Btn kzlarr toplanalm.. muhabbetlerimizi burada yapalm :-) kaynaalm ;-)

hosgeldın tugbamurat a.s. a.s.
ayy suan çıkmam gerek annem basımda beklıo sonra goruszzz sızleri çokk opuyorumm..
adıvar ablam tekrar saol onu ben biyerde deneme yapayım yoksa ogrenmicem..
iyi aksamlarrr a.s.

hoşbulduk canım görüşürüz iyi akşamlarrrrrsırnaşık şey

sagolasin canim.nasip böyleymis.zaten burada toparlanabildim.siz arkadaslar sagolun.sizin desteklerinizle kendimi iyi hissediyorum.Allah isteyen herkesin kucagina versin.ohh busemcim sen yemekleri bitirdin bende kalkip yapacam da suradan bir ayrilsam.

Hoşbulduk Busecima.s.
Sen Ankaralı mısın:1hug:
Ankara da yaşıyodum 2 sene önce evlendim istanbula geldim

ewt canım yemek telaşı kalktı aradan Allah isteyen herkeze nasip etsin tabi canım sanada en kısa zamanda üzme tatlı canını.

ewt canım yemek telaşı kalktı aradan Allah isteyen herkeze nasip etsin tabi canım sanada en kısa zamanda üzme tatlı canını.

Hımmm Anladım canımm:1hug:

kıslar goncam geldi yemek yiyecez yemek sonra uğrayabilirsem görüşürüz yoksa sabah görüşürüz cancanlar öptm hepinizikaydirigubbakcemile5

bak ben hala kalkicam görüyomusun.ama simdi hemen kalkip yetistiriyorum.malum.bugün crs.dizim baslicak biraz sonra o baslamadan halletmem lazim.cok üzüldüm canim sorma.ama daha iyiyim.Allah sabrini veriyor.
oldu canım aldım mesajını öpüldün .....
tamam canim.bende seni öpt.kendine iyi bak.artik cikmam lazim.görüsürüz canim.....

Ben geldim kıslarrr delikafadulden
Çorbam tarhanaydı kolay olanından yanee
Çorbamı içtim geldimmmmmmm gamyoncuiremsu

Güle güle busecimmm:a015:
Şeniz

Ben geldim kıslarrr delikafadulden
Çorbam tarhanaydı kolay olanından yanee
Çorbamı içtim geldimmmmmmm gamyoncuiremsu

canım benimde tarhanaydı bu akşam nohut pilav yedik.cokacimcoook

slm kızlarrra.s.
kanarya geçmiş olsun canım çok üzüldüüm inşallah allah yeniden nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…