Evet canım doktorlar kendileri daha iyi biliyor benim doktorum da yücel hocaya yönlendirdiMerhaba herkese;
Sağ ve sol yumurtalıklarımda 4.5 ve 3.5 cm kistlerim var.Doktorumun yönlendirmesiyle Yücel Beyden randevu aldım.Yücel Bey hakkında yazdıklarınızı okudukça için rahatladı.İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir...
Canım merhaba benim de cumartesi sabahı olacak inşallah. Bugğn son kontrolüm vardı. Sen istanbulda mısınKızlar napiyorsunuz bugün benim opu oldu..
Cnm merhaba çok emin ellerdesin içşn rahat olsun hiç korkmaMerhaba herkese;
Sağ ve sol yumurtalıklarımda 4.5 ve 3.5 cm kistlerim var.Doktorumun yönlendirmesiyle Yücel Beyden randevu aldım.Yücel Bey hakkında yazdıklarınızı okudukça için rahatladı.İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir...
Evet canım..Canım merhaba benim de cumartesi sabahı olacak inşallah. Bugğn son kontrolüm vardı. Sen istanbulda mısın
Transferin ne zaman olacak.?Evet canım..
Transferin ne zaman olacak.?
Senin kacinci denemendi canim.Canım merhaba benim de cumartesi sabahı olacak inşallah. Bugğn son kontrolüm vardı. Sen istanbulda mısın
Kaç tane toplandı yumurta senden?? Benim daha ilk denemem cnmBilmiyorum cgh yaptirsak mi yaptirmasak mi onun kararini veremedik.cgh olursa teansfer 2 ay sonra olcakmis.yarin kac tane dollendigini haber vercekler
12 iymis canim.bugunboyle dediler. Yarinda kactane dollendigi söylenecekKaç tane toplandı yumurta senden?? Benim daha ilk denemem cnm
Hayırlısı olsun cnm benim allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin sana12 iymis canim.bugunboyle dediler. Yarinda kactane dollendigi söylenecek
Amin canım inşallah cümlemize nasip etsinHayırlısı olsun cnm benim allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin sana
Cnm ne yaptın aradılar mı merkezden nedir son durum??Amin canım inşallah cümlemize nasip etsin
Aradılar 12 side döllenmiş..başka bir şey demedi..gidip gitmediklerini takip etcekler şimdiCnm ne yaptın aradılar mı merkezden nedir son durum??
ayh çok sevindim canım hadi bakalım hayırlısıAradılar 12 side döllenmiş..başka bir şey demedi..gidip gitmediklerini takip etcekler şimdi
Naptın canım dün ne olduCanım merhaba benim de cumartesi sabahı olacak inşallah. Bugğn son kontrolüm vardı. Sen istanbulda mısın
canım benden 9 yumurta toplandı ve 5 tanesi döllendi kaçıncı gün olacağına dair daha haber bekliyorum.Sen ne yaptın ??Naptın canım dün ne oldu
Benim 12 toplanmıştı 12 side döllenmiş.cumartesi aradılar 12 side devam ediyor dediler.yarın transfer olcak bir tane koyacaklarmış.benim ikizler de erken doğum olduğu için riske girmek istemiyor hoca.canım benden 9 yumurta toplandı ve 5 tanesi döllendi kaçıncı gün olacağına dair daha haber bekliyorum.Sen ne yaptın ??