tup bebek merkezi arayisi icersindeyiz. Acibadem maslak bulent tiras la gorustukten sonra , Bruksel Tup bebek merkezine gorusmeye gittik. ikisini de begenmedim icime sinmedi. birinci yer tamamen mahser alani gibi. Bulent Bey ile gorusme bitince , bir hemsireyle ayrintili bilgi vermesi icin gorusturulduk. rutinimizde yok deyip trombofili paneli istemeden , her gelene ilk 3 ay kan sulandirici yaptiklarini hemsireden ogrendim. stresin en az olmasi gereken zamanlarda, benim psikolojim oyle bir yeri kaldiramaz, sekreterinden hemsiresine herkes bir havalarda, sanirsiniz ki can bagasliyorlar.. Bruksel Tupbebek Merkezin'de, Yucel Bey ile gorustum. insan olarak mutevazi iyi biri. ancak izlenecek protokol icime sinmedi. Bulent Beyin protokolunden farkli bir yol izliyor. Ayrica esimin degerlerini bile sormadan bodoslama gel yapalim havasi hosuma gitmedi. 6-7 kere yapanlar var diyerek dusunmek cok sacm, cok cahilce. Ilk seferde olmasi icin iyi bir yer aramak sorusturmak cok mu kotu birsey. Her hastayi para olarak gorup, defalarca kez sonucu bilerek hayal kirikligina ugratmak cok kotu birsey.