Ben de izmirden gittim canım yumurtlama takibim burdan oldu hoca istanbuldan kontrol etti.istanbula toplama ve transfer için gittim.transfer 2000 dolar ama histereskopi nin fiyatını bilemiyorum eşime sormam lazım..eve geldimi sorarım..artı ilaçlar tabiki..oda kullanılan dozaja göre fiyatı değişiyor..Ben memnunum hoca ve ekibinden..ilk denemem başka yerleri bilemedigim için karşılaştırma yapmam zor olur..hoca herşeyi en başta yapıyor bunu diyebilirim..kimi merkezler bir kaç deneme olmasına negatif olmasına rağmen yapmayabiliyorCanim merhaba hayirli olsun bebegin sagsalim kucagina al insallah. Bana da birkac kisi yucel hocayi tavsiye etti genel hatlariyla sen memnunsun sanirim oyle mi? Bilgi verirsen sevinirim simdi test gunumu bekliyorum ama olmazsa ona gitmeyi dusunuyorum.. bir de mahsuru yoksa histereskopi ucreti ve tup bebek ucreti ne kadar tuttu sizin?
Bir de istanbulda degilim ben onu nasil yapicaz bilmem..
Cok saol canim cevap icin ben de takipleri burda yaptiririm sanirim bakalim insallah gerek kalmaz bebisim gelir ama nasip.. bir de sisli memoriali duydum ikisinden biri olur olursa hayirlisi olsun.Ben de izmirden gittim canım yumurtlama takibim burdan oldu hoca istanbuldan kontrol etti.istanbula toplama ve transfer için gittim.transfer 2000 dolar ama histereskopi nin fiyatını bilemiyorum eşime sormam lazım..eve geldimi sorarım..artı ilaçlar tabiki..oda kullanılan dozaja göre fiyatı değişiyor..Ben memnunum hoca ve ekibinden..ilk denemem başka yerleri bilemedigim için karşılaştırma yapmam zor olur..hoca herşeyi en başta yapıyor bunu diyebilirim..kimi merkezler bir kaç deneme olmasına negatif olmasına rağmen yapmayabiliyor
Ben de şişli memorial duymuştum ama izmirdeki doktorum yücel hocayı onerince için rahat teslim oldum..Cok saol canim cevap icin ben de takipleri burda yaptiririm sanirim bakalim insallah gerek kalmaz bebisim gelir ama nasip.. bir de sisli memoriali duydum ikisinden biri olur olursa hayirlisi olsun.
Kuzucuğuumm :) nasılsın bakalım civcivin nasıl?? Herşey yolundadır umarım??Ben de şişli memorial duymuştum ama izmirdeki doktorum yücel hocayı onerince için rahat teslim oldum..
İyiyim kuzum sen nasılsın isler yoğun galiba..iyi bebecik buyuyor simdilik..Kuzucuğuumm :) nasılsın bakalım civcivin nasıl?? Herşey yolundadır umarım??
Hic hatırlamıyorum canım..çok ilaç içtiğim için..5 mg olabilir..yanlış olmasın ama..ilaçlar evde olduğu için bakamiyorum çünkü ben annem de kalıyorum..Kızlar tebokonu kaç mg kullandınız
Hic hatırlamıyorum canım..çok ilaç içtiğim için..5 mg olabilir..yanlış olmasın ama..ilaçlar evde olduğu için bakamiyorum çünkü ben annem de kalıyorum..
Sanırım çözdürme konusunda bir iletişimsizlik olmuş aranızda. Dediğim gibi tedavi başarısını merkeze olan güven çok etkiliyor. İnşallah en kısa zamanda güvendiğiniz ve ısınabildiğiniz merkezi bulur ve pozitifi görürsünüz. Allahım en kısa zamanda nasip etsin. Ben araştırırken Bahçeçiyi ve memorıalı çok duyuyordum. Sizde bi araştırın dilerseniz.Ben Yücel Bey'den hiç bir zaman şikayetçi olmadım her zaman mesleğine de saygı duydum hala da duyuyorum. Ama o kadar iyi bir doktorun merkezinde bu kadar birbirinden bağımsız hareket eden personeller olması çok üzücü. Ayrıca siz de takdir edersiniz ki doktor kadar embriyologların donanımı da çok önemli. Hepsi çözdürülür demişsiniz fakat Yücel Bey'in bize söylediği sadece bir tane çözdürülecek ve o transfer edilecek. ayrıca 5inin de sağlıksız olabilme ihtimalini düşünerek gittik her şeye alıştırdık kendimizi fakat doktoru farklı embriyoluğu farklı konuşan bir merkez. Tabiki de memnun olanlar vardır ve onların adına da her zaman mutlu olmuşumdur. Artık Brüksel benim için bitmiştir. Sizin de hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Belki duymuşsunuzdur başka bir merkez başarı oranları yüksek olan bir merkez bilginiz varsa değerlendirebilirim neseli - uzun :)
merhaba ben brükselde çok yakında tedaviye başlayacağım, bahçeci hakkında çok olumsuz yorumlar okudum, tabi ki çok iyi şeyler de yazılıyor ama brüksel, yücel karaman ile alakalı hiç olumsuz yorum okumadım. umarım tedaviniz pozitif sonuçlanırArkadaşlar mrb. banada 5. gün embriyosu 2 tüp bebek yapıldı ve ikisi de negatifle sonuçlandı şimdi doktor araştırıyorum bursada bi tanıdığımızın 3 aşılamadan sonra 4. tüp bebek denemesini yücel beye yaptırdığını ve tuttuğunu duyduk onlar yücel beyden mennun kalmışlar bizde eşimle kararsız kaldık bahçecimi, brükselmi diye beni brüksel tüp bebek merkezi hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Brüksel tüp bebek tedavisine geçmeden evvel tüm risk faktörlerini temizliyormuş, yani problemin temelini önce araştırıyormuş, randevumuz yarın, gidip göreceğiz bakalım. ben 1. tüp bebek denememi medicana beylikdüzünde yaptırmıştım, problemim olmadığını ama tıpta kara noktalar olduğunu bazen sebepsiz yere tutmayabileceğini söylemişlerdi. neyse test negatif çıktıktan 3-4 hafta sonra ekipten bir doktor beni aradı ve 2. kez oraya davet etti, daha ayrıntılı bakalım sorununuzu tespil edelim dedi, neden bunu birinci denememde yapmadınız diye sordum, yanıt yok. maddi manevi hazır olmadığımı söyleyip kapattım telefonu. iyi olabilirler, bende başarısız oldular, üzgünüm. Şimdi 2. denememizi yücel karaman'da deneyeceğiz (brüksel tüp bebek merkezi) . çok başarılı olduklarını duyuyorum.Arkadaşlar mrb. banada 5. gün embriyosu 2 tüp bebek yapıldı ve ikisi de negatifle sonuçlandı şimdi doktor araştırıyorum bursada bi tanıdığımızın 3 aşılamadan sonra 4. tüp bebek denemesini yücel beye yaptırdığını ve tuttuğunu duyduk onlar yücel beyden mennun kalmışlar bizde eşimle kararsız kaldık bahçecimi, brükselmi diye beni brüksel tüp bebek merkezi hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Tedavin hayırlı olsun canım..merhaba ben brükselde çok yakında tedaviye başlayacağım, bahçeci hakkında çok olumsuz yorumlar okudum, tabi ki çok iyi şeyler de yazılıyor ama brüksel, yücel karaman ile alakalı hiç olumsuz yorum okumadım. umarım tedaviniz pozitif sonuçlanır