Bilmiyom ki kuzum..Senin az kaldı yine bak 2 günün var. Benimde çizelgede pazar gününü gösteriyor ama cumartesi yaptırsammı diye düşünüyorum daha fazla sabredemicem
Ben de şimdi idrar testi yapacagimSenin az kaldı yine bak 2 günün var. Benimde çizelgede pazar gününü gösteriyor ama cumartesi yaptırsammı diye düşünüyorum daha fazla sabredemicem
Ne zaman ayhhh çok heycanlandımBen de şimdi idrar testi yapacagim
Ne zaman ayhhh çok heycanlandım
Yaptım testi çıktı çizgi bakalım inşallah bir sorun olmaz..Ne zaman ayhhh çok heycanlandım
Yaaaaaaaaa ağlıcam şimdiYaptım testi çıktı çizgi bakalım inşallah bir sorun olmaz..
valla idrar testinde 2.çizgi belli olduğuna göre herhalde sende cumartesi kan da ölçtürebilirsin..hadii kuzum senden de alalım güzel haberleri cuma günü gene kan da baktırcam ben..Yaaaaaaaaa ağlıcam şimdinasıl da sevindim canım bnim allahım tamamına erdirsin inşallah :)))
Evet canım bende cumartesi yaptırıyım ozaman kş zaten kendimi hep cumartesi gününe hazırlamıştım 1 gün dah bekleyemem :)) inşallah güzel haberler veririmvalla idrar testinde 2.çizgi belli olduğuna göre herhalde sende cumartesi kan da ölçtürebilirsin..hadii kuzum senden de alalım güzel haberleri cuma günü gene kan da baktırcam ben..
kendini yorma bak bana seriyorum bir güzel...dinlen ve rahat ol..ananas yee mutlakaaa..ağrılarımız benziyor..inşallah senden de güzel haberleri alırız canım...Evet canım bende cumartesi yaptırıyım ozaman kş zaten kendimi hep cumartesi gününe hazırlamıştım 1 gün dah bekleyemem :)) inşallah güzel haberler veririm
Ananası yedim canım ilk 4 gün sonra bıraktım öle yazıodu bi yerde. Valla hiç bi iş yapmıyorum annem burda zaten tuvalet ve ev yürüyüşleri dışında elimi hiç bişeye sürmüyorumkendini yorma bak bana seriyorum bir güzel...dinlen ve rahat ol..ananas yee mutlakaaa..ağrılarımız benziyor..inşallah senden de güzel haberleri alırız canım...
aferin canım sana...aynen uzanma kaldırma arada bir gez..ilaçlarını unutma..aa ben bugün gene anneme ananas aldırdım..4 gün mü yencekmiş..bilmiyordum??Ananası yedim canım ilk 4 gün sonra bıraktım öle yazıodu bi yerde. Valla hiç bi iş yapmıyorum annem burda zaten tuvalet ve ev yürüyüşleri dışında elimi hiç bişeye sürmüyorum
Evet canım yeme daha fazla ananas transferden sonra 4-5 gün yiyin diyolar bide kan sulandırucı kullanıosun daha fazla yeme . Valla ilaçlarumın her biri için alarm kurdum çok faydası oldu.aferin canım sana...aynen uzanma kaldırma arada bir gez..ilaçlarını unutma..aa ben bugün gene anneme ananas aldırdım..4 gün mü yencekmiş..bilmiyordum??
Bende öyle kuzucum yoksa çıkılmaz insan işe dalıyor tv ye dalıyor nete dalıyor unutuyor vallaaaa..senin rapor ne günü son?Evet canım yeme daha fazla ananas transferden sonra 4-5 gün yiyin diyolar bide kan sulandırucı kullanıosun daha fazla yeme . Valla ilaçlarumın her biri için alarm kurdum çok faydası oldu.
ben kaç gündür yiyemedim diye bugün yarım ananası devirdimEvet canım yeme daha fazla ananas transferden sonra 4-5 gün yiyin diyolar bide kan sulandırucı kullanıosun daha fazla yeme . Valla ilaçlarumın her biri için alarm kurdum çok faydası oldu.
Sigara içiyomusunaferin canım sana...aynen uzanma kaldırma arada bir gez..ilaçlarını unutma..aa ben bugün gene anneme ananas aldırdım..4 gün mü yencekmiş..bilmiyordum??
Adiyet bal şeker olun yarasın civcivineben kaç gündür yiyemedim diye bugün yarım ananası devirdim
Aynen tatlım benim cuma son gün rapor pazartesi günü iş başı hocaya sordum o gün ben çok uzak çalışıyorum gidip gelmek çok zor dedim 3 gğnden sonra normal hayatına tamamen dönebilirsin dedi banaBende öyle kuzucum yoksa çıkılmaz insan işe dalıyor tv ye dalıyor nete dalıyor unutuyor vallaaaa..senin rapor ne günü son?
NE kadar kalplerimiz bir bende sana sorcaktım biliyormusun..eşimden bir iki fırt çekiyordum..3 gündür annemdeyim..dün tuttu krizim..anneme bul birinden bir tane getir dedim..oda gitmiş paket almış..benden kaçarmı çantasını kurcaladım buldum..birinden bulsa başka bir marka vs olur..göya annemde bırakmıştı 1 haftadır sigarayı..neyse ben dün buldum çantasında yakıyorum çok çekmemeye çalışıyorum..yarısına kadar gelip veiryorum dayanamıyorum yaaa..test te pozitifi görünce bırakcam dedim..nasıl olcak o iş bilmiyorum..temin de testin fotosunu çektim eşime attım gün ışığında belli diye bahçede çektik arkadan da sigara çıkmış.ince slim sigara..annemin elinde adama da yakalandık bırak..Sigara içiyomusun
bana da öyle dedi ama bizim kurtlular göndermiyor ofise..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldin bir kaç gün daha dayan evde takıl yat uzan iş yapma modunda herkes..erken doğum olunca ikizlerde..offf nasıl bir kafada bunlar yaa..yatmakta strese sokuyor..valla yatamam ben kanamam filan gelmediği sürece doktor yatcaksın demediği sürece gezcem yaaa..bunlar hepsi doktor kesildi mübarek..Aynen tatlım benim cuma son gün rapor pazartesi günü iş başı hocaya sordum o gün ben çok uzak çalışıyorum gidip gelmek çok zor dedim 3 gğnden sonra normal hayatına tamamen dönebilirsin dedi bana
sen napıyon cigarayı ??Sigara içiyomusun