Tüp Bebek Merkezleri Brüksel Tüp Bebek Merkezi Yücel Kahraman hk bilgisi olanlar??

Brukselde ilk denememizdi evet muthis bi gayret sonucu oldu. 15 gun yattim gerek yok demelerine ragmen. Ve hic aglamamak lazim sakin aglama krizi falan olmayacak. Doktorlar alakasi yok deseler de... seviyorum doktorlarimi ama alakasi vaaaaarrrrr
Bende temmuzda düşünüyorum ama benimle hep yucel ney ilgilensin istiyorum o yüzden tedirginimm

Bende temmuzda düşünüyorum ama benimle hep yucel ney ilgilensin istiyorum o yüzden tedirginimm
Sakin ha tedirgin olma husamettin hoca da harika otesi cok basarili. Ikisinin de ismi cok unlu cok meshur sadece herkes yucel hocayi onerdigi icin aklimiz kalbimiz onu istiyor tum tedavimi husamettin hoca yuruttu allah razi olsun bir kere bile gozum arkada kalmadi sen ne kadar pozitif olursan o kadar basarili gidiyor tedavin. Ikisi de harika adam gibi adamlar hic gozun arkada kalmasin zaten istesen de istemesen de belli yerden sonra husamettin hoca bakacak. Simdi gorsem kosa kosa boynuna atlarim o kadar minnettarim onlara

Ben tevekkulu tup bebek denemem ile ogrendim..umutsuzluk yok..kotuyu cagirmak yok...negatif lik yapan herseyden uzak durmak var..tedavi yonunden de merkeze guvenip elinden geleni yapip hayirlisini allahtan dilemek var kizlar..hem iciniz daha rahat oluyormus boyle..herseyi kafaya takarak pirpiriklilik yapmak bizi negatife çeker buda kısır donguye sokar bizi..bunu basarabilirseniz hersey size gelir..su akar yolunu bulur..benim nacizane tavsiyem bu..

Merhaba kızlar benim bi kaç sorum olcak ben daha yeni tedaviye başlicam diyebilirim daha önce bi hastanede aşılama oldu ama sırf para koparmak için yapılan bi aşılama ydi çocuk olmuyo diye doktora gittim hiç test falan yapmadan direk klomen ic aşılama yapılacak dedi çok cahildim o zaman 19 yaşındaydım hiç bi şekilde bu konuda bilgim yoktu ve sonrada doğru düzgün doktora gitmedim pcos var demişti doktor şimdi test yaptık Brüksel'de bi tanidigimiz doktor var cuma günü gidicez inşallah eşim tüp bebek olsun istiyo kendi 32 yaşında geciktirmeyelim diyo yapalım tutmazsa tedavi olursun ama testlerımız temiz çıktı pcos gözükmüyorMuş ama içimde bi huzursuzluk var cuma günü gidicem bu tüp bebek nasıl bi işlem ağrı acı varmı korkuyorum

Hangi doktora gideceksin?
Agri aci vs asla yok.
Olmayacak diye strese girmiyoruz. Bu altin kural
Bruksel dotorlarinin maddi kaygilari asla yok.
Once risk faktorlerini ortaya cikartiyorlar sonra tedaviye basliyorlar.
Diger sacma sapan tup bebek merkezleri bodoslama tedaviye giriyor olmayinca arayip ah cok uzulduk gelin de bakalim neden olmadigina diyorlar. Oldu canim oyle bi dunya yok.
Bence su an turkiyenin en guvenilir ve en samimi tup bebek merkezindesin. Stres yok.. mutlu ol bebek sahibi olmana az kalmis

Doktorun adı kubilay emekli tanıdık olduğu için cuma gelin en iyi doktora gösterelim dedi dün gece rüyamda esımle tekrar evleniyoruz ve koluma 17 tane bilezik takılıyor aynı gece esimde rüyasında hastanedeyiz eline bebek veriyolarmis tam 17 tane veriyolarmis onada bebekleri böyle cam bişeye koydular ben ortalarindayim dönüyorlar başımda dedi aynı gece ikimizde 17 sayısını gördük bu doktorla daha önce konuştuk musait olunca haber vericek dedi bugün haber verdi cuma günü gelin diye ben rüyamı anlatınca oda anlattı çok umutluyum inşallah Rabbim ol der

İns canim mutlu sona ilk denemede ulaşırsın brukselle..bizi haberdar et mutlaka..

İns canim mutlu sona ilk denemede ulaşırsın brukselle..bizi haberdar et mutlaka..
Rahim filmi ve esimden Sperm testi istedi malesef ramazan oruç sebebiyle bayramdan sonraya attık testleri sonrada tedaviye başlicaz Hüsamettin bey tarafından muayne oldum gerçekten harika bi doktor çok ilgili pco çok hafif dedi sorun olmayacak kadar az dedi ama Sperm testini en son 3 sene önce yaptırdı yenilemek lazım dedi önceki rahim filminde polıp çıkmıştı histeroskopi olmuştum yeniden cekelim yenileme ihtimali olur dedi bakalım inşallah nasipse testleri yenileyip başlıyoruz bu mübarek ayin hurmetine rabbim ol desin tüm evlat hasreti çekenlerin hasreti son bulsun inşallah

Amin canim..rabbim ins ramazan ayinda tum dualarini kabul eder..bizim gibi bebek arayan arkadaslarimizin yuzunu guldurur..

Amin canim..rabbim ins ramazan ayinda tum dualarini kabul eder..bizim gibi bebek arayan arkadaslarimizin yuzunu guldurur..
Yapman grreken tek sey sakin olmak. Cok buyuk sevinme cok buyuk hayal kurma cok buyuk uzulme sadece sakin ol. Hersey etkiliyor. Ben bunu 2. Denemede ogrendim. Psikoloji rahat olacak hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…