Tüp Bebek Merkezleri Brüksel Tüp Bebek Merkezi Yücel Kahraman hk bilgisi olanlar??

Hayırlısı olur inşallah canım hakkımızda en kısa zamanda yüzümüz gülsün. Nerde yaptırıyosun tedaviyi peki
Ben izmir de yaşıyorum..yücel beyi burdaki doktorum önerdi.şimdi takipler burdan oluyor..transfere istanbula gideceğim bugün 3.ignemi vuruldum

2 aydır iki kez geldik yücel beye hsg histereskopi filan oldum..bu ay bir aksilik çıkmazsa inşallah transfere gideceğim ist a
Çok çok dua edelim be moralimizi yüksek tutalım ben iyi düşün iyi olsun sözüne gerçekten inanan biriyim. İyi düşünelim, olumsuzlukları kafamızdan tamamen silelim ve yürekten inanalım. Kafamızı dağıtacak işlerle meşgul olalım mesela ben dün kendime 1000 parçalık puzzle aldım akşam başladım ve gerçekten o an başka hiç birşey düşğnmüyosun sadece ona yoğunlaşıyosun :)) tavsiye ederim

Evet bir arkadaşım da demişti..acayip kafa dağıtıyormuş..Sen kaclik iğne vuruluyorsun senin takibini kim yapıyor canim

Evet pozitif düşünceye bende inanırım

Evet bir arkadaşım da demişti..acayip kafa dağıtıyormuş..Sen kaclik iğne vuruluyorsun senin takibini kim yapıyor canim
Ben 300 lük vuruluyorum cnm. Cumartesi sabahı 9 da kontrolüm var bi de e 2 testi yapılcak . Takibimi bizzat yücel bey yapıyo. Senin iğneler kaçlık??

Ben 300 lük vuruluyorum cnm. Cumartesi sabahı 9 da kontrolüm var bi de e 2 testi yapılcak . Takibimi bizzat yücel bey yapıyo. Senin iğneler kaçlık??
Ben 150 lik vuruluyorum pazartesi başladım işte..dediğin gibi e2 tahlili vercem yarın birde ultrasonla bakılacak.pko hastası olduğum için çok aşırı tepki veriyor vücudum.2011 de baya yumurtam oluşmuştu.asılama oldum 6 kese tutmuştu

Çok uyarıldığı için mi 150 lik vuruluyosun. Şişkinlik ağrı ve gaz var mı ??

Çok uyarıldığı için mi 150 lik vuruluyosun. Şişkinlik ağrı ve gaz var mı ??
Herhalde pko olduğum için o kadar yüksek diz vermediler..yarın belli olur bakalım zaten geçen gün 4 tane kendimden yumurtam vardı 3 günde kaç olcak bakalım..2011 de aşılama ile 6 keseden 4 u büyüdü baya sonra doktorum azalttı 2 tane bıraktı

Canım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımızza alırız inşallah. Beslenmene çok dikkat et.Sağlıklı beslenmeye özen göster.

Canım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımızza alırız inşallah. Beslenmene çok dikkat et.Sağlıklı beslenmeye özen göster.
evet canım hazır gıdalar yemem aslında ama ne biliyim olmadı mı olmuyor herhalde..yada herşey bir işaret mi onu da bilmiyorum..2011 de erken doğum la ikizlerim oldu.ondan sonra da 2 kez doğal hamile kaldım fakat bebeğim gelişmedi mecbur kürtaj oldum..şimdi genetik te bir sorun var bende..bakalım yücel hoca ne yapacak onuda bilmiyoruz..

Ameliyata gerek görmedi yücel bey çünkü basit kistmiş klomen kullandığım ay olmuştu. Doğum kontrol hapıyla 2 ayda geçebileceğini söylediler.
çok zor değilse iyi o zaman çünkü benim eltim bir kaç ay önce ameliyat dedi bütün doktorlar.yumruk kadarmış onunda göya..ondan sordum canım..inşallah 2 aya bile kalmaz..ben o konuda şanslıyım herhalde..bana herkez çok laf etti ama bende baştan beri adet düzensizliği vardı hep bekar kende doğum kontrol ilacı kullandım..ne zaman ki normal doğum yaptım..vücut hormonlar düzeldi..artık kendisi zamanında geliyor..kistlerim de eridi tabiki..

Yücel Hocaya güven o ne yapacağını ve hangi yolu izleyeceğini çok iyi bilir. Şanslısın ki Yücel hoca gibi bir doktorun takibindesin

Yücel Hocaya güven o ne yapacağını ve hangi yolu izleyeceğini çok iyi bilir. Şanslısın ki Yücel hoca gibi bir doktorun takibindesin
izmir deki doktorum sağolsun..onun önerisiyle istanbula gidiyoruz..yoksa ne bilirdim ne tanırdım hocayı..ben çok stresliyim ama yaaaa...

izmir deki doktorum sağolsun..onun önerisiyle istanbula gidiyoruz..yoksa ne bilirdim ne tanırdım hocayı..ben çok stresliyim ama yaaaa...
canım benim stresli olman çok doğal hepimiz stresliyiz ama gün içerisinde çalıştığım için işlerden o kadar düşünmeye vaktim kalmıyo :) Sen çalışıyor musun? Aklına kötü şeyler gelip stres yaptığında hemen kendine bir uğraş bul gir internete karikatürlere bak. Onedio diye bir site var çok eğlenceli bir site gir oraya kafanı dağıt biraz.Evdeysen dergiler, kitaplar al kendine filmler al film izle bol bol.

İşi bırakmıştım ben hamile kaldigimda ocak ayında.eşim smmm ofise gidip ona yardım ediyorum ama 7/24 beraber olmak ta tuketiyor gibi geliyor..tahammül bitiyor..zaten iğneler den stres oluyorum..ist â git gel olcağı için ise başlamayayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…