- 31 Mart 2015
- 159
- 43
- 36
Evet canım gördüm civcivimin fotoğrafını :) yok cnm bana iğne falan vermedi doktor sana ne için verdiCumartesi eşim sabah arabayla gircek bende akşam uçakla git cem karşılayacak beni ordan..sana doktor ovitrelli iğne verdi mi peki canım..1 tane mi transfer oldu sana da..fotosunu gördünmü civcivinin..
İzmirdeki bazı doktorlar ovitrelli transferden sonra 5.gün vurulun demiş kızlara da..ondan merak ettim..acaba o gün biz eşimle kaçırdık mi diye..demekki bizim doktor vermiyor ovitrelli..kan sulandırıcı kullan dedi mi peki sana..Ben bide iğneye de başladım..kan sulandiriciya..bugün nasılsın var mi ağrın sizinEvet canım gördüm civcivimin fotoğrafını :) yok cnm bana iğne falan vermedi doktor sana ne için verdi
Yok yok bizim doktor vermiyor. Kan sulandırıcı coraspin verdi onu kullanıyorum ben sadece iğne falan kullanmıyorum. Ağrım sızım ara ara kasık ağrısı oluyor ani sancılar sende durum nasılİzmirdeki bazı doktorlar ovitrelli transferden sonra 5.gün vurulun demiş kızlara da..ondan merak ettim..acaba o gün biz eşimle kaçırdık mi diye..demekki bizim doktor vermiyor ovitrelli..kan sulandırıcı kullan dedi mi peki sana..Ben bide iğneye de başladım..kan sulandiriciya..bugün nasılsın var mi ağrın sizin
Ananas ile kavak çekirdeği ye..3-5 gün rahimi kalinlastiriyormys bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş..bugün daha iyiyim yatmaktan sırtım ağrıyor galiba..oturunca da kasiklarım ağrıyor aslında..uzanıyorum işte elimden geldiğince..gaz var gibi..bide bazı doktorlar bol bol su için transfer sonrası diyormuş kabız olmamaya dikkat et canım..sadece coraspin mi iciyorsun estrofem içtin mi hiç senYok yok bizim doktor vermiyor. Kan sulandırıcı coraspin verdi onu kullanıyorum ben sadece iğne falan kullanmıyorum. Ağrım sızım ara ara kasık ağrısı oluyor ani sancılar sende durum nasıl
Aynen tatlım benimde yatmaktan sırtım ağardı artık iğne gibi batıyor :) sol sağ yatıyorum arada bir uzun oturuyorum çok sıkıldım nasıl geçicek zaman hiç bilmiyorum test gününe kadar. Kabak çekirdeği çok tüketiyodum zaten önceden beri evimizin olmazsa olmazı :) ananası da şimdi okuyunca direk postaladım eşimi marketeAnanas ile kavak çekirdeği ye..3-5 gün rahimi kalinlastiriyormys bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş..bugün daha iyiyim yatmaktan sırtım ağrıyor galiba..oturunca da kasiklarım ağrıyor aslında..uzanıyorum işte elimden geldiğince..gaz var gibi..bide bazı doktorlar bol bol su için transfer sonrası diyormuş kabız olmamaya dikkat et canım..sadece coraspin mi iciyorsun estrofem içtin mi hiç sen
Sen de pıhtılaşma varmı peki canım..tebokan o ben içini okuyunca baya korkmustum..aizemer hastalarına veriliyormus..çok degilmi acaba bu kadar ilaç..bazıları sol tarafa yatin filan yazmışAynen tatlım benimde yatmaktan sırtım ağardı artık iğne gibi batıyor :) sol sağ yatıyorum arada bir uzun oturuyorum çok sıkıldım nasıl geçicek zaman hiç bilmiyorum test gününe kadar. Kabak çekirdeği çok tüketiyodum zaten önceden beri evimizin olmazsa olmazı :) ananası da şimdi okuyunca direk postaladım eşimi marketeben estrofem tebokan fort progestan folbiol ve coraspin kullanıyorum.
Valla tebokanı bende ilk okuduğumda endişelenmiştim ama sonra kan akışı sağladığı için hiç umursamadım . Bende kan pıhtılaşması yok sanırım önlem amaçlı verdi bana doktor sende varmı pıhtılaşma ?? Sola yatın diyenler neye göre sola yatın diyolar ki nerede olduğu belli değilki civcivlerinSen de pıhtılaşma varmı peki canım..tebokan o ben içini okuyunca baya korkmustum..aizemer hastalarına veriliyormus..çok degilmi acaba bu kadar ilaç..bazıları sol tarafa yatin filan yazmış
Evet canım bence de rahat olmak en güzeli takmayacaksın..ne bilim sola yatın yazmışlar..bende anlamadımValla tebokanı bende ilk okuduğumda endişelenmiştim ama sonra kan akışı sağladığı için hiç umursamadım . Bende kan pıhtılaşması yok sanırım önlem amaçlı verdi bana doktor sende varmı pıhtılaşma ?? Sola yatın diyenler neye göre sola yatın diyolar ki nerede olduğu belli değilki civcivlerinhiç yatmayla alakası yok kısmetinde varsa halay bile çeksen hiç birşey olmaz allahın izniyle
Canım döndün mü izmire?nasılsın? Bir problem yoktur umarımEvet canım bence de rahat olmak en güzeli takmayacaksın..ne bilim sola yatın yazmışlar..bende anlamadımben de pıhtılaşma var işte o yüzden ignede kullanıyorum..
Geldim dün akşam canım uçak la..Sen nasılsın..Sen de ne var ne yokCanım döndün mü izmire?nasılsın? Bir problem yoktur umarım
Sevindim senin adına ben iyiyim çol şükür şimdilik bir problem gözükmüyor.Geldim dün akşam canım uçak la..Sen nasılsın..Sen de ne var ne yok
Ben ilk iki gün ateş kendi gibi olmuştum ara ara çıktığını zannediyordum..ölçtüm ama 36 idi.varmı batma filan ağrı vs..iki gün bacağım da çok kasmıştı..bugün de gene kasiklarim bir sağ bir sol ağrıyor..belim ağrıyor..romatizma var yaa bende stres filan etkiliyor hemen..olsun artık su test yaaa..çok merak ediyorum..kaç gün rapor alsın canım..evde yanlızmisin..varmı sana bakan..bugün annem geldi çamaşır yıkadı iyi yaptı yemek yaptı gitti..yarında Ben ona giderim orda kalırım artık napim..Sevindim senin adına ben iyiyim çol şükür şimdilik bir problem gözükmüyor.
Benimde 3. Gğn belim çok ağırdı. Dünde sol kasığımda batma oldu çok bugğn hiçbişey yok annem bizde o bakıo sağolsun bu hafta raporluyum gitmicem sende annene git canım bencede evde talnız olunca mutlaka bişiler yapıyosun senin perşembe günü dimi test günün ?? Günler geçmek bilmiyoBen ilk iki gün ateş kendi gibi olmuştum ara ara çıktığını zannediyordum..ölçtüm ama 36 idi.varmı batma filan ağrı vs..iki gün bacağım da çok kasmıştı..bugün de gene kasiklarim bir sağ bir sol ağrıyor..belim ağrıyor..romatizma var yaa bende stres filan etkiliyor hemen..olsun artık su test yaaa..çok merak ediyorum..kaç gün rapor alsın canım..evde yanlızmisin..varmı sana bakan..bugün annem geldi çamaşır yıkadı iyi yaptı yemek yaptı gitti..yarında Ben ona giderim orda kalırım artık napim..
24 u canim cuma gününe denk geliyor..senin kaçın da tahlil pazartesi mi salı mi istediler..Benimde 3. Gğn belim çok ağırdı. Dünde sol kasığımda batma oldu çok bugğn hiçbişey yok annem bizde o bakıo sağolsun bu hafta raporluyum gitmicem sende annene git canım bencede evde talnız olunca mutlaka bişiler yapıyosun senin perşembe günü dimi test günün ?? Günler geçmek bilmiyo
Canım 5. Gün transferinde 10. Günde test yaptırılıo benim cumartesi oluyo 10. Günüm24 u canim cuma gününe denk geliyor..senin kaçın da tahlil pazartesi mi salı mi istediler..
Bana 24 u test demişler tabloda..Canım 5. Gün transferinde 10. Günde test yaptırılıo benim cumartesi oluyo 10. Günüm
Bugün nasıl geçti canım günün bakalımmmm??Canım 5. Gün transferinde 10. Günde test yaptırılıo benim cumartesi oluyo 10. Günüm
Aynen kuzum bende de yaaa..sağ sol geriliyor sanki..belime vuruyor ağrısı..ben iğne den mı acaba dedim..gaz var sanki sürekli..Sen de de aynıymış bak..uff artık olsun su test..ben geçen kıza sordum olcak bir kaç gün dedi..çok dayanilmazsa minos et iç dedi ama ben teste kadar ağrı kesici vb. İlaç içmek istemiyorumGayet iyiyim canım ara sıra kasıklarımda batmalar oluyo özellikle geceleri oluyor. Sende ne var ne yok nasılsın var mı şikayetin??
Senin az kaldı yine bak 2 günün var. Benimde çizelgede pazar gününü gösteriyor ama cumartesi yaptırsammı diye düşünüyorum daha fazla sabredemicemAynen kuzum bende de yaaa..sağ sol geriliyor sanki..belime vuruyor ağrısı..ben iğne den mı acaba dedim..gaz var sanki sürekli..Sen de de aynıymış bak..uff artık olsun su test..ben geçen kıza sordum olcak bir kaç gün dedi..çok dayanilmazsa minos et iç dedi ama ben teste kadar ağrı kesici vb. İlaç içmek istemiyorum