Tüp Bebek Merkezleri Brüksel Tüp Bebek Merkezi Yücel Kahraman hk bilgisi olanlar??

Ben de izmirden gittim canım yumurtlama takibim burdan oldu hoca istanbuldan kontrol etti.istanbula toplama ve transfer için gittim.transfer 2000 dolar ama histereskopi nin fiyatını bilemiyorum eşime sormam lazım..eve geldimi sorarım..artı ilaçlar tabiki..oda kullanılan dozaja göre fiyatı değişiyor..Ben memnunum hoca ve ekibinden..ilk denemem başka yerleri bilemedigim için karşılaştırma yapmam zor olur..hoca herşeyi en başta yapıyor bunu diyebilirim..kimi merkezler bir kaç deneme olmasına negatif olmasına rağmen yapmayabiliyor

Cok saol canim cevap icin ben de takipleri burda yaptiririm sanirim bakalim insallah gerek kalmaz bebisim gelir ama nasip.. bir de sisli memoriali duydum ikisinden biri olur olursa hayirlisi olsun.

Cok saol canim cevap icin ben de takipleri burda yaptiririm sanirim bakalim insallah gerek kalmaz bebisim gelir ama nasip.. bir de sisli memoriali duydum ikisinden biri olur olursa hayirlisi olsun.
Ben de şişli memorial duymuştum ama izmirdeki doktorum yücel hocayı onerince için rahat teslim oldum..

Brüksel tüp bebek merkezine gittiğimize bin pişman olduk. Pko hastasıyım.27 yaşındayım. 12 ad. yumurta toplandı 5 tanesi döllendi ve çok iyi derecede olduğunu söylediler 5.gün embriyoları idi. ilkinde tek embriyo transfer edildi şansın çok yüksek dendi tutmadı. Daha sonra Yücel Bey rahim filmi istedi, film çekilen merkezdeki radyoloji uzmanı hiçbir sorun yok rahim gayet düzgün demesine rağmen Yücel Karaman Bey rahmin T şeklinde histereskopi gerek dedi, güvendik yaptırdık. tekrar ilaçlar balon işlemi derken elde kalan embriyolarla devam ettik. Yücel Bey 2.denemen olduğu için bunda da tek embriyo transfer edeceğiz dedi. Fakat transfer günü tam bir kabustu. Söyledikleri transfer günü idrarıma sıkıştım. hemşirelere defalarca söylememize rağmen tam 1,5 saat sonra transferim oldu, bizimle beraber 4-5 kişinin daha transferi vardı hepsine embriyolog geldi durumu bildirdi bize gelen giden olmadı 1,5 saat boyunca iyice şüphelenmeye başladık acaba noldu embriyolar sağlıklı mı değil diye neyse sonunda geldi ve 2 yumurta transfer edilecek dedi. hayır tek olacağı söylendi bize dediğimizde bu sizin 3. denemeniz ama dedi. hayır 2. dedik. neyse stress olmayalım dedik kabullendik. fakat bi de demez mi diğer 3 embriyonuz maalesef artık yok, çözüldüğünde işe yaramaz olmuşlar. nasıl olur da 5ini birden çözdürürler. ilk transferde yani arada 3-4 aylık bir süre var 5 embriyonunda çok iyi derecede olduğu söylenmişti. çok uzatmak istemedik benim artık idrar sıkışıklığından kasıklarım patlamak üzereydi gittim transfere ağlaya ağlaya çok acı çekmeye başlamıştım çünkü, 1,5 saat idrar tutmak da ne demek. döndüğümde bu sefer de verdikleri sürgüye yapamadım, hemşire hemen acil sonda takmamız lazım dedi ve taktılar. her zaman hemen muhasebeye çağırırlardı eşimi bu sefer hiç arayan soran olmadı odayı transfer ücreti için, daha öncesi transfer ücretinin 900 dolar olduğu söylenmişti. Biz hastaneden ayrıldık aradan 12 gün geçti sonuç NEGATİF.. merkezi aradım bildirdim daha sonra muhasebeyle görüştüm siz 2. tarnsferlerde transfer ücreti alıyormusunuz diye, evet 900 dolar dedi. peki benden neden almadınız dedim şaşırdı başka yere aktardı derken evet sizden alınmamış gözden kaçırmışız ve parayı talep ediyoruz dediler. şaşırdım bize onca şey çektirdiler üstüne üstlük daha para istiyorlar. beni bu konuda bir daha rahatsız etmemelerini hata kimdeyse ondan tahsil etmelerini söyledim. sonuç olarak tam fiyaskoydu personel birbirinden tamamen kopuk. embriyoloğun tavırları, şaşkınlıkları derken...yıpranan taraf biz olduk. Ben önermiyorum bu merkezi. başka merkez araştırıyorum şuan.

Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değil.İlk olarak şunu söyliyim çözdürme işlemlerinde ne kadar dondurulmuş embriyonuz var ise hepsi çözdürülür çünkü geriye kaçının sağ kalacağı belli değildir.Hepsi aynı tankın içinde olduğu için birlikte dondurulup birlikte çözülüyor.Pozitif sonuç almanın en büyük etkisi merkeze ve doktorlara güvenmektir.İçinizde en ufak bir şüphe olduğunda merkezi değiştirmeyi öneriyorlar. Benim de ilk denemem burada oldu maalesef olmadı. İkinciyi burada dondurulmuşlarla denedik ve şu an 9 haftalık gebeyim.Siz belli ki başından beri ne bu merkeze ne de doktorlara ne de çalışanlarına ısınamamışsınız. Yücel Bey kadın hastalıklarında çok iyi bir hekimdir fakat katılıyorum ki hasta ilişkileri zayıftır. Yardımcısı olan Hüsamettin Bey'in kendisine göre iletişimi daha güçlü, hastayı rahatlatan ve güven veren bir yapısı var.Gerçekten insanın doktorunu sevmesi çok önemli. Ben memnun kaldım kişiden kişiye değişiyor bu durumlar.

Benim ilk denemem de tek embriyo transferi ile pozitifi gördük..evet yücel hoca yaşının vermiş olduğu deneyiminin vermiş olduğu şeyler gereği çok açıklama yapıp insani rahatlamiyor..ama bilgisi ve ilk görüşmemizde sürekli renkli kalemler ile not alması eşimin de benimde dikkatimi çok çekmişti..bir cokk doktora gitmemize rağmen ilk defa boyle not alan doktor görmüştük..turkiyede rahimle ilgili problemlerde yücel hocanın en iyisi olduğunu biliyoruz...bebek takibi için izmirde bir çok prof â doktora gittim..tüp bebek i kim yaptı dediklerinde yücel hoca deyince tanımayan doktor olmadığını gördüm..Arkadaşım in dediği gibi..biraz elektrik alma biraz güven duyma biraz rahat olma başarıyı arttırıyor...mutlaka bir karışıklık olmuştur o gün..yücel hoca gibi titiz birinin mükemmel birinin boyle aksiliklere musamma etmeyeceğini düşünüyorum..yumurtlama takibim izmirden olduğu halde her seferinde hocalar kendisi aradı bizzat bilgi verdiler..biz genetik inceleme olsun istemiştik embriyolaglar paranızı ziyan etmeyin basari şansımız çok yuksek 12 de 12döllenme var diyerek bizi ikna ettiler...ben hemşiresin den hasta bakıcısı na embriyolog undan sekreteri ne kadar minnettarım...iyiki istanbul â gelip transferim yücel hoca ile olmuş diyorum...bu arada bende histereskopi oldum rahimde ki çökme düzeltildi..izmirde ki perinatolog bile ultrasonda farketti..bana da hsg de herşey temiz denmişti...hsg sizin rahim içini gösteren bir sistem değil kanallarda tıkanıklık vs polip varsa onları görmek için çekilen renkli bir röntgen filmidir..histereskopi tamamen rahim duvarlarınızı inceliyor rahim seklinizi inceliyor...rahim şeklimin bozuk olduğunu ultrasonda izmirde başka prof ta farketti..yücel hoca operasyon yapmak için para almak için asla insan vücudunu kurcalamaz..adini bu yüzden kirletmez...herkesin fikri görüşü ayrıdır saygı duyarim..allah en kısa zamanda size de bizim gibi doğru doktorla çalışarak hamile olmanızı Sağlık la bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim...

