüldüüm inşallah allah yeniden nasip eder
hoşbuldum cnm iyiyim sen nasılsın bakalımm:1hug:canım hoşgeldin nasılsın a.s.