Ben Yücel Bey'den hiç bir zaman şikayetçi olmadım her zaman mesleğine de saygı duydum hala da duyuyorum. Ama o kadar iyi bir doktorun merkezinde bu kadar birbirinden bağımsız hareket eden personeller olması çok üzücü. Ayrıca siz de takdir edersiniz ki doktor kadar embriyologların donanımı da çok önemli. Hepsi çözdürülür demişsiniz fakat Yücel Bey'in bize söylediği sadece bir tane çözdürülecek ve o transfer edilecek. ayrıca 5inin de sağlıksız olabilme ihtimalini düşünerek gittik her şeye alıştırdık kendimizi fakat doktoru farklı embriyoluğu farklı konuşan bir merkez. Tabiki de memnun olanlar vardır ve onların adına da her zaman mutlu olmuşumdur. Artık Brüksel benim için bitmiştir. Sizin de hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Belki duymuşsunuzdur başka bir merkez başarı oranları yüksek olan bir merkez bilginiz varsa değerlendirebilirim neseli - uzun :)

Söylediklerim yanlış anlaşılmış sanırım ben Yücel Bey para için histereskopi yaptı diye bir şey demedim. Güvendik yaptırdık gayet de memnunum. O kadar tanınan bir doktorun para için histereskopi vs. yapmayacağını gayet iyi idrak edebildik eşim ve ben.

Sanırım çözdürme konusunda bir iletişimsizlik olmuş aranızda. Dediğim gibi tedavi başarısını merkeze olan güven çok etkiliyor. İnşallah en kısa zamanda güvendiğiniz ve ısınabildiğiniz merkezi bulur ve pozitifi görürsünüz. Allahım en kısa zamanda nasip etsin. Ben araştırırken Bahçeçiyi ve memorıalı çok duyuyordum. Sizde bi araştırın dilerseniz.

Ben ilk transferde sıkışmamıştım geldiler gittiler sordular yok dedim gelen giden..sonra birden sıkıştım alin beni dedim biraz yapabilir sin komple boşaltma idrarını dediler..çünkü transferde başkaları vardı..iletişim kurarken biraz da kendimizde dikkatli olmalıyız..ama sizin su dediginiz şey sanki gerek yoktu da yücel hoca zorla boşu boşuna yaptı manasına geliyor...yada ben yanlış anladım kusura bakmayın..ragmen deyince belki de ben ters anladım..
""Dahasonra Yücel Bey rahim filmi istedi, film çekilen merkezdeki radyoloji uzmanı hiçbir sorunyok rahim gayet düzgün demesine rağmen YücelKaraman Bey rahmin T şeklinde histereskopigerek dedi, güvendik yaptırdık. tekrar ilaçlar balon işlemi derken elde kalan embriyolarla devam ettik. """

Bu cümleyi para için yaptı diye algılıyorsanız benim diyecek bir şeyim yok tabiki de. Güvendik ve yaptırdık daha başka ne türlü söyleyebilirim ki etrafımda o kadar doktor var ki o rahim filmini gösterebileceğim.. ama biz hiç gerek bile duymadık yaptırdık. Neyse sorunum bu değil zaten, şikayet ettiğim konuları da yinelememe gerek yok sanırım. Size de saygı duyuyorum. Ayrıca sizin de hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

merhaba ben brükselde çok yakında tedaviye başlayacağım, bahçeci hakkında çok olumsuz yorumlar okudum, tabi ki çok iyi şeyler de yazılıyor ama brüksel, yücel karaman ile alakalı hiç olumsuz yorum okumadım. umarım tedaviniz pozitif sonuçlanır

Brüksel tüp bebek tedavisine geçmeden evvel tüm risk faktörlerini temizliyormuş, yani problemin temelini önce araştırıyormuş, randevumuz yarın, gidip göreceğiz bakalım. ben 1. tüp bebek denememi medicana beylikdüzünde yaptırmıştım, problemim olmadığını ama tıpta kara noktalar olduğunu bazen sebepsiz yere tutmayabileceğini söylemişlerdi. neyse test negatif çıktıktan 3-4 hafta sonra ekipten bir doktor beni aradı ve 2. kez oraya davet etti, daha ayrıntılı bakalım sorununuzu tespil edelim dedi, neden bunu birinci denememde yapmadınız diye sordum, yanıt yok. maddi manevi hazır olmadığımı söyleyip kapattım telefonu. iyi olabilirler, bende başarısız oldular, üzgünüm. Şimdi 2. denememizi yücel karaman'da deneyeceğiz (brüksel tüp bebek merkezi) . çok başarılı olduklarını duyuyorum.

Tedavin hayırlı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